Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μια βαπτιση σε ροζ-σιελ!!




Αυτος ο blogger θα με τρελλανει!εκτος του οτι καιρο τωρα δεν μπορω να αφησω σχολιο σε πολλα μπλογκ απο σημερα μου ...εξαφανησε καιτα αρχεια στο μπλογκ μου!Δεν ξερω αν γνωριζεται τι συμβαινει ...αν καποιος ξερει ας με ενημερωσει!!Ποσο θα κρατησει αυτο????Τελος παντων ..αρκετα με το blogger!!!
Εχω καιρο να σας δειξω καποια δημιουργια ..αυτο δεν σημαινει οτι δεν δημιουργω!!!απλα με εχει κουρασει ο blogger...μια με αφηνει να βαλω φωτο αλλα δεν μπορω να γραψω και την αλλη γραφω αλλα δεν μπορω να βαλω φωτο...σημερα δεν ξερω τι θα γινει!!θα δειξει η πορεια!!!
Σημερα θα σας δειξω δυο ευχολογια για δυο δυδιμακια που βαπτιστηκαν χτες!!Το Νικο και τη Μαρια...Το θεμα της βαπτισης ηταν αρκουδακια!!Η μαμα Αννα ηθελε να ειναι σε ροζ, σιελ!!Τα αρκουδακια μου τα εκοψε ποιος αλλος η αγαπημενη Σφραγιδομανια!Πολυτιμη η βοηθεια της!!!!Τη φουστιτσα της αρκουδινας την εφτιαξα με δαντελα απο ενα φορεμα που κοντυνα !.Ηταν εκρου χρωμα και την εβαψα με χρωμα ζαχαροπλαστικης (ναι ειναι απιθανη ιδεα..δοκιμαστε την!!)Η δαντελα ειναι 1.50μ..με κουρασε λιγο η κατασκευη ...αλλα με αποζημιωσε το αποτελεσμα...το ιδιο και τα ρουχαλακια του αρκουδου!!Αλλο ξεκινησα να βγαλω και αλλο μου βγηκε!!!με το υφασμα δεν τα παω και τοσο καλα...Το τελικο αποτελεσμα με ικανοποιησε και παρολο που ειπα δεν ξαναφτιαχνω τιποτα με υφασμα ..νομιζω οτι θα το ξανακανω!!
Εκτος τα ευχολογια εφτιαξα και τουρτες οι οποιες στολισαν τα τραπεζια της βαπτισης 44 κομματια!!Ηταν μια πολυ ομορφη βραδυα παρολο που ενα ατυχες γεγονος παρολιγο να την ακυρωσει!!!Ευτυχως με την βοηθεια των καλεσμενων ολα κυλησαν καλα,με πολυ ορεξη και αρκετο κεφι....Λευτερη και Αννα ευχομαι να σας ζησουν, να ειναι καλα και ευτυχισμενα στην ζωη τους!!!

20 σχόλια:

χρυσάνθη είπε...

Κατερινάκι ,Υπέροχα και πολύ γλυκούλικα!!Μπράβο!!
Διορθώνω το σχόλιό μου στην προηγούμενη ανάρτησή σου!!!Σε βρήκα σαν αναγνώστριά μου , απλά μόλις τώρα ανακάλυψα το μπλόγκ σου και ήδη έγινα μέλος σου!!!Ζητώ συγγνώμην γλυκιά μου!!Καλώς σε βρήκα!!!

despina είπε...

Κατερινάκι γεια στα χέρια σου!!!!είναι υπέροχα!!!να ζήσουν τα δυδιμάκια!!!
όσο για το μπλογκ έχω κι εγώ που και που προβλήματα αλλά κοίταξε μήπως έχεις κολλήσει κανένα ιό?Φιλιά!!

Αlex... είπε...

Είναι όλα φανταστικα!!!!Να ζήσουν τα διδυμακια και να εχουν παντα καλη υγεια!

ιρινι είπε...

Πολύ ομορφα Κατερίνα, οπως ολες σου οι δουλειές εξ΄άλλου, ,τώρα που αρχισες να χρησιμοποιής και υφασμα φαντάζομαι τι θα κάνουν τα χεράκια σου!!!!
Οσο για το blogger, οταν εχεις χρόνο πάρε με τηλέφωνο να σου πω μερικά κολπάκια!!!!
Φιλιά!!

