Κυριακή 10 Απριλίου 2011

το tag -το κουτι και το δωρο!!!!




....απο την πρωτη στιγμη που εμαθα τα tags τα λατρεψα...δεν καταφερα ομως να δοκιμασω να φτιαξω ενα..αυτες τις μερες λοιπον επρεπε να στειλω τα δωρακια που κερδισαν τα κοριτσια τη μερα των γενεθλιων μου.Τα δυο τα ειχα δειξει στην αναρτηση που εκανα με την ανακοινωση μου για τα δωρα.Το τριτο ειχα πει οτι ηταν κατι που εχει σχεση με scrapbooking.Δεν ηξερα τι ακριβως θα εδινα,θα το αποφασιζα τη μερα της κληρωσης.Η τριτη νικητρια λοιπον ηταν η Μαρια μας( απο το scrapbookers in Greece )η οποια γεννησε πολυ προσφατα ενα κοριτσακι.Προβληματιστικα παρα πολυ τι να της στειλω...απο τα υλικα που εχω ειμαι σιγουρη οτι εχει τα περισσοτερα...τι να της εστελνα λοιπον???το πρωτο που σκεφτηκα μαζι με το δωρο να της στειλω και μια καρτα με τις ευχες μου!!!εδω λοιπον κολλαει το tag που ελεγα στην αρχη ....αντι λοιπον για καρτα αποφασισα να της φτιαξω ενα tag.Ειδα μια τεχνικη σε ενα μπλογκ μου αρεσε και αποφασισα να την κανω πανω στο tag..εγινε πολυ ομορφο αλλα..μου σκεβρωσε...προσπαθησα να την ισιωσω (μεχρι και σιδερο χρησιμοποιησα!

0μως δεν ισιωνει και ετσι δεν θα μπορεσω να το στειλω στη Μαρια!!!Απο την αλλη παλι ηθελα το δωρακι να το στειλω με μια ομορφη συσκευασια!!!Μια φιλη μου ειχε δωσει καποια κουτια που δεν ηθελε...δειτε λοιπον την μεταμορφωση του κουτιου το οποιο μεσα εχει το δωρακι της Μαριας..δεν θα δειτε το δωρο πριν φτασει στα χερια της Μαριας..το οποιο θα ταξιδεψει αυριο για τον προορισμο του..Το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι το tag και το κουτι εχουν πολλα κοινα με το περιεχομενο του κουτιου.......θελω τις γνωμες σας και αν καποια ξερει τι να κανω μπας και ισιωσει το tag!!!!!!

22 σχόλια:

Maria είπε...

Κατερίνα μου με συγκινεί πολύ που σκέφτεσαι τόσο πολύ για το δώρο μου!
Το tag είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Και θα στενοχωρηθώ αν δε μου το στείλεις όπως και να ναι!!!
Ειλικρινά μου άρεσε πάάάάάρα πολύ!!!

Ανώνυμος είπε...

κατερινα σου δινω τα συγχαρητηρια μου!!!!!Υποκλινομαστε!!!!εκανες θαυμαααασια δουλεια!!!
και τα 2 ειναι αψογα ,τελειαααααα!!!Ανεβαινουν τα στανταρς στην μπλογκογειτονια μας!!!!Να σαι καλα και να φτιαχνεις παντα τοσο ομορφες και ξεχωριστες δημιουργιες!!!φιλια Χ2 ΚΑΙ καλη εβδομαδαααααα

Ελευθερία είπε...

Κατερινάκι, είναι απίθανο!!!!!! φανταστικό μοναδικο...
οσο για το ταγκ...τι και αν εχει σκεβρώσει λίγο!!!! δοκίμασε να το ζεστάνεις και απο την άλλη πλευρα...αλλα αν δεν ... μην σκας..ειναι ονειρεμενο!!!!

Irini είπε...

Κατερινα μου...τι υπεροχα πραγματα εχεις φτιαξει!!!!!!!!!!!!
Τι tag ειναι εξαιρετικο.....χιλια μπραβο!!!!!!

EFI είπε...

