Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

o blooger συνεχιζει να δημιουργει προβλημα!!!!


Μετα απο πολλες προσπαθειες να κανω αναρτηση..ελπιζω να τα καταφερω!!Θελω να σας πω επισης οτι εχω προβλημα στο να αφησω σχολιο σε αρκετα μπλογκ με αποτελεσμα να μην προσπαθω πια!!ζηταω συγνωμη..σας παρακολουθω ομως!!Απο οτι διαβαζω τα περισσοτερα μπλογκ εχετε το ιδιο προβλημα!!Ευχομαι να διορθωθει συντομα.....
Αυτος ο πινακας -συνθεση θα στολισει το δωματιο της μικρουλας Μαριας η οποια ειχε προσφατα τα γενεθλια της!!Πολυχρονη!!Εφτιαξα δυο πανομοιοτυπους πινακες με τα χρωματα που επελεξε η μαμα...ο δευτερος πινακας δεν ...θελει να βγει στη δημοσιοτητα!!!!!θα σας τον δειξω σε επομενη αναρτηση!!!Ο πινακας φτιαχτηκε πανω σε καμβα το οποιο εκανα ασημι πατινα περιμετρικα του τελαρου, ετσι ωστε να ταιριαζει με τα επιπλα της Μαριας..και στολισα με χρωματα που εχει το δωματιο της....
Δεν ακολουθησα καποιο σκετσ για αυτην τη συνθεση...αλλα ακολουθησα τις οδηγιες της Μελενιας στο μαθημα....οφειλω να πω οτι δεν ειμαι καλη μαθητρια...δεν συμμετεχω εναργα στα μαθηματα της...αλλα υποσχομαι...διαβασω ολα τα μαθηματα απο την αρχη....μολις εχω χρονο!!!

10 σχόλια:

...irida... είπε...

υπέροχο!!μπράβο!!οσο για το blooger??υπομονη κανουμε!!!!χιχι η μήπως να τον στείλουμε....διακοπές...για α αφήσει τα παιχνιδάκια!!????

...irida... είπε...

συγνώμηηηηη!!λείπουν γράμματα...δεν το σβήνω μήπως και δεν μπορέσω να ξαναγράψω χιιιιχχιιιι!!!!

EFI είπε...

Μπορεί να μην συμμετέχεις, όπως λες, ενεργά στο μάθημα, αλλά εγώ βλέπω και θαυμάζω τις καταπληκτικές συνθέσεις σου Κατερίνα ! Μου αρέσει πάρα πολύ όπως έκοψες τα τριανταφυλλάκια και γενικά η πλούσια διακόσμηση της σύνθεσης σου και όλα είναι πολύ αρμονικά!!! Μπράβο σου και πάλι!!!

Katerina είπε...

Πολύ μου αρέσει!!!!!
Μπράβο Κατερίνα που αξιοποιείς τα πάντα :-)
Φιλάκια πολλά!
Υπομονή με τον blogger θα στρώσει που θα πάει!

despina είπε...

Είναι υπέροχο!!μπράβο σου!!!!

Μαιρη είπε...

Κατερίνα μου είναι πολύ όμορφο!! Θα στολίσει το δωμάτιο της μικρής τέλεια! Μπράβο σου!

Unknown είπε...

Πανέμορφη σύνθεση!!Και φοβερή ιδέα!!!καλό βράδυ!!

Ανώνυμος είπε...

θα ξετρελαθει η μικρη Μαρια!!! ειμαι σιγουρηηηη!
υπεροχη συνθεση!!!!
φιλακια πολλα Χ2 Κατερινακι και να εχεις μια υπεροχη εβδομαδα

Irini είπε...

Just beautiful!........δεν εχω λογια! ;-)

olga είπε...

Πολύ όμορφη και γλυκιά είναι! Νομίζω που θα πάει θα στρώσει ποια αυτός ο Blogger πόσο καιρό θα μας ταλαιπωρεί!