λΕλένη είπε...

Αχ, ξέρω ποιοι είναι οι γονείς και τους αγπάω τόσο και πρέπει κάποια στιγμή να έρθω κι από εκεί και να γνωρίσω τα μικρούλια τους!!!! Γιατί τους έχω χάσει! Πολύ όμορφα τα αρκουδάκια! Μπράβο Κατερίνα μου!!!

Craft Fairies είπε...

Τα αρκουδάκια είναι όντως πολύ καλά!Αλλά και οι τούρτες πολύ πρωτότυπες για την διακόσμηση των τραπεζιών!

zefi είπε...

Κατερινάκι μου τέλεια βγήκαν και τα ευχολόγια υπέροχα μπραβο κορίτσι μου τα είδα και εσκασε αμέσως ένα χαμόγελο στα χείλη μου και στα επόμενα :)

Ελευθερία είπε...

Κατερινάκι τα κατάφερες!!! όλα στην ώρα τους και πολύ όμορφα...οι τούρτες έδειξαν πολύ όμορφες με τα λουλουδάκια όπως τα έβαλες...όσο για το φορεμα της αρκουδίνας... υπερπαραγωγή!!!!!

καλή ξεκούραση !!!

Rena είπε...

Είναι καταπληκτικά, σαν κουκλάκια, η μαμά θα καταενθουσιάστηκε όταν είδε αυτά τα αρκουδάκια ευχολόγια όπως και όλοι οι καλεσμένοι είμαι σίγουρη!!!

Irini είπε...

Γεια σου Κατερίνα!!!
Πολύ καλή δουλειά έκανες και τα χρώματα μπορεί να είναι κλασικά(ροζ-σιέλ)έχεις καταφέρει να τα φτιάξεις όμως πολύ φινετσάτα!!!

Αναστασία Νεραϊδόσκονη είπε...

Καλησπέρα,πάρα πολύ όμορφα τα ευχολόγια και οι τούρτες!!!!!Πολύ ωραίο θέμα και όχι σύνηθες!!!!!Όσο για τον blogger άστα να πάνε!!!!!!!!!!Μια από τα ίδια και σε μένα!

Follow Elena's fairytale είπε...

Kατερινάκι μου κ εγώ έχω πολλά προβλήματα με το blogger,δε μπορώ να αφήσω σχόλιο με το όνομα του blog μου.Παρεπιμπτόντως η τούρτα σκέτη γλύκα....
http://followelenasfairytale.blogspot.com
elenas'fairytale

eudokia είπε...

Μπραβο κατερινα!! ο μπλογκερ πρεπει να μην ειναι στα καλα του γενικα...ακουω κι απο αλλους!
τα πραγματακια που ετοιμασες ειναι γλυκα!!

Ανώνυμος είπε...

Σκετη γλυκααα!!!!!!!!
ειδικα το φουστανακι!
οσο για τον μπλογκερ.....υπομονη...δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως!
φιλακια πολλα Χ2 ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑς ΟΜΟΡΦΑΑΑ ΟΛΕΕΕ!

Katerina είπε...

Καλημερες! Για τον blogger δεν θα πω τίποτα... ...! Υπομονή!
Σκέτη γλύκα ο τουρτένιος στολισμός και τα αρκουδάκια!
Να ζήσουν τα παιδάκια και να είναι υγιή, ευλογημένα και ευτυχισμένα!

EFI είπε...

Μπράβο Κατερίνα!!! Όλα είναι τόσο όμορφα! Γεια στα χεριά σου!!!!

olga είπε...

Είναι πανέμορφα! Η τεχνική που χρησιμοποιείς για τα ρούχα τους μου αρέσει πάρα πολύ! Πάρα πολύ καλή δουλειά!

Μαιρη είπε...

Κατερίνα μου τη μια ο blogger...την άλλη δεν είχα υπολογιστή...Άργησα να σου αφήσω μήνυμα...
Είναι καταπληκτικά όλα!!!!!! Τέλεια δουλειά! Άξιζε τον κόπο! Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει!

Γεωργία είπε...

Aπλά υπέροχα!! <3
Να σαι καλά..
Φιλιά!

Αναστασία είπε...

Φανταστικά όλα!! Να ζήσουν τα παιδάκια!!