Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ο..καφες και η...λαμπαδα!!!




Σημερα το μεσημερακι ειχα μια πολυ ομορφη συναντηση..Βρεθηκα με τη φιλιοτσα μου για καφε ..ηταν η πρωτη φορα που ηπιαμε καφε μαζι!!!σε καφετερια ...ηθελα να της δωσω τη......λαμπαδα για την Ανασταση..και επειδη δουλευει κανονισαμε αυτην την ωρα.Επρεπε να βγαλω φωτο το αμπαλαζ!!!φανταστητε στην καφετερια να ανοιγει τα τουλια και τις δαντελες να ξετρυπωνει μια λαμπαδα και τρια κουτια!!!!!!!H κουκλα στη φωτο.ειναι η μεγαλη μου φιλιοτσα(βαπτιστηρα)δεν ξερω αν τη λεξη "φιλιοτσα"τη χρησιμοποιουμε μονο στην Κρητη η και στην υπολοιπη Ελλαδα..Η λαμπαδα με προβληματισε ομολογουμενως γιατι δεν ηξερα τι χρωμα θα της αρεσε!!κατεληξα στο κοκκινο(δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα το συγκεκριμενο ειχε πολυ γλυκια αποχρωση)και λογω Πασχα αποφασισα να το χρησιμοποιησω!!Ειχα μια αγωνια αν θα της αρεσε????Η αγωνια εφυγε οταν της εδωσα τη λαμπαδα..της αρεσε!!!Τα κουτια ειχαν απο ..κατι το καθε ενα και σε ενα απο αυτα ειχα βαλει την κορνιζα που βλεπετε η οποια αρεσε πολυ στην Αννα-Μαρια!!!.Την ιδεα πηρα σημερα το πρωι στην επισκεψη που εκανα σε ενα μπλογκ...μου αρεσε και την εφτιαξα σε δικο μου στυλ.






Μενει ακομα ενα δωρο!!!για τη μεσαια βαπτιστηρα...και μετα απο αυτο ισως κανω και μερικα καλιτσουνια για την οικογενεια μου....λιγακι δυσκολο με τους ρυθμους μου!!!!

6 σχόλια:

Dolly Daydreams είπε...

This is so pretty what a lovely Easter gift I love the frame you made and the flowers are gorgeous but the pretty young lady outshines them all.

Marie

zefi είπε...

Μια χαρά Κατερίνα μου , βγήκαν πολύ ωραία όλα όσα έφτιαξες :) με το καλό να φτιάξεις και για την άλλη βαφτιστήρα σου να τελειώνεις και να ξεκουραστείς και λίγο. Τελικά εκτός των άλλων είσαι και μια σούπερ νονά ... 3 βαπτίσεις είναι δύσκολο στις μέρες μας.

Ελευθερία είπε...

Κατερινάκι είναι όλα υπέροχα!!! μπράβο και παλι μπράβο..και η κορνίζα!!! τελευταία στιγμή??? wow!!!!

Μαιρη είπε...

Κατερίνα μου υπέροχα όλα!!! Μπράβο σου!! Κ του χρόνου να είσαι καλά!!!!
Καλή Ανάσταση εύχομαι!!!!!!!!

Katerina είπε...

Wow!!! Τέλεια όλα!!!
Η βαφτιστήρα σου είναι μια κούκλα!

Ανώνυμος είπε...

και αναρωτηθηκα τι ειναι το φιλιότσα!!!! τέλεια όλα!