Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

all girl...για το Get Creative!

... η χτεσινη μερα θυμηζε ανοιξη, σημερα αλλαξε το σκηνικο....βρεχει ολη μερα!!!οχι πως με χαλαει..μου αρεσει η βροχη..με φτιαχνει,αλλα ηθελα και λιγο ηλιο!!να ζεσταθουμε λιγακι!!!!αν και κατα παραδοση αυτες τις μερες ο καιρος τα κανει τα παιχνιδια του!!!Αρκετα με τον καιρο..παμε στις δημιουργιες!!Θα ξεκινησω απο σημερα...παρελαβα ενα πακετο απο την Σφραγιδομανια...που ξετρελλαθηκα...ειχα ζητησει απο τα κοριτσια να μου κοψουν καποια σχεδιακια....δεν πιστευα οτι θα ηταν τοσο...ΤΕΛΕΙΑ!!!!!Θα τα δειτε συντομα σε συνθεση.....Για σημερα θα σας δειξω μια συνθεση την οποια εφτιαξα για το Get Creative...το σκετσακι υπεροχο...δημιουργια της πολυ ταλαντουχας Ελινας...την οποια θαυμαζω...και πολλες φορες εμπνεομαι απο αυτην!!!Η συνθεση μου ειναι πανω σε καμβα...και την εκανα δωρο στην ανηψια του αντρα μου η οποια ειχε γενεθλια την περασμενη Κυριακη!!!!Χαρτι για βαση δεν ειχα καποιο να μου αρεσει ιδιαιτερα και εφοσον ειχα ...χαλασει καποια χαρτια αποφασισα να ..δημιουργησω μια δικια μου βαση!!Πηρα λοιπον τα χαρτια που ειχαν τα καινουρια αθλητικα του γιου μου...ξερετε αυτα που βαζουν μεσα στα παπουτσια σαν προστασια...τα περασα στον καμβα με gesso και ετοιμο το backround μου!!!Επισης χρησιμοποιησα χαρτια της K&COMPANY και εκοψα τα διακοσμητικα μου....τον τιτλο τον..βρηκα ετοιμο,μιας και δεν ηξερα τι τιτλο να δωσω(εδω μειονεκτω!)να λοιπον η συνθεση μου...
και εδω ενα κοντινο..
Θα σας δειξω και την τουρτα που της εφτιαξα.....ηθελε Barbie....ειπα λοιπον να ντυσω την κουκλα με ζαχαροπαστα...πρωτη μου προσπαθεια ..ξετρελλαθηκα,πολυ ωραιο υλικο και ευκολο στην κατασκευη του....δεν καταφερα ομως να φτιαξω φορεμα...αρκεστηκα σε καποια λουλουδακια ,το ονομα της μικρης και τα χρονια πολλα!!!Η τουρτα εννοειτε φαγωθηκε ολη..καποια στιγμη θα βαλω την συνταγη..εξαλου το χρωσταω σε μια μπλογκοφιλεναδα!!!! Φιλια πολλα,ερχονται Αποκριες,που σημαινει ξεφαντωμα...να περασουμε ολοι καλα..Εμεις Παρασκευη-Σαββατο εχουμε το κυνηγι του χαμενου θησαυρου(ποδια μου βοηθατε με!!)
Α!!!παρολιγο να ξεχαστω...επισης θα συμμετεχω με την συνθεση μου στην προκληση του Scrapbookers in Greece.....

22 σχόλια:

Ελένη είπε...

Κατερίνα τέλεια η ιδέα σου για το χαρτί και η σύνθεση έγινε υπέροχη! Καλή επιτυχία!

Bente Fagerberg είπε...

Such a pretty page and lovely take on the sketch. So glad you wanted to play along with us at Get Creative!

SPYRIDOULA είπε...

Kαλή επιτυχία σου εύχομαι!!!Καταπληκτική σύνθεση μπράβο!

Aliki είπε...

απίθανη σύνθεση!τα χρώματα, τα διακοσμητικά, τα χαρτιά και φυσικά η μικρή πρωταγωνίστρια!όλα τέλεια!καλή επιτυχία Κατερίνα!

despina είπε...

