Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

look like sisters

Με αυτη τη συνθεση συμμετεχω στην τριτη προκληση της Χρυσας για το μηνα Φεβρουαριο.Χρησιμοποιησα για βαση χαρτι απο ενα πολυ ομορφο πακετο το"the steet lace"
το οποιο μελανωσα και σφραγισα.Το πρασινο χαρτι της φωτο.ειναι κανσον το οποιο σκουρηνα με distress ink"vintage fhoto" απο τα αγαπημενα μου.Το "λουλουδι"το σχηματησα με κομματια κορδελας τα οποια εκοψα στις ακρες και κολλησα με αναπτηρα(προσοχη καιει).Στη φωτο ειναι η κορη μου με τη θεια της οι οποιες μοιαζουν σαν αδελφουλες.....συμφωνειτε??

10 σχόλια:

λΕλένη είπε...

Συμφωνούμε! Είναι πολύ όμορφη και αυτή η σύνθεση! Ως λάτρης της κορδέλας μεγέθυνα τη φωτογραφία για να καταλάβω τι εννοείς και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα! Καλή σου μέρα!

Scrap-crafts είπε...

Κατερινάκι πολύ όμορφη σύνθεση! Πολύ χαίρομαι που το έχεις πάρει τόσο ζεστά και σ'ευχαριστώ πολύ που παίζεις μαζί μας!

Eυθυμία Κάρμη είπε...

Πολύ όμορφη και γλυκιά συνθεση!
Μπράβο Κατερίνα γειά στα χεράκια σου!!!!

Ελευθερία είπε...

πολύ όμορφο Κατερινάκι!!!!
και το σύνολο και η φωτό!!!!όντως μοιάζουν πολύ θεια και ανηψιά!!!!

ΕΛΕΝΗ είπε...

Κατερίνα πάρα πολύ ωραία η συνθεσή σου!Εχεις δίκαιο μοιάζουν πολύ ανηψιά και θεία,όμως και σε εσένα μοιάζει αρκετα η κόρη σου!!!

Μαιρη είπε...

Όμορφη σύνθεση Κατερίνα μου! Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα!

Rena είπε...

Kαλέ τι ομοιότητα είναι αυτή!!!!
Η σύνθεσή σου τέλεια το λουλουδάκι με ξετρέλανε θα το δοκιμάσω κι εγώ κάπου!

olga είπε...

Κατερίνα είναι πολύ όμορφη! Καλά θεία και ανιψιά ίδιες! η ιδέα για το λουλούδι με την καμένη κορδέλα φοβερή! θέλω οπωσδήποτε να την δοκιμάσω!

Elena είπε...

Άπαιχτο!!!

Vicky Varvadouka είπε...

WoW!!!! Κατερινάκι αυτό είναι φανταστικό!!! Μου αρέσουν όλα! Η διάταξη, τα χρώματα, το στήσιμο, το distressing στα χαρτιά! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Και συγχαρητήρια που κέρδισες δωράκι απο τη Ναντια!!!