Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011










καλησπερα !χαθηκα τελευταια και ο λογος ειναι αυτη η παρεα.Ειναι η ταξη του γιου μου που φετος ειναι η δευτερη χρονια που συμμετεχουν στο παιχνιδι του χαμενου θησαυρου που γινεται στα Μαλια για φετος επιλεχτηκε αργηγος ο γιος μου.Ειναι ενα παιχνιδι για γερα νευρα που φετος κρατησε 2 μερες ,σαββατο και κυριακη.Το αρχηγειο ηταν σπιτι μου ¨μηπως φανταζεσται τι εγινε με 40 παιδια¨??καθε μια ωρα περιπου επρεπε να παραδοθει το ζητουμενο αντικειμενο το οποιο επρεπε να συνοδευεται με απαραιτητη ενδυμασια!!!!!!!επρεπε λοιπον να βρισκουμε καθε φορα επι 10¨τοσοι ειναι οι βασικοι της ομαδας.γιαυτο βλεπετε και στις φωτο.διαφορετικα ρουχα.δεν φανταζεστε τι εγινε την κυριακη ..ανοιξαν οι ουρανοι..το παιχνιδι συνεχιστηκε μεχρι τις 9 ωρα οπου παραδοθηκε το τελευταιο και δυσκολοτερο θεμα..μετα επρεπε η καθε ομαδα να παιξει ενα αποσπασμα 10 λεπτων απο μια παλια ελληνικη ταινια που μας επελεξε η επιτροπη ,διαφορετικη σε καθε ομαδα..πολυ γελιο......τελειωσε λοιπον ο θησαυρος ναμαστε καλα του χρονου να τον ξανακανουμε .....και αρχισαμε προετοιμασιες για το καρναβαλι που γινεται την κυριακη 6 μαρτιου..καλες μου φιλεναδες θα τα ξαναπουμε την αλλη βδομαδα..καλη αποκρια..και καθαρη δευτερα...Υ.Γ βγηκαν 6οι

3 σχόλια:

EFI είπε...

Καλημέρα!!!! Τι χαρούμενη και κεφάτη ανάρτηση?! Μακάρι να ήταν αυτοί όλοι οι μπελάδες του κόσμου!!!!! Μπράβο σας, και του χρόνου παιδιά!!!!

λΕλένη είπε...

Πωπω, τι μου θύμησες τώρα... Πόσα όμορφες αναμνήσεις έχω από αυτό το παιχνίδι! Με ανυπομονησία το περίμενα κάθε χρόνο! Και του χρόνου με το καλό! Φιλιά!

zefi είπε...

xaxa ωραία παρέα είχες :) Ελπίζω να πέρασες καλά και στο καρναβάλι . Άντε και του χρόνου να είστε όλοι καλά να το επαναλάβετε :)