Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Δυο συνθεσεις για το Get Creative!

Χρονια πολλα γειτονακια μου!!!Ελπιζω να περασατε ομορφα το Πασχα!Εμεις περασαμε υπεροχα,οικογενειακα!!!Εβγαλα πολλες φωτο και βρηκα την ευκαιρια να φτιαξω δυο συνθεσεις με 2 φωτο που επελεξα και μου αρεσουν πολυ!!Στην μια ειναι ο γιος μου και στην αλλη η κορη μου!Και τις δυο συνθεσεις τις εφτιαξα για το Get Creative..στην πρωτη προκληση μας ζηταει να φτιαξουμε μια συνθεση στην οποια να μην χρησημοποιησουμε χαρτι..αλλα υφασμα!Εγω λοιπον εβαλα ενα κομματι υφασμα απο ενα ..πρωην πουκαμισο του αντρα μου το οποιο ..θυσιαστηκε ενα βραδυ απο μια καλη παρεα...μετα απο πολυ αλκοολ..θεωρησαν οτι το πουκαμισο ηταν περιτο...και ετσι το ..εσχισαν!!Κρατησα ομως ενα κομματι..και να που χρειαστηκε!!Το χαρτι της βασης μου το εδωσε η Ερινα..ενα υπεροχο απλο χαρτι το οποιο στην προσπαθεια μου να κανω mist..το καταστρεψα!!Ευτυχως το περασα απο πανω με καποιες κιμωλιες και ετσι ...διορθωθηκε λιγο!!μην σας κουραζω...δειτε την συνθεση μου εδω
και εδω μια κοντινη
Η δευτερη προκληση η οποια μας ζηταει να ακολουθησουμε το υπεροχο σκετς της Ελινας..το οποιο...ακολουθησα αλλα αναποδα....εφτιαξα μια συνθεση με την φωτο της κορης μου..και εδω εκανα τα..λαθη μου με το mist...αλλα δεν πειραζει..ευχαριστηθηκα που δημιουργησα με οτι υλικα ειχα μπροστα μου!!!! εδω η συνθεση μου...
μια κοντινη
και εδω και οι δυο συνθεσεις μου..
Ξερω οτι εχω να κανω μια κληρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν το εχω ξεχασει..απλα ειμαι σε σταδιο ανακαινησης του εργαστηριου μου..ολα τα πραγματα ειναι σε κουτες...ελπιζω μεχρι το τελος αυτης της βδομαδας να καταφερω να την κανω!!!!!!!!!!

26 σχόλια:

Rena είπε...

Κατερίνα και οι δύο συνθέσεις είναι σούπερ, επίσης μ' αρέσουν πάρα πολύ οι φωτογραφίες και ο τρόπος που τις έχεις στήσει εις διπλούν!!!!!!!
Φιλάκια!!!

Aliki είπε...

Συμφωνώ με την Ρένα...είναι και οι δύο φανταστικές! Στην πρώτη δε το χαρτί, αν και κατά λάθος όπως λες, είναι απίστευτο!!! μπράβο σου Κατερίνα και καλή επιτυχία!

Stella Bechlivanou είπε...

κατερινακι μου αρεσουν πάαααααρα πολύ και οι δυο...αυτα τα χρωματα ειναι η αδυναμία μου...μπράβοοοο!!

puccarina είπε...

Συγνώμη τέτοια φτιάχνεις με ότι έχεις πρόχειρο μπροστά σου!!! Θα πηδηχτώ απο το παράθυρο! Είναι τέλειες και οι δύο Κατερινάκι μου όσο για "ατύχημα" εγώ δεν βλέπω τίποτα απολύτως παρά μόνο ομορφίες! Καλή επιτυχία!

Irini είπε...

Katerina!!!!!!!!!
I sinthesis sou einai TELIES!!!!!
apo pou na arhiso.. latreuo pou ta ekanes monohroma....to stisimo ti na sou po apla teleia!!!!
hugz
irini

Unknown είπε...

SUPER PERFECT LAYOUTS!!ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ!!ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

eudokia είπε...

ειναι και οι δυο καταπληκτικες!πολυ ταιριαστες μεταξυ τους και γενικα μου αρεσαν!!!!!!!!
ευχαριστουμε για τη συμμετοχη!

Maria Tsil είπε...

Βρε Κατερίνα είσαι φοβερή!!Είσαι μεγάλο ταλέντο τέλος!!Και ένα χαρτί να έχεις μόνο κάτι θα βρείς να κάνεις!Φοβερές και οι δύο!Καλή επιτυχία!Φιλιά πολλά!

Μαιρη είπε...

Κ οι δυο συνθεσεις σου είναι καταπληκτικές!!! Νομίζω ότι δε θα δυσκολευτεις ποτε στο να φτιάξει μια σελίδα είτε έχεις λίγα υλικά είτε πολλα! Μπράβο σου κ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!

Melenia Agapides είπε...

Εξαιρετικές!!!!!

Amy Petrou είπε...

Συγνώμη, αυτές έλεγες ότι κατέστρεψες με τα μιστ;;; αχουου! καλέ αυτές είναι ΤΕΛΕΙΕΣ! τελικά σου πάει το στυλ αυτό Κατερινάκι! να μας πεις πως το "χάλασες" να το χαλάσουμε κι εμείς!

despina είπε...

και οι δύο είναι καταπληκτικές!!!!φιλιά!!!!

Elena Stefanidou είπε...

Τέλειες, Κατερίνα.Η μία καλύτερη από την άλλη.Ευχομαι καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

απαπαπα που να ανοιγες και άλλες κούτες δηλαδή!!!!θα σαρωσεις φιλενάδα!!!! είναι υπέροχες!!!

Maria είπε...

Κατερινάκι και οι δύο συνθέσεις είναι παρα πολύ όμορφες! Δε νομίζω ότι υστερούν στο ότι είναι σε σκούρες αποχρώσεις. Να που τα καταφέρνεις θαυμάσια και σε αυτές!!!

Maria είπε...

Κατερινάκι και οι δύο συνθέσεις είναι παρα πολύ όμορφες! Δε νομίζω ότι υστερούν στο ότι είναι σε σκούρες αποχρώσεις. Να που τα καταφέρνεις θαυμάσια και σε αυτές!!!

Lefki είπε...

Έγιναν υπέροχες και οι δύο. Πολύ μοντέρνες και ταιριάζουν απόλυτα στην ηλικία των παιδιών σου (να τα χαίρεσαι, είναι κουκλιά!!!). Λατρεύω πολύ τα υλικά που χρησιμοποιείς.

Irene είπε...

Πσσσστ φιλενάδα μας έχεις τρελάνει!!!!!!!!Τι μαγκιές είναι αυτές (που λέει και ο Γιαννάκης μου);
Πάντα μας αφήνεις έκληκτες με τα υπέροχα L.O.s σου. Εισαι φοβερή, τέλος!

Μαρία είπε...

καλημερα κοριτσι..μου αρεσει που παιζεις με το μαυρο..και το γκρι το ασπρο..τελοια σαν χρωματα..και οι τεχνικες που κανεις..υπεροχες..ομορφη βδομαδα..να σε καλα..σε φιλω

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

Κατερινα μπραβο πολυ ωραιες και οι 2 συβθεσεις σου!! Ωραια και τα τουβλακια!! : )

EFI είπε...

Χριστός Ανέστη Κατερίνα! Μια χαρά είναι το misting και στις δυο συνθέσεις σου! Μπράβο σου κι ευχαριστούμε πολύ που παίζεις μαζί μας στο Get Creative!

dimitra είπε...

Γειά σου