Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

!!!!!!

Kαλημερα!!!σημερα θα σας δειξω μια μπομπονιερα βαπτισης...η οποια θε με ζορισει μεχρι να τελειωσει!!!χρειαζονται πανω απο 2500 χιλιαδες φυλλαρακια !!!!τα φυλλαρακια τα εχω φτιαξει μενει ακομα να παρουν το χρωμα τους το οποιο για να ολοκληρωθει θελει 4 διαφορετικα υλικα!!Ειναι ενα ιδιαιτερο κομματι...κ δυσκολευτηκα να πω το ναι γιατι οσοι με ξερουν γνωριζουν οτι δεν μου αρεσουν οι..επαναληψεις!!!στο μονο που δεν ειμαι σιγουρη ειναι αν θα αφησω το μπομπονιερακι με τα κουφετα ως εχει η θα χρειαστει να το αλλαξω....αν θελετε πες τε μου τη δικια σας ιδεα ...σχετικα με το που να μπουν τα κουφετα!!!

14 σχόλια:

Aνθήλη είπε...

Καλησπέρα. ΤΕΛΕΙΑ μπομπονιέρα. Την ζήλεψα και δεν ζηλεύω εύκολα. Εγώ ίσως τα κουφέτα τα έβαζα αλλιώς. Έχεις δει τις κρεμαστές μπομπονιέρες με τα κουφέτα ένα ένα; Θα έβαζα 2-3 κορδέλες σε 2 τουλάχιστον διαφορετικές αποχρώσεις σατέν 3ων χιλιοστών να κρέμονται και απο κηρωμένο κορδόνι να δεθούν τα κουφέτα. Αν και το πιο πιθανό είναι ότι εγώ θα τα έδενα απο μία από τις σατέν χωρίς το κηρωμένο. Επίσης επειδή είναι τόσο εκλεπτισμένη μπομπονιέρα δεν θα έβαζα παραπάνω από 3 κουφέτα. ΘΈΛΩ ΤΟ TUTORIAL να στην κλέψω. Μην γελάς το εννοώ. Τουλάχιστον στο λέω. Αν έχεις απορία στο blog μου ,και mail και τηλέφωνο θα χαρώ να σε ακούσω. Αν θέλεις έχω και φωτό από κάτι που έχω κάνει παρεμφερές.

Aνθήλη είπε...

Διευκρίνιση. δεν είχα δει την μεγέθυνση. Η βάση είναι από φελιζόλ; Αν είναι εγώ στην θέση σου θα την έντυνα. Ή αλλιώς θα κάρφωνα την κατασκευή σε ξύλο. Μπράβο και πάλι.

Κατερινα είπε...

καλημερα ανθηλη!!ευχαριστω για το σχολιο σου!!!δοκιμασα τα κρεμαστα κουφετα(την ειχα κανει και περσι ...ιδια μπομπονιερα!)και δεν μου αρεσε ιδιαιτερα ..ηδη κρεμονται ..πολλα!!οσο για τη βαση ..ειναι μαρμαρο...στην περσινη εβαλα μια ασπρη αγρια πετρα...οσο για το tutorial..δεν ειναι κατι συγκεκριμενο...ακολουθεις την εμπνευση σου!!!

Elina είπε...

Πολύ ωραία μπομπονιέρα Κατερινα!!!! Και θα ειναι ομορφο διακοσμητικο!
Εμένα θα μου άρεσε να μπουν και λιγα κουφέτα πλεγμενα όπως έχεις πλέξει τα φυλλαρακια,γυρω απο το στεφανι, θα φαινεται και περισσοτερο γιορτινη... Λέω γω τωρα...

Irene είπε...

Καλημερα Κατερινα. Εγω θα αφηνα τα κουφετα εκει που ειναι αλλα στο στρογγυλο θα περνουσα στενη κορδελα και θα την εδενα να κρεμετε προς τα κατω αερινα :)
παντως ενα εχω να πω εκτος απο ταλαντουχα...εισαι και τρελη!!! Καλε ποσα κομματια θα κανεις? Πω πωωωωω χαρα στο κουραγιο σου!

Yris είπε...

Καλημέρα και από εμένα, πολύ ωραία η μπομπονιέρα σου, είναι πολύ κοντά στα γούστα μου και τα κουφετάκια σε ωραία θέση...εγώ δεν θα τα κρεμούσα. Μπορώ να ρωτήσω πώς το σφηνώνεις στο μάρμαρο???Ή απλά το κολλάς!!!

Κατερινα είπε...

καλημερα Yris!!πονεμενη ιστορια το ..σφηνωμα!!!κανεις τρυπα με το τρυπανι ..με πολλη προσοχη...μην βγει απο την αλλη μερια του μαρμαρου!!επισης η λαμα που θα χρησιμοποιησεις να εχει την αναλογη διαμετρο με το μεταλλο της βασης!!περσι την πατησα..εκανα την τρυπα μεγαλυτερη του μεταλλου ελαχιστα και μετα δυσκολευτηκα να την στερεωσω!!!οτι αλλη απορια εχεις ρωτα με!

Rena είπε...

Kατερίνα όνειρο η μπουμπουνιέρα,όσο για τα κουφέτα μια ιδέα που μου ήρθε είναι να τα έβαζες σε μακρόστενο τούλι,που θα δέσεις κορδελίτσα ή κόμπο για να ξεχωρίζει το ένα κουφέτο από το άλλο σαν βραχιολάκι ή στεφανάκι και να το τοποθετήσεις γύρω από τη λάμα στη βάση,ελπίζω να κατάλαβες!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Βγάζω το καπέλο..μοναδική μα πολύ δύσκολη για παραγωγική.Βλέπεις..μιλά η πείρα πίσω μου μετά απο 35 χρόνια στη χονδρική πώληση.Όμως ..η αγάπη σε αυτό που φιάχνεις τα ισοφαρίζει όλα , το ξέρω, το καταλαβαίνω και σε κατανοώ.Κι εγώ χαίρομαι που σε γνώρισα γλυκιά μου.

Eυθυμία Κάρμη είπε...

Κατερίνα μου , φανταστική η μπομπονιέρα σου!!!
Όσο για τα κουφετάκια δεν θα με χάλαγαν και έκεί που τα έβαλες στην φωτό!!!
Το θέμα σου, είναι το στεφανάκι και αυτό θα πρέπει να φαίνετε ώς έχει...
Φιλάκια !!!

Maria είπε...

Έχεις τόσο υπομονή;;;; Μπράβο σου!!
Σχετικά με τα κουφέτα θα μπορούσες να τα βάλεις ενδιάμεσα στα φυλλαράκια στο στεφάνι.
Συγχαρητήρια πάντως! Υπέροχη μπομπονιέρα!

Unknown είπε...

Πολύ ωραία η μπομπονιέρα σου...απίστευτα καλή...μπράβο...όσο για τα κουφέτα εκεί ακριβώς που τα έχεις, είναι υπέροχα..

elenascreations είπε...

Κατερινα μου καλησπέρα η μπομπονιέρα σου όπως το είπες ξεχωριστή...Πολύ όμορφο κομμάτι και αξέχαστο...νομίζω ότι τα κουφετάκια μπορείς να τα δέσεις κάτω απο το στρογγυλό στεφάνι πίσω απο το κορμό....καλή συνέχεια!

ΗΡΩ είπε...

HI FROM STYLEITCHIC,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ STYLEITCHIC@HOTMAIL.COM ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ,Η ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΟ,ΘΑΛΛΑΣΑ,Η ΚΑΡΑΒΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΑