Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Pretty in pink για το Get Creative!!

Καθε φορα που ξεκιναω μια αναρτηση νοιωθω σαν μαθητριουλα στην ωρα της εκθεσης!!!!Πως να αρχισω????Η εκθεση δεν ηταν ποτε απο τα αγαπημενα μου μαθηματα!!!Γιαυτο θα μπω κατευθειαν στο θεμα!!! Σημερα θα σας δειξω μια συνθεση που εφτιαξα για το GET CREATIVEξερετε οτι γιαυτο το μηνα αδελφοποιηθηκαν με το Once upon a Sketchδειτε λοιπον τι θα γινει αυτο το μηνα....η επιλογη των καλυτερων συνθεσεων των συμμετοχων του Get Creative αυτο το μηνα θα γινει απο το DT του Once upon a Sketch....η Ειρηνη και η Nadia καταφεραν να μας εκπληξουν!!!Ακολουθησα το υπεροχο σκετς της Ελινας!!Αυτη λοιπον ειναι η συνθεση μου
και εδω καποια κοντινα
αυτο ειναι το σκετς της Ελινας..
Εχω και κατι ευχαριστο να σας πω...κερδισα στην προκληση της Ελινας στο Get Creative!!!!!!!!!!!Ειμαι πολυ χαρουμενη γιαυτο!!!!!!!!!!!!!Δειτε εδω την συνθεση μου...στην 2η φωτο ..ειναι η Αννα η κορουλα του ξαδελφου μου...μολις ειδα αυτην τη φωτο ειπα"αυτη θα την κανω LO"...Ετσι λοιπον θα ειμαι guest desinger στην ομαδα του Get Creative για τον μηνα Μαρτιο!!!Ξερω-ξερω θα βαλω τα δυνατα μου !!!!!! Σας εχω πει ποσο ομορφα με κανουν να νοιωθω τα υπεροχα σχολια σας καθε φορα που τα διαβαζω!!!!!!!!!!!! Φιλια και να εχετε μια υπεροχη βδομαδα!!!

23 σχόλια:

Katerina είπε...

Κατερινάκι έχεις πάρει φόρα! Είναι τέλεια! Μπράβο!!!!!

Unknown είπε...

Πανέμορφη!!!Είναι υπέροχη πραγματικά!!Μπράβο Κατερίνα!!!

Maria είπε...

Τέλεια είναι Κατερίνα χίλια μπράβο! Είμαι βέβαιη πως θα ξεχωρίσει καλή σου επιτυχία και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την νίκη σου στην πρόκληση του Get Creative!

Dolly Daydreams είπε...

Congratulations Katerina on your win well deserved, can't wait to see what you make !! Gorgeous layout and the colours are so pretty as is the photo what a gorgeous young women . Thank you for your continued support at Get Creative and good luck.

Marie

Elena Stefanidou είπε...

Κατερίνα,εξαιρετική.Γλυκιά,κοριτσίστικη,παραμυθένια.Μπράβο σου.Να δόσεις στον ξάδερφο συγχαρητήρια για το κορίτσι του.Φτου φτου!!!

eudokia είπε...

συγχαρητηρια Κατερινα!!!
ειμαι σιγουρη οτι θα μας εκπληξεις!!
η σελιδα σου ειναι υπεροχη!!ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη!!

Violeta είπε...

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη νίκη σου! Πάντα τέτοια! Δεύτερον, τι καταπληκτική κοριτσίστικη, φωτεινή, χαρούμενη σύνθεση είναι αυτή; Πολύ μ' αρέσει και τα διακοσμητικά πολύ όμορφα, μπράβο σου! Τρίτον, η φωτό!? Σούπερ! Μπράβο!

Rania K. είπε...

Πώπω Κατερίνα! Σκέτο ζαχαρωτό η σύνθεσή σου! Πανέμορφη! Συγχαρητήρια για την νίκη σου και καλή επιτυχία!!!

Stone είπε...

Υπέροχη συνθεση!!Χρωματα, λουλουδια και μια κουκλα για να το ενισχυσει όλο αυτό!Συγχαρητηρια για το διαγωνισμό!!Καλό βραδυ!

Aliki είπε...

Κατερίνα μπράβο σου!απίστευτη και αυτή η σύνθεση!όπως έγραψε και η Κατερίνα έχεις πάρει φόρα!ανυπομονούμε για την συμμετοχή σου τον επόμενο μήνα στο Get Creative!

Irini είπε...

Katerina stunning layout...so girly so romatic just beautiful!!!!
thank you so much for playing with us at Get Creative !
hugz
irini

Tina είπε...

A beautiful pink lady sweet layout and my favorite the flowers.

Hugs Tina

Μαρία είπε...

πολυ ομορφη δουλεια..ομορφα υλικα..μου αρεσαι που επαιξες και εδωσες αλλη νοτα στο χαρτι..καλη επιτυχια..φιλια πολλα

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

Ουαου Κατερίνα πολύ όμορφη! Μπράβο, καλή επιτυχία στην πρόκληση!!

o cosmos tis tonias είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!

Christina V. είπε...

Κατερινάκι πολλά συγχαρητήρια για τη διάκριση στην πρόκληση της Ελίνας! Ήταν πολύ όμορφη η σύνθεσή σου! Αλλά κι αυτή δεν πάει πίσω! Όμορφα χρώματα και η τεχνική με το gesso πολύ πετυχημένη! Καλή επιτυχία!

despina είπε...

Κατερινάκι είναι φανταστική!!!!!υπέροχη φωτογραφία!!!!!καλή επιτυχία!!!!!και συγχαρητήρια για τη νίκη σου!!!!!καλημέρα!!!!

Maria Tsil είπε...

Κατερινάκι συγχαρητήρια για την διάκριση σου!Πραγματικά το άξιζες!Και αυτή η σύνθεση σου όμως είναι παραμυθένια!Μπράβο Κατερίνα!Καλή επιτυχία!

sandi είπε...

Wow! This is just beautiful! Wonderful combo! Tks. for playing along with us at Get Creative!

Irini είπε...

Συγχαρητήρια Κατερίνα μου!!! Η σύνθεση σου αυτή είναι φτιαγμένη με τα αγαπημένα μου χρώματα και σχέδια!!! Πολύ όμορφη!!! Καλή επιτυχία!!!!

Kiki Aposeki είπε...

Φορτσάτη και άκρως δημιουργική σε βρίσκω Κατερινάκι!!! Μπράβο, η σύνθεση είναι πραγματικά όμορφη!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!!

phamil είπε...

Pretty in pink is right! Beautiful page, love your embellishments! Thank you for joining the challenge!

Vicky Varvadouka είπε...

Κατερινάκι, φωτίστηκαν τα μάτια μου!!! Τι υπέροχη αστραφτερη σελίδα είναι αυτή? Τη λατρεύω!!!!!!!!!!!
Μπράβο*10000000.....
Φιλάκια!!!