Κατερίνα είναι πανέμορφα και τα δυο, χίλια μπράβο σου!!! Μην στενοχωριέσαι για το tag, είναι τόσο όμορφο, που κανείς δεν θα δει αυτό που πρόσεξες εσύ!

Joanna Lamprou είπε...

Το tag είναι απλά Θεϊκό!!!!Είναι τέλειο!!!Ονειρεμένο!!!Όχι ότι το κουτί πάει πίσω βέβαια.
Μπράβο Κατερίνα!!

zefi είπε...

Κατερίνα καταπληκτικά , μπράβο μπράβο μπράβο :) και συγχαρητήρια στην Μαρία :)

Όσο για το Tag δεν βλέπω κάτι άσχημο να έχει, αλλά εάν λες ότι "σκέβρωσε" φαντάζομαι ότι δεν θα είναι κάτι τραγικό γιατί θα φαινόταν.

Μπορείς να βάλεις το πάνω μέρος κάτω από ένα βαρύ βιβλίο και το άλλο μέρος που έχει πολλά πολλά πάνω, βάλε του μια χαρτοταινία από κάτω και κόλλησέ το στο τραπέζι.

Αν και προσωπικά πιστεύω, ότι στα χειροποίητα , στην ατέλεια βρίσκεται η ομορφιά. φιλιά

Μαιρη είπε...

Κατερίνα μου υπέροχα είναι! Καταπληκτική διακόσμηση στο κουτί!! Όσο για το tag μην το σκέφτεσαι! Χειροποίητο είναι κ δεν πειράζει να είναι λίγο σκεβρωμένο!

feysjewel είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

anna είπε...

Kατερινα μου δεν φαινεται καθόλου σκεβρωμένο,ειναι φανταστικο το δωρακι,τωρα αν καταφερεισ να το ισιωσεις θελω το μυστικο μηπως και ισιώσουν και τα σουβερ μου.......εγω πάντος θα το λατρευα και ετσι,οι ατέλειες κανουν μοναδικα τα χειροποιητα,το κουτακι ειναι θεικο,φιλια καλο βραδυ!!

ΕΛΕΝΗ είπε...

Κατερίνα μου είναι υπέροχα ,φανταστικά,μοναδικά μπράβο σου έκανες το θαύμα σου και πάλι....εγώ είμαι τις άποψη οτι ειναι κρίμα να μην στήλεις το tag γιατί απλά είναι υπέροχο..τι και αν σκεβρώνει...είναι χειροποίητο!!!

despina είπε...

Kατερίνα είναι υπέροχα και τα δύο!!!μπράβο!!!

Katerina είπε...

Κατερίναααααααααααα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!
Ένα έχω να πω Μαράκι είσαι πολύ τυχερή :-)

lourdi lourdaki είπε...

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ!!!!
ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΒΡΩΜΑ...ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΠΙΟΗΤΟΥ!!!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!
ΣΕ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Giò είπε...

I take a look on your blog..... you are a talented creative!!! Thanks a lot for your comment on my fod card tutorial, I am happy you like it.
have a fabulous day
Giò

marilise είπε...

καλέ δεν είναι μόνο τέλεια είναι και ξεσηκωτικά !!!!συγχαρητήρια

olga είπε...

Κατερίνα είναι πολύ όμορφα! και εγώ το σιδέρωμα θα πρότεινα. Πάντως φαίνετε καταπληκτικό!

elenascreations είπε...

Κατερινα μου είναι όλα υπέροχα..το κουτί σου ειδικά μια τρέλα...Θέλω να μάθω πως το έντυσες τόσο όμορφα χωρίς ατέλεια.Μπράβοσου έχεια κάνει εξαιρετική δουλειά...

Unknown είπε...

Katerina wonderful work...love love love!

Κατερινα είπε...

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τα υπεροχα λογια σας....elenascreations δεν το εντυσα, το χερι μου δεν ειναι για τετοιες λεπτομεροιες χαχα!!το χρωματισα με ακρυλικο χρωμα απο βιβλιοπωλειο..

Dolly Daydreams είπε...

I wish my Greek was better so I could explain my thoughts to you. This is such a beautiful Tag so pretty, such detail it has everything I just love it.

Marie

deppy11 είπε...

teleio to kouti!!!