Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα σετην ομορφη γειτονια!!!Ελπιζω να ειστε καλα και να περασατε μια ομορφη βδομαδα!!!Για μενα ηταν μια γεματη βδομαδα μιας και ειχαμε το γαμο της κορης της νονας του γιου μου!Μην περιμενετε να σας δειξω κατι απο το γαμο...βιβλιο ευχων δεν εφτιαξα (ο γαμπρος δεν ηθελε με τιποτα!!!)Ο λογος ηταν οτι ειχε παει προ καιρου σε γαμο και δεν του αρεσε καθολου αυτα που εγραφαν στο βιβλιο ευχων καποιοι καλεσμενοι!!Δεν μπορουσα να μην φτιαξω κατι και αποφασισα να φτιαξω δυο στεφανια με γυψοφυλλο και τριανταφυλλακια ,δεν εχω φωτο αλλα υποσχεθηκα στο ζευγαρι να τους βαλω τα στεφανια σε πινακα...οποτε θα τα δειτε οταν τα φτιαξω!!!Τα στεφανια αυτα τα στολισαμε πανω στο κρεβατι την βραδυα που εγινε το νυφοστολι!Εβαλα το χερακι μου και στον στολισμο στο σπιτι της κουμπαρας μου εξωτερικα!!!Ασπρες βουκαμβιλιες με κισσο και γαζα...(τα κοψαμε απο μια γειτονισσα με την αδεια της φυσικα!!!)κοστος μηδεν!!!!!!!!! Εχω να σας δειξω ομως μια ..υπεροχη τουρτα!!!Αυτην την εφτιαξα για ενα κοριτσακι 4 χρ.η οποια λατρευει την Dora!!!Εχει τοσα πολλα πραγματα που οταν θα την χαλασει θα βγαζει απο παντου!!Προς το παρον δεν θελει να την χαλασει!!!
Ειχαμε ομως και γεννητουρια!!!!Δυο ομορφα κοριτσακια γεννηθηκαν την προηγουμενη βδομαδα!!!Η επιλογη του δωρου ειχε γινει πριν την γεννηση!!!!!diaper cake ηθελαν οι μανουλες!!!
Θα σας δειξω αλλη μια ομορφη ιδεα...δυστηχως τραβηχτηκε απο κινητο και δεν εχω καλη εικονα.Ειναι μια πολυθρονιτσα της Doras..απο το γνωστο παιχνιδομαγαζο!!Το κοριτσακι που πηρε αυτο το δωρο ηθελε Dora και παραμυθια ...της αρεσει βλεπετε να διαβαζει παραμυθακια και να ζωγραφιζει...Ετσι της αγορασα μαζι με την πολυθρονιτσα,παραμυθακια,χρωματα,μολυβια και διαφορα καλουδια τα εφτιαξα οσο πιο ομορφα μπορουσα στην πολυθρονα...καρφιτσωσα τον αρκουδο γιατι δεν καθοταν με τιποτα και το αποτελεσμα ξετρελανε την μικρουλα!!!και εμενα βεβαια!!!!
Αυτα προς το παρον!!! Να εχετε ενα ομορφο ΣΚ!!

15 σχόλια:

EFI είπε...

Καλησπέρα Κατερίνα! Πάλι έγραψες! Τι όμορφα που είναι όλα?! Δεν ξέρω ποια να πρωτοξεχωρίσω! Μπράβο σου, πολύ καλή δουλειά!

Μαρία είπε...

Πω πω οι τουρτίτσες είναι φανταστικές..μπράβο..καλό βράδυ..φιλάκια

Μαρία είπε...

μια γλυκα ειναι..ολα τα υλικα σουπερ..καλα η πολυθρονα εγινε φανταστικη..τελοια κοριτσι..καλο σ.β..πολλα φιλια

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

¨Οταν ασχολήσαι να κάνεις κάτι για παιδιά ..βγαίνουν τα ωραιώτερα πραγματα..και οι καλήτερες δημιουργίες!!!!πολύ όμορφες κατασκευες!!!ΚΑΤΕΡΙΝΑ..μου καλό Σαββατοκύριακο!!!!

Ελευθερία είπε...

όλα υπεροχα Κατ!!!
γεια στα χεράκια σου!!!!! οι τούρτες σου φανταστικές!!!!

Demi είπε...

Κατερίνα εφτιαξες υπέροχες τουρτίτσες!!!Ομορφες ολες οι ιδέες σου και το πολυθρονάκι της ντορας στολίστηκε εκπληκτικά!μπράβο!!!!

Αναστασία είπε...

Φανταστικές οι τουρτίτσες! Ειδικά η πρώτη όλα τα λεφτά! Μα πόσα πραγματάκια έβαλες μέσα?!?!

Sofia (sofia_chry) είπε...

Μπράβο βρε Κατερινα!!!Ό,τι και να κάνεις είναι πανέμορφο!!!

Αναστασία είπε...

Όλα είναι πανέμορφα! Περιμένω να δω και τα στεφάνια! Φιλιά!

eudokia είπε...

ολα τα δωρακια σου ειναι κουκλια! ειδικα η πολυθρονιτσα...ολα τα λεφτα!

χρυσάνθη είπε...

Ομορφα, και για πολύ ευχάριστα γεγονότα!!!Νάσαι καλά και καλή εβδομάδα!!
Κατερινάκι μου γιατί δεν βγάζεις την λεκτική επαλήθευση??Θα μας διευκολύνεις γλυκιά μου!!Αλλωστε δεν προσφέρει απολύτως τίποτα!!

Elena είπε...

Καταπληκτικά όλα!!!

Μαιρη είπε...

Κατερίνα μου όλα είναι υπέροχα! Μπράβο σου! Ότι και να φτιάξεις είναι φοβερό!
Χαθήκαμε...Πρέπει να πιούμε ένα καφεδάκι!

olga είπε...

Τι όμορφες δημιουργίες μας δείχνεις πάλι! όλες οι τούρτες υπέροχες τυχερά όλα κοριτσάκια!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

καλως σε βρήκα περιμένω χριστουγεννιάτικη δημιουργία για το stars and icicles φιλιά
όσο για τα diapers cakes ήταν τα καλλίτερα που έχω δεί