Καταπληκτική η ιδέα σου με το χαρτί και τέλειος συνδιασμός χρωμάτων!!!!καλή επιτυχία!!!!

Μαρία είπε...

πολυ ομορφη..και το χαρτι τελοιο..συνδιασες τα χρωματα πολυ ωραια..καλη επιτυχια στις προκλησεις..και η τουρτα ονειρο..καλο σου βραδυ..να περασετε ομορφα..φιλια

geoleoan είπε...

ποπο πολυ όμορφη ! καλη επιτυχία!

Nadia Cannizzo είπε...

BEAUTIFUL work!

Rania K. είπε...

Πενία τέχνας κατεργάζετε!!! Είσαι απίστευτη!!! Η τεχνική σου για τη βάση φοβερη!!! Τα κομμένα σχεδιάκια από τα K&Company τέλεια...(είναι το αγαπημένο μου πακέτο)... και φυσικά η τυχερούλα ανιψούλα σας..Πολύχρονη! Η τούρτα φαίνεται νοστιμότατη και πολύ προσεγμένη!! Καληνύχτα και πολλά φιλιά...και καλή επιτυχία στις προκλήσεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Η σύνθεση σου είναι πολύ όμορφη και πολύ έξυπνη η ιδέα για το χαρτί και τον καμβά!!! Καλή επιτυχία στις προκλήσεις, και εύχομαι να περάσετε καλά τις επόμενες μέρες!!! Πολλά φιλιά!!!

Irini είπε...

katerina apla teleio!!....to stisimo ta hromata teleia!!....
hugz
irini

Elina είπε...

Υπέροχη σύνθεση όπως πάντα Κατερίνα μου!!! Πολύ καλό το κολπάκι με το γκεσο...Καποια στιγμή πρέπει να ασχοληθώ κι εγώ λιγάκι με αυτό...
Η τούρτα φαίνεται φανταστική, μου τρέχουν τα σάλια!!!
Χαίρομαι πολύ που παίρνεις έμπνευση από τις συνθέσεις μου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Καλή επιτυχία στην πρόκληση και πολλά φιλιά!

Dolly Daydreams είπε...

Fabulous layout and wonderful cake both very girlie and feminie, with such lovely pretty colours. Thank you for sharing with us at Get Creative and good luck.

Marie

Maria Tsil είπε...

Καλά Κατερίνα είναι υπέροχη!Όλα είναι καταπληκτικά!Μπράβο για μια ακόμη φορά!Καλή επιτυχία!!Φιλιά

Ella Swan είπε...

Great layout! Thank you for joining in at Get Creative!!

Jasmine S είπε...

Such a sweet page. I love the background and it is so feminine and pretty for your photos. Thanks for joining us at Get Creative.

sandi είπε...

Oh how pretty! Love the beautiful mix and texture...simply wonderful! Tks. for playing along with us at Get Creative!

Georgia Heald είπε...

Such a beautiful girlie page, love the textured background. Thanks for playing along with us at Get Creative!

Demi είπε...

Κατερίνα υπέροχη η ιδέα του χαρτιού!!η συνθεση με την ανηψούλα πολύ ρομαντική και όμορφη!!να τα εκατοστήσει!!!
Καλη επιτυχία στις προκλήσεις!ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!

Christina V. είπε...

Κατερινάκι υπέροχη είναι κι αυτή η σύνθεση! Το αποτέλεσμα με το γκέσσο είναι καταπληκτικό και η μπορντούρα με τα φρουτάκια τέλεια! Καλή επιτυχία! Και Καλή Σαρακοστή!
υ.γ. Για την τούρτα τι να πω; Φαίνεται λαχταριστή, το όνειρο κάθε μικρής!

Trudi Harrison είπε...

Terrific take on the sketch - fabulous details and techniques showcased. Thanks so much for sharing your wonderful work with us at Get Creative

Ανώνυμος είπε...

Καλη Σαρακοστή Κατερίνα!!! Πέρνα και σου έχω παιχνιδάκι!!!