Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Φιλες!

Καλημερα!!!!Ελπιζω ολη η γειτονια να ειναι καλα!! Αυτο το διαστημα ..πολλες υποχρεωσεις με αναγκαζουν να μην σας παρακολουθω...η μαλλον σας βλεπω αλλα πολυ βιαστικα!!!Ζηλευω τις χριστουγεννιατικες δημιουργιες σας..ελπιζα να εφτιαχνα και εγω κατι οπως καινουρια στολιδια για ο δεντρο μας αλλα το βλεπω χλωμο!!Προς το παρον θαυμαζω τα δικα σας πραγματακια!! Τον τελευταιο καιρο ξαναρχισα τις παλιες μου δημιουργιες...τους πινακες!!!Εχω φτιαξει καποια εργα(θα σας τα δειξω ολα μαζι!! Επειδη μου ελειψε το αγαπημενο μου χομπυ ειπα να κανω μια συνθεση την οποια ζητησε η κορη μου για μια φιλη της που γιορταζε προχτες!!Ειναι μια καινουρια φιλια 3 μηνων...τα κοριτσια δεθηκαν μετα απο ενα λυπηρο συμβαν που συνεβει στην Μαριλου...ειναι η φιλη της κορης μου!!Απο τοτε τα κοριτσια ειναι αχωριστα και αγαπημενα..χωρις κοντρες και τσακωμους(αντηζιλια-γυναικειο χαρακτηρηστικο)..Ειπα λοιπον να χρησημοποιησω το σκετς της Χρυσας που σχεδιασε για την δευτερη προκληση Νοεμβριου στο Get Creative στο οποιο θελω να συμμετεχω αν και νομιζω οτι μπερδεψα λιγο το σκετς!!!! Επισης θα συμμετεχω στην προκληση του OUAS...το σκετς του οποιου ταιριαζει με τη συνθεση μου..η οποια αφορα δυο...γυναικες!!!Το journaling μιλαει για αυτη τη σχεση...αλλα δεν το φωτογραφησα ολο γιατι νομιζω δεν θα αρεσει στην κορη μου να το διαβασουμε ολο!!!!
Εδω ειναι το tag με τα σχολια το οποιο μιλαει για αυτη την φιλια
Επισης ειπαμε να της φτιαξω και μια κορνιζουλα να βαλω αλλη μια φωτο των κοριτσιων..και ενω ειχα βαψει την κορνιζα στα χρωματα που ταιριαζουν στο δωματιο της Μαριλους σκεφτηκα να χρησιμοποιησω μια φωτο που βρηκαμε στο fb και ειναι η Μαριλου με τον αδελφο της ο οποιος εχει "φυγει"...(μιλαω σε μια προηγουμενη αναρτηση για αυτο).Ειναι μια μοναδικη προσφατη φωτο που εχουν μαζι τα δυο αδελφια..
Αυτα για σημερα...κοντεψα να "ξεχυλωσω" τις φακες μου προσπαθωντας να κανω αυτην την αναρτηση!!!Να εχετε μια υπεροχη μερα και μια ευχαριστη βδομαδα

37 σχόλια:

tzeni xr. είπε...

Κατερίνα μου καλώς σε βρηκα..Πραγματικα η φιλια ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο. Η ιδεα σου με την φωτογραφιση ηταν ενα πολυ ομορφο δωρο στα κοριτσια. Μπραβο σου!θα τα λεμε.

tzeni xr. είπε...

Και ξεχασα να σου πω ανυπομονω να δω τους πινακες σου!

Elena είπε...

Κατερινάκι τι να πώ?Με πιάσαν τα ζουμιά με αυτή σου την ανάρτηση. Πάντως ό,τι έφτιαξες είναι πανέμορφο!

EFI είπε...

