Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ατελειωτο αυτο το καλοκαιρι!!


...και ομως δεν λεει να φυγει αυτο το καλοκαιρι!!!Οι ζεστες συνεχιζονται..η θαλασσα ειναι καταπληκικη και ιδιαιτερα δελεαστικη ειδικα για ..καποιους που δεν καταφεραν να την απολαυσουν την περιοδο του καλοκαιριου...μεσα στους καποιους ειμαι και εγω!!Μην ζηλεψετε αλλα δεν καταφερα να κανω περισσοτερα απο 3 μπανια ολο το καλοκαιρι και ειπα να εκμεταλευτω την ευκαιρια ..τωρα!Παραλληλα συνεχιζω ακομα με τις σαγιοναρες...Αυτες ειναι οι τελευταιες σαγιοναρες που εφτιαξα χτες και νομιζω οτι θα ειναι οι τελευταιες για φετος!!Με τις πρωτες βροχες θα σας δειξω τις γαλοτσες που εφτιαξα για μενα και την κορη μου!!!
Ελπιζω να αργησουν τα πρωτοβροχια ...να κανω μερικα μπανακια ακομα!!!!!!!!
Ευχομαι σε ολους καλο φθινοπωρο και καλες δημιουργιες!!

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Για τον Γιαννη...που "εφυγε" αδικα

Αυτη μου η αναρτηση ειναι αφιερωμενη στον Γιαννη...ενα παληκαρι 21 χρονων που δολοφονηθηκε....αδικα!!!
Τον Γιαννη δεν τον γνωριζα προσωπικα ηταν φιλος του γιου μου...
Με τον θανατο του εφερε στο φως ολους τους φοβους και τους προβληματισμους μου!Αραγε τι ηταν αυτο που οπλισε το χερι που τον σκοτωσε?
Πως νοιωθει αυτο το ατομο??Το εχει αραγε μετανοιωσει?
Κοιταζα τις παρεες με τους νεαρους συνομιλικους του Γιαννη σημερα και προσπαθουσα να καταλαβω τι ειναι αυτο που μπορει να οπλισει το χερι ενος απο αυτα τα παιδια και να σκοτωσει εν ψυχρω τον διπλανο του..τον οπαδο της ...αντιθετης ομαδας..τον συνομιλικο του ..το γιο μιας αλλης μανας...της καημενης αυτης μανας η οποια δεν θα αγκαλιασει ξανα το αγορι της, δεν θα το φιλησει, δεν θα το συμβουλεψει,δεν θα του πει ξανα οταν θα βγει απο το σπιτι"να προσεχεις παιδι μου"
Ο φοβος για βεντετα οπαδων ειναι στις συζητησεις ολων...ολοι μας εχουμε παιδια και ο φοβος γινεται μεγαλυτερος.. "εφυγε" ενας φιλος τους και η εκδικηση φωλιαζει μεσα τους
Ποιος ειναι υπευθυνος για ολα αυτα???Τι θα γινει τωρα???
Πως θα προστατευσουμε τα παιδια μας?
Πως θα σταματησουμε αυτο που αρχισε??
Θα το περιγραψω σαν μια σπιθα που αν την αφησουμε να σβησει μονη της θα σιγοκαιει μεχρι το αερακι να την αναζωοπυρωσει ,να την φουντωσει, να γινει αναξελεγκτη!
Κατα τα λεγομενα μαρτυρων της γειτονιας που εγινε η συναντηση των νεαρων οπαδων τα φαινομενα αυτα ειναι σχεδον καθημερινα και σχεδον κατω απο την μυτη της αστυνομιας....γιατι λοιπον δεν εκαναν τιποτα αφου ηξεραν???Τι θα κανουν τωρα??Θα τιμωρησουν η θα "σκεπασουν" ξανα??Γνωριζουν ποιοι ειναι...θα κανουν αυτο που πρεπει η θα "κλεισει" το θεμα????
Οφειλω να γραψω οτι ο Γιαννης ηταν φιλαθλος αλλα οχι χουλιγκαν...υποστηριζε με παθος την ομαδα του.... απλα παρασυρθηκε οπως και αλλα παιδια που πηγαν σε κεινο το ραντεβου το οποιο σταθηκε μοιραιο για τον Γιαννη...του κοστισε την ζωη του...και συμαδεψε για παντα και τα υπολοιπα παιδια της παρεας!
Ευχομαι στους γονεις να γλυκανει ο πονος τους οσο ποιο γρηγορα γινεται και να φυγει το ..μισος ..απο την ψυχη τους γιατι δεν θα μπορεσουν να ησυχασουν ποτε!
Αφιερωμενο στον Γιαννη που "εφυγε" αδικα ,τον Γιαννη που ξυπνησε τους φοβους μου και την αγανακτηση μου...τον Γιαννη που μου θυμησε οτι σαν μανα οφειλω να ειμαι πισω και οχι μπροστα απο τα παιδια μου....το λεω αυτο γιατι οταν εισαι πισω τους ανοιγεις την αγκαλια σου και τα χωνεις μεσα, οταν εισαι μπροστα τους δεν μπορεις να τα προστατευσεις.

Ελπιζω ο θανατος του Γιαννη να μας ξυπνησει ολους και ευχομαι να ειναι ο τελευταιος αδικος και ασκοπος θανατος!