Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011


Καλησπερα μπλογκογειτονια!!!Τελευταια εχω παραμελησει πολλα μπλογκ αλλα ο χρονος μου λιγος και η διαθεση χαλια!!!Ολα τα τελευταια γεγονοτα με εχουν χαλασει και προβληματισει παρα πολυ...δεν ξερω που παμε και εννοω την κατασταση της Ελλαδας!Σημερα το απογευμα κατεβηκα με την κορη μου και μια φιλη της στο Ηρακλειο για ψωνια!!Περνωντας απο την πλατεια Ελευθεριας ..ειδα την παρεα των αγανακτισμενων και μου ηρθε η επυθιμια να παω να κατσω μαζι τους....εστειλα τα κοριτσια για ψωνια και εμεινα εκει τρεις ωρες παρεα με ατομα διαφορων ηλικιων..οι οποιοι εχουν ...εγκατασταθει στην πλατεια τις τελευταιες 37 μερες....Εκεινη την ωρα ετρωγαν και μου εκανε μεγαλη εντυπωση η ερωτηση αν ηθελα να φαω μαζι τους!!Ανθρωποι εγκαρδιοι, ανεργοι,συνταξιουχοι οι οποιοι παρατησαν τα σπιτια τους τις οικογενειες τους για ενα σκοπο..εναν σκοπο που δυστηχως πολλοι απο μας δεν τον εχουμε ακομα καταλαβει και απεχουμε...εγω προσωπικα "λυπαμαι" που δεν ημουν εκει..παρουσα.. ολο αυτο το διαστημα αυτων των "κινητοποιησεων"αλλα το ειπα στον ευατο μου...θα ξαναπας γιατι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να βλεπουν οτι εισαι μαζι τους ασχετα αν χρειαζεται να οδηγησεις πολλα χιλιομετρα για να φτασεις εκει!!και θα το κανω ξανα γιατι χαρηκα που γνωρισα αυτους τους ανθρωπους οι οποιοι εχουν τα ..κοτσια να ειναι εκει!!!!
Η φωτογραφια ειναι εντελως ασχετη με το κειμενο....αλλα υποσχεθηκα να κανω αυτην την αναρτηση αν και δεν συνηθιζω να φωτογραφιζω τις σαγιοναρες που εχω φτιαξει...Αυτες τις εφτιαξα χτες σε φαση...κρισης που περνουσα και επρεπε να δημιουργησω κατι οπωσδηποτε....και ευτυχως αποζημιωθηκα απο τα χαμογελα των κοριτσιων που τις φορανε.... Να περνατε καλα και να μην ξεχναμε οτι υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι βρισκονται σε χειροτερη κατασταση απο μας αλλα ειναι ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ!!!!!φιλια ...........

14 σχόλια:

Aνθήλη είπε...

Καλησπέρα Κατερινιώ μου. Δεν μπορώ να σχολιάσω καθόλου αυτά που γίνονται στην Ελλαδίτσα μας. Όντως κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι στους δρόμους. Πίσω στα δικά σου τώρα. Έσκισες φιλενάδα. Πολύ ωραίες οι σαγιονάρες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις ευχαριστηθούν οι αποδέκτες τους.
Τώρα είδα ότι δεν σου άφησα σχόλιο στις τούρτες σου. Απαράδεκτη, αλλά εκείνη την εποχή ήμουνα σε μία τρέλα με θέματα υγείας. Ξαναέσκισες. Έγιναν απίθανες. Πολύ καλύτερες από ότι τις περιέγραφες, και πολύ ωραία ιδέα για διακόσμηση.
Φοβερά έγιναν και τα ευχολόγια. Κάνεις πολύ ωραία δουλειά με το ύφασμα. Μπράβο σου.


@Στην τελευταία ανάρτηση μου οι δύο τελευταίες είναι οι καστόρινες που σου έλεγα. Όποτε και αν χρειαστείς, πες μου. Φιλιά.

EFI είπε...

Κατερίνα όλα για κάποιον λόγο συμβαίνουν. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα μας, γιατί τόσα χρόνια απλά τα αποδεχόμασταν όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, όταν οι κύριοι της Βουλής, ερχόταν στο χωριό μου να εξαγοράσουν από αφελείς ανθρώπους την ψήφο τους… Κατερίνα μου κάνε αυτό που σου λέει η συνείδηση σου

Christina V. είπε...

