Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Get Creative challenge!!

......πηρα φορα!!
...σημερα θα σας δειξω δυο συνθεσεις τις οποιες εφτιαξα χτες βραδυ....τις οποιες λατρεψα!!!Η πρωτη φτιαχτηκε σε ασπρο χαρτι coredination ,ενω η δευτερη  σε εκρου χαρτι..πανω στα οποια "επαιξα"με gesso,pasta crakele,perfect pearls,κηρομπογιες και ξυλομπογιες νερου!!!Οπως και στην προηγουμενη αναρτηση προσπαθησα να κανω διπλη συνθεση...ο λογος ειναι οτι εχω ξεκινησει να φτιαχνω αλμπουμ φωτογραφιων...οποτε οταν εχω καποιες φωτος που εχουν τραβηχτει ιδια στιγμη και δεν μπορω να τις βαλω σε μια συνθεση θα φτιαχνω...διπλο!
Ξεκιναω με την πρωτη μου συνθεση την οποια ξεκινησα προσπαθωντας να ακολουθησω το σκετς της Μελενιας γαι την προκληση  september15th layout scetch του Get Creative....


ενα κοντινο
τις φωτος τραβηξα προ ημερων σε ενα απογευματινο μπανιο που πηγαμε με την κορη μου

Εδω ειναι η δευτερη συνθεση την οποια δεν εχω στολισει....νομιζω δεν ηθελε κατι περισσοτερο!!!και ειναι η συνθεση που με επιβραβευσε η κορη μου με ενα υπεροχο χαμογελο...της αρεσε πολυ!!
με αυτην θα συμμετεχω στην september 1th συνθεση του Get Creative
και ενα κοντινο
ευχομαι να εχετε μια υπεροχη βδομαδα!!!!!!!!!!



Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

summer....beauty

...ναμαι και εγω!!!!ξερω εχω καιρο να κανω αναρτηση ...δεν σημαινει οτι δεν δημιουργουσα...κλασικα ασχοληθηκα με τις σαγιοναρες μου...εφτιαξα μπομπονιερες εκανα και ενα στολισμο για μια βαπτιση...εφτιαξα ευχολογια ...καρτες...εκανα ομως και παρα πολλα ξενυχτια!Δεν μπορω να πω οτι ηταν το καλυτερο καλοκαιρι μου....τουλαχιστον περασε και τωρα επιστρεφω σιγα-σιγα στους ρυθμους μου και στο αγαπημενο χομπυ μου!!!Διαθεση γενικα δεν ειχα να δημιουργησω...ας ειναι καλα οι σκραποφιλεναδες μου οι οποιες με βοηθησαν να ξεσηκωθω και να αρχισω ξανα να δημιουργω!!!
Τις σημερινες συνθεσεις τις αφιερωνω στα κοριτσια της ομαδας μου!που με τα ομορφα  λογια τους και το ενδιαφερον με βοηθησαν να ...επανελθω! Τα σκετς τα οποια πιστευω οτι ακολουθησα σωστα(εχω θεμα με τα σκετς..παντα ξεφευγω)ειναι της Κατερινας και της Χρυσας...τα χαρτια που χρησημοποιησα ειναι λευκο χαρτι τυπου κανσον το οποιο δουλεψα με gesso ..εκανα καποιες "τεχικες" οτι μου ερχοταν δηλ...προσπαθησα να ζωγραφησω!!!!χαχαχαχα..καινουριο "κουσουρι" αποχτησα...ναι θελω να ζωγραφησω αν και ποτε δεν τοχα με την ζωγραφικη!!
...τα υλικα που "στολισαν" τις συνθεσεις τα μαζεψαμε με την κορη μου την μια και μοναδικη φορα που πηγαμε φετος μαζι στην θαλασσα!!!το καραβακι ηταν αποτελεσμα μιας εκνευριστικης βραδιας που εκανα την βαρδια του γιου μου!
...να σας δειξω τωρα τι δημιουργησα!!!
μια διπλη συνθεση μιας και ηθελα να χρησημοποιησω και τις τρεις φωτος..

 .και εδω χωριστα η καθε συνθεση με αυτην θα συμμετεχω στο Scrapbookers in Greece
..
ενα κοντινο

η αλλη συνθεση με την οποια συμμετεχω στην προκληση της Χρυσας

ενα κοντινο
καλυτερες φωτο δεν μπορουσα να βγαλω...εχω ενα προβληματακι με την φωτογραφικη...αλλα νομιζω το αποτελεσμα φαινεται
ευχομαι καλο χειμωνα να εχουμε (αν και ακομα κανουμε μπανια)να δημιουργουμε οσο μπορουμε...ξερουμε οτι ειναι το καλυτερο φαρμακο κατα του αγχους και της καθημερινοτητας η οποια εξελισεται αρκετα δυσκολα!
πολλα φιλια σε ολη την γειτονια και να περασετε μια ομορφη Κυριακη!