Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Get Creative.....δυο ακομα συνθεσεις!!!

Καλημερα απο την παγωμενη Κρητη!!!Πιστευω σημερα ειναι μια απο τις πιο κρυες μερες του χειμωνα!!!Ξερω οτι στις περισσοτερες δεν αρεσει ο χειμωνας,εμενα παντως ειναι η αγαπημενη μου εποχη!!Και μιας και κανει τοσο κρυο σιγουρα μενουμε περισσοτερες ωρες στο σπιτι!!!Ετσι εχουμε χρονο να δημιουργουμε...το Get Creative αυτο το μηνα ειχε πολλες προκλησεις!!Εγω προσπαθησα να συμμετεχω στις συνθεσεις μιας και με τις καρτες δεν τα παω πολυ καλα! Σημερα τελευταια μερα προκλησεων για αυτο το μηνα θα σας δειξω δυο συμμετοχες μου η μια ειναι της Μελενια η οποια μας ζηταει να χρησημοποιησουμε mist και musk....To mist που εκανα ειναι εμφανες, το musk δεν φαινεται ..χρησημοποιησα ενα κομματι τουλι αλλα δεν αποτυπωθηκε καλα...Εσεις θα κρινετε!!Εδω η συνθεση μου,η οποια ..ξεφευγει απο το στυλ μου αλλα μου αρεσει τελικα!!Χρησημοποιησα ενα λευκο κανσον..mist δεν ειχα κοκκινο και χρησημοποιησα hand made by me δηλ. εφτιαξα ενα δικο μου ...η ιδεα ηρθε πολυ ευκολα!ειχα αρρωστη την κορη μου ,της ειχα φτιαξει λοιπον τσαι με γευση φραουλας ...αν καταλαβατε με το φακελακι τσαγιου ειχα το πρωτο χρωμα..εβαλα και λιγο ακρυλικο κοκκινο,λιγο ρακι και ετοιμο το mist μου......
Και αυτη ειναι η συμμετοχη μου στην προκληση της Ελινας η οποια μας ζηταει να φτιαξουμε μια γυναικεια-κοριτσιστικη συνθεση..επισης μας δινει ενα σκετς το οποιο δεν ακολουθησα ακριβως μιας και οι φωτογραφιες μου ηταν μεγαλυτερες απο οσο ηθελα(δεν θα μαθω ποτε να εκτυπωνω σωστα μεγεθη!)Εχω τοποθετησει το LO πανω σε καμβα μιας και θα το κανω δωρο στην μικρουλα που ειναι στη φωτο!Χρησημοποιησα χαρτια της prima-madeline..τα οποια μου αρεσουν πολυ τα εχω απο περσι και ..λυπομουνα να τα χρησημοποιησω..μονο που δεν εκλαιγα οταν εκοβα τα λουλουδακια!!!!Ξερω-ξερω θα μου πειτε οτι ειναι λαθος μου και οτι τα χαρτια τα αγοραζουμε για να χρησημοποιουνται!!!Αλλα εγω εχω το εξης προβλημα......ποτε δεν ξερω τι θα φτιαξω..ξεκιναω λοιπον βαζοντας στον παγκο μου οτι υλικο νομιζω οτι ταιριαζει!!!Πολλες φορες κοβω τα χαρτια και μετα δεν μου αρεσουν στο στησιμο με αποτελεσμα να εχω ενα σωρο χαρτια καταστραμενα!!!!!!!!Τελος παντων...δειτε την συνθεση μου και ακουω γνωμες!!!!
Ενα μεγαλο συγνωμη στα κοριτσια που δεν συμμετειχα στις προκλησεις τους...θα το προσπαθησω ομως την επομενη φορα!! Φιλια και δεν ξεχναμε παλτα, σκουφακια, κασκολ ,γαντια και ισοθερμικα μπλουζακια!!!!!!!!!!

24 σχόλια:

Elina είπε...

Κατερινιώ τι έφτιαξες πάλι!!! Υπέροχες και οι δυο και ειδικά η 2η που είναι και για τη δική μου πρόκληση είναι φανταστική!!! Μην ανησυχείς για το μέγεθος των φωτογραφιών, μια χαρά μέσα στο σκετς είσαι, ουτως ή άλλως το σκετς το έχουμε για μπούσουλα είπαμε, όχι για ακριβή αντιγραφή ;-) Καλή επιτυχία και σε ευχαριστούμε για τις συμμετοχές!!!

EFI είπε...

Καλημέρα Κατερινούλα! Καλά έκανες και δοκίμασες το άλλο στυλ, νομίζω καλό είναι να πειραματιζόμαστε για να δούμε ποιο μας ταιριάζει και πιο μας ευχαριστεί καλύτερα! Είναι πολύ όμορφη σύνθεση και όλα ταιριαστά μεταξύ τους. Κι αυτός ο συνδυασμός μπλε, κόκκινο και λευκό είναι από τους αγαπημένους μου! Αλλά και η δεύτερη σύνθεση είναι καταπληκτική και καλά έκανες κι έκοψες τα χαρτάκια σου! Πολύ όμορφα διακοσμημένη!!! Μπράβο σου Κατερίνα! Ευχαριστούμε που παίζεις μαζί μας στο Get Creative Ήταν όντως ένας γεμάτος, δημιουργικός μήνας! Φιλάκια, τζάκι & γωνιά!

Rania K. είπε...

Πολύ όμορφες, και ιδιαίτερα η 2η! Χαλάλι τα χαρτιά! Θα το λετρέχει η μικρούλα! Και μην ανησυχείς...όλες λίγο πολύ το ίδιο κόλλημα έχουμε με την "σπατάλη" των χαρτιών μας!! Καλή επιτυχία!!!