Κατερίνα μου σκέφτομαι παρόμοια πράγματα μ' αυτά που γράφεις. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι το ποτάμι δε γυρίζει πίσω... Μέχρι να έρθουν τα πάνω-κάτω χρειαζόμαστε τη δημιουργία για να μην τρελλαθούμε... Με όλη μου την αγάπη και ευχές για καλή δύναμη!

despina είπε...

Κατερίνα μου όλοι το ίδιο νιώθουμε δεν είσαι μόνη σου!όμως χρειαζόμαστε λίγη ομορφιά μέσα σε αυτή τη μαυρίλα γι αυτό συνέχισε να φτιάχνεις όμορφα πράγματα όπως τα σανδάλια σου αλλιώς θα τρελλαθούμε!!!!

eudokia είπε...

εγω δεν θα σχολιασω το δυσαρεστο κομματι της αναρτησης γιατι απλα δεν εχω λογια..εχω θυμο!!
οι σαγιοναρες σου ειναι τελειες!!! μοιαζουν σας ετοιμες!!!

Unknown είπε...

Καλό μήνα και αρκετή δύναμη να μας δώσει ο θεός για να μπορέσουμε να περάσουμε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε...Υπέροχες οι σαγιονάρες σου...

elvira είπε...

Κατερινάκι, σε καταλαβαίνω.... κι εγώ καπως ετσι σκέφτηκα οταν βρέθηκα μια μέρα στο Σύνταγμα.... θα έπερεπε όλοι να είμαστε έξω...

...οι σαγιοναρες σου πολυ όμορφες! Περιμενα... να τις δώ...

Φιλάκια

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

Υπεροχες οι σαγιοναρες σου..δεχεσαι παραγγελιες? για τα γεγονοτα τι να πω, ολοι πρεπει να σηκωθουμε απο την ανεση του καναπε μας και να ενωθουμε αλλιως χαθηκαμε!

Irini είπε...

Καλησπέρα Κατερίνα μου!!!
Καλά κάνεις και το ρίχνεις στην δημιουργία,το ίδιο κάνω και εγώ μπας και ξεπεράσω το τεράστιο θυμό που έχω μέσα μου για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου.Ελπίζω να μας δώσει δύναμη ο Θεός για να μπορέσουμε να αντέξουμε τα δύσκολα που έρχονται.

Οι ευχές σου στο blog μου έδωσαν μεγάλη χαρά,σ'ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.Σου εύχομαι και 'σένα ότι επιθυμείς!!!
Πολλά φιλιά!!

olga είπε...

Νομίζω πως σε όλους οι ίδιοι προβληματισμοί υπάρχουν. Σίγουρα δύσκολες μέρες και η δημιουργία είναι πάντα μια μορφή εκτόνωσης. Πάντως δεν μπορώ και να μην σχολιάσω τις σαγιονάρες που με ενθουσίασαν!

Unknown είπε...

Συμφωνώ με όλες σας oπ;oτε δεν θα πω παραπάνω!!Τα παπουτσάκια απο την αλλή είναι "μούρλια"!!!ΦΑ ΝΤΑ ΣΤΙ ΚΕΣ!!!!!!!Μπράβο για την υπέροχη δουλειά που έκανες!!!!!

Αναστασία είπε...

Όλοι είμαστε κάπως, αλλά προσπαθούμε δημιουργώντας να το ξεπεράσουμε. Εγώ ασ πούμε, το Σάββατο έβαψα το δωμάτιο του γιού μου, τριχρωμία σε 6 ώρες. Εκτονώθηκα και απόλαυσα το αποτέλεσμα.

Dolly Daydreams είπε...

Hi there, both of my son 16 and 20 yrs old have been spending the nights and days camping outside the white tower in Thessaloniki trying to help in anyway that they can ! I am proud of them and a little embarrassed that `i who am older has done so little !

On another note love your creations just beautiful

Kiki Aposeki είπε...

Θα μείνω στις υπέροχες παντόφλες σου που είναι μια και μια!!! ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!