Καλημέρα Κατερίνα μου! Η σύνθεση σου μου αρέσει παααρα πολύ, λουλουδένια, πολύχρωμη και χαρούμενη, έτσι όπως πρέπει να είναι κι αυτό το όμορφο που ενώνει τα κοριτσάκια, που είναι και κούκλες, φτου φτου φτου!!! Πολύ θα χαρεί η Μαριλού και νομίζω ότι μια όμορη φιλία στη ζωή της μετά από όσα έγιναν θα την βοηθήσει αρκετά! Πάλι συγκινήθηκα, ειδικά όταν είδα την φωτογραφία του αδελφού της. Ένα παλικάρι χαρούμενο και όμορφο. Ας είναι κι εκείνος ο άγγελος της Μαριλούς! Καλημέρα και καλή επιτυχία στην πρόκληση, φιλάκια

Zusje είπε...

Πολύ όμορφη η σύνθεση σου Κατερίνα μου,όμορφα χρώματα και κυρίως πολλή αγάπη!!Είμαι σίγουρη ότι η φίλη της κόρης σου θα την λατρέψει!!Όσο για το καδράκι τι να πω!!Υπέροχο όσο και η σκέψη που βρίσκεται από πίσω!!Περιμένουμε να δούμε και τους πίνακες σου!!

Nadia Cannizzo είπε...

Oh gorgeous. I love the way that you have used the flowers here. I am sure this will be LOVED! Take care and thank you for playing with us.

Ελευθερία είπε...

Κατερινάκι τι να πω..τα είπαν όλα τα κορίτσια..συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την Εφη.. τα λουλούδια, το στήσιμο, οι δαντέλες σου είναι σούπερ.... τόσο όμορφα δεμένα μεταξύ τους!!
και ο αδερφός της μικρής... κρίμα το παλικαράκι...ας ειναι ο άγγελός της, να την προσέχει...
να είσαι καλά περιμενω τους πίνακες!!!
και το δωράκι σου δεν θα αργήσει!!!

Kelly K. είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω σχόλια! Η φιλία είναι κάτι ιερό και μακάρι να κρατήσει για πολλά, πολλά χρόνια. Η κορνίζα είναι υπέροχη και είμαι σίγουρη ότι η Μαριλού θα την εκτιμήσει. Κρίμα το παλικάρι...

Vicky Varvadouka είπε...

Ο τρόπος που βάζεις πάντα τα διακοσμητικά στοιχεία είναι απίστευτος!!! Ωραία και η ιδέα σου με το κρυφο tag!! Πολύ καλή δουλειά Κατερινάκι!!!
Φιλιά!!!

Tina είπε...

Great layout, love every detail of it.

Hugs Tina

Sofia (sofia_chry) είπε...

Κατερίνα, η σύνθεση σου είναι πολύ πολύ όμορφη...Είναι όλα τόσο αρμονικά συνδυασμένα...Και η κορνίζα είναι υπέροχη...Τι κρίμα να χάνονται τόσο άδικα άνθρωποι...

Elina είπε...

Κατερίνα είσαι μανούλα στις ρομαντικές συνθέσεις με λουλούδια και δαντελίτσες! Είναι πραγματικά υπέροχη καιτο ίδιο και η κορνίζα που έφτιαξες! Ελπίζω η φιλία των κοριτσιών να κρατήσει και να παραμείνει αγνη και ανιδιοτελής. Καλή επιτυχία στις προκλήσεις!

lourdi lourdaki είπε...

ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ....ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.....
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΧΝΙΤΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!
ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!!!!
ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!
ΣΕ ΦΙΛΩ!!!!

Kiki Aposeki είπε...

Πανέμορφη σύνθεση Κατερίνα, βγάζεις όλα τα συναισθήματα!!! Μπράβο σου!!! Εύχομαι τα καλύτερα για τις δύο κουκλίτσες και φυσικά να μείνουν για πάντα τόσο αγαπημένες!!! Φιλιά!!!

eudokia είπε...

πανεμορφη συνθεση...νομιζω πως αντικατοπτριζει κατι απο τη φιλια αυτη...
λυπαμαι πολυ για ο,τι συνεβη στη φιλη της κορης σου...
σιγουρα η κορνιζα θα αποτελεσει απιστευτο ενθυμιο!
φιλια!!