Μαρία είπε...

εδω παιζεις αλλιως..πανεμορφες φωτο..εδειξες τα υλικα με υπεροχο τροπο..δυο διαφορετικιες δουλειες με απολυτο ρομαντισμο και τρυφεροτητα..εγω αυτο εισεπραξα..καλη συνεχεια..πολλα φιλια

Αlex... είπε...

Και οι δυο ειναι καταπληκτικες!!!Πολυ μου αρεσει η δουλεια σου και ο τροπος που δημιουργεις!Καλο αυτο με το mist.Εγω φτιαχνω με νερο,ακρυλικο χρωμα και perfect pearls αν θελω να γυαλιζει το χρωμα!Δεν χρειαζεται οινοπνευμα.
Καλη επιτυχια,Κατερινιω,σ'ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σου στις προκλησεις του Get Creative!:)

Channa είπε...

Great layouts! Love the first one for the colors adjusted to the picture and the 2nd for the flowers. thanks for joining us at get creative. Channa

feysjewel είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!!!!ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΗ

Melenia Agapides είπε...

Είναι πολύ όμορφο να πειραματίζεται κανείς με διαφορετικά στυλ - πολύ χαίρομαι που το έκανες, Κατερίνα μου! Υποθέτω ότι κάπως έτσι φαίνεται και το ταλέντο κάποιου!!! Μπραβο σου και για τις δύο σελίδες - πολύ καλή δουλειά!!

Stone είπε...

Καλησπέρα και καλώς σε βρίσκω με υπέροχες δημιουργίες!!
Είσαι πολύ ευρηματική και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!Καλή επιτυχία!Πετρούλα

Unknown είπε...

wow...φανταστικές συνθέσεις!!2 διαφορετικά υπέροχα στυλ..Και τα χρώματα μου αρέσουν πολύ!!!Και βέβαια πολλά μπράβο αξίζεις Κατερινάκι που φτιάχνεις και μελάνι μόνη σου!!!!Καλή επιτυχία και πολλά φιλιά!!!!

Demi είπε...

ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ !!!ΚΥΡΙΩΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ!!!!ΟΝΕΙΡΟ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

kiki είπε...

Πολύ όμορφες και οι δύο!!!Καλή επιτυχία!!!

Rena είπε...

Πανέμορφες οι συνθέσεις σου,δεν μπορώ να ξεχωρίσω πια μου αρέσει περισσότερο και οι δύο είναι σούπερ!!!!
Καλή επιτυχία!!!

Dolly Daydreams είπε...

Hi Katerina, I have the same problem with my paper stash but I have found a solution well sort of. The papers I really love I photocopy and so if I mess up I have a back up but what it usually means is that i just end up with even more paper . Anyway both of your layouts are beautiful very clever misting on the first one never heard of using tea like this before but the result is fabulous. The second the photos are so pretty and love the little crown. Thank you so much for sharing you beautiful creations with us at Get Creative and good luck.

Marie

Maria Tsil είπε...

Πω πω Κατερίνα η μία πιο όμορφη από την άλλη!Η λεπτομέρεια με το Lipton είναι η αγαπημένη μου!!Τα λουλουδάκια χαλάλι,το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!Καλή επιτυχία!

despina είπε...

Κατερίνα πολύ όμορφες και οι δύο!!!!!η τενική με το τσάι άψογη!!!!το χαρτάκι με το lipton με ξετρέλανε!!!!καλή επιτυχία!!!!

ioanna είπε...

Καλημέρα Κατερίνα, οι συνθέσεις σου μου αρέσουν πολύ, για την πρώτη σε βρίσκω πολύ εφευρετική με το τσάι χαχαχα και εγώ με ακρυλικές φτιάχνω τα mist,στη σύνθεση πάλι, τα χρώματα είναι super, το στήσιμο και οι λεπτομέρειες φοβερές, το χαρτάκι του lipton...μακράν!!!
Οσο για την δεύτερη είναι υπέροχη μου αρέσει πολύ που τύπωσες την ίδια φωτο ασπρόμαυρη και έγχρωμη αχ και το στέμμα...τέλεια λεπτομέρεια όπως και όλες οι άλλες φυσικά. Για τα χαρτιά τι να πω και εγώ με τον ίδιο τρόπο δουλεύω οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!Φιλιά πολλά καλή επιτυχία:-)

geoleoan είπε...

υπέροχες!

Μαιρη είπε...

Πολυ όμορφη δουλεια Κατερίνα μου κ στις δυο συνθέσεις!!!! Μπράβο σου!!!!!

Makrina Zografou είπε...

congrats on your winning katerina...!!!

Elena Stefanidou είπε...

Κατερίνα,συγχαρητηρια.μπραβο σου!!!

Katerina είπε...

Υπέροχες και οι δυο! Έχω μια αδυναμία στη δεύτερη λόγω λουλουδιών, χαρτιών και περισσότερης δουλειάς αφού τα έκοψες όλα στο χέρι!
Άξιζε τη νίκη!
Μπράβο Κατερινιώ!

Mania είπε...

Κατερίνα μου τι όμορφες κάρτες είναι αυτές? Ζηλεύω γιατί δεν ξέρω καθόλου από scrapbooking!! Μπράβο κοπέλα μου!!

Kiki Aposeki είπε...

Καλημέρα Κατερίνα!!! Οι συνθέσεις σου είναι μία και μία!!! Καλή επιτυχία να έχεις!!!