Rena είπε...

Και η σελίδα και η κορνίζα έχουν πολύ όμορφα χρώματα αλλά κυρίως είναι ξεχειλισμένες από αγάπη!!!

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

και η σύνθεση και η κορνίζα πολύ όμορφες, εύχομαι η φιλία τους να κρατήσει και να στηρίζουν πάντα η μια την άλλη..

Μαρία είπε...

οτι καλυτερο απο αυτο το συναισθημα..φιλες για παντα..τελοια και η κονιζα..καλο βραδυ..φιλια

Μαιρη είπε...

Κατερίνα μου τέλεια η σύνθεσή σου! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που τοποθετείς τα διακοσμητικά, τα λουλουδάκια! Εύχομαι τα κορίτσια να είναι πάντοτε αγαπημένες κ να στηρίζει η μία την άλλη!
Όποτε μπορέσεις να μιλήσουμε να πιούμε καφεδάκι! Πολλά φιλιά!

Bente Fagerberg είπε...

Beautiful. Love that you used three photos in the photo spot. Love all the flowers too. Thanks for playing along at OUAS!

Jasmine S είπε...

The photos are fabulous and you have used the sketch wonderfully. Thanks for joining us at OUAS.

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

χρόνια πολλά κούκλα μου !!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ! ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΓΕΡΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Christina V. είπε...

Χρόνια Πολλά Κατερίνα μου, γεμάτα υγεία, χαρἀ και δημιουργικότητα! Και η σύνθεση και η κορνιζούλα είναι υπέροχες! Τα μπουκετάκια σου στη σύνθεση είναι καταπληκτικά! Πολλά φιλιά!

EVAGELIA VRETTOU είπε...

ΚΑτερίνα, Χρόνια πολλά, καταρχήν και να σε χαίρονται οι δικοί σου και αγαπημένοι άνθρωποι. Η σύνθεση είναι τέλεια! Αλλά και η κορνίζα μου άρεσε τόσο πολύ που σκεφτόμουν που θα μπορούσα να βρω υλικά να κάνω κάτι αντίστοιχο. Φιλιά και πολλές ευχές και πάλι

KatrinArt είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα Κατερινακι!!!!Να σαι καλα γεματη υγεια ,θετικη ενεργεια και πλουσια φαντασια για πολλες και ομορφες δημιουργιες.φιλια πολλα Χ2 misirlou kai maria

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Καλώς σε βρήκα Κατερίνα και Χρόνια σου πολλα..επίσης και στην κόρη μου που είναι και κείνη Κατερινα να είσαι ευτυχισμένη και πολύχρονη .όπως όλες οι Κατερινούλες του κόσμου.. οι φιλίες που γίνονται κάτω από τέτοιες συνθήκες κρατάνε Κατερίνα μου μια ζωή το έυχωμαι στην μικρή σου γιτί δεν υπάρχει τίποτε καλήτερο από μια φιλία στέρεη..και για πάντα!! φιλακια

Nena είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
ΤΕΛΕΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!!!

Irini είπε...

Κατερινα μου νομιζα που ειχα αφησει σχολιο.....τελιεα σελιδα!!!
Το στισιμο, τα χρωματα και οι φωτογραφιες...απλα τελεια!!
hugz
irini

Ella Swan είπε...

What an eye-catching layout! Thanks for playing at Once Upon a Sketch!!

phamil είπε...

This is just so beautiful! I love all of the details that you added, the floral accents are beautiful. Thank you so much for joining in at OUAS!

Natalie είπε...

This is such a gorgeous page.
Thanks for playing along at Once Upon A Sketch.
xxx

Dolly Daydreams είπε...

Katerina your layout is superb. The photo's are so fun and funky with such beautiful details and embellishments . The story behind the layout is so sad but at least a new friendship has been born out of this most tragic event. Thank you for joining us at Get Creative and good luck.

Marie

Georgia Heald είπε...

Beautiful layout! Thanks for playing along with us at OUAS =)

Natalie Elphinstone είπε...

Wow! All your details are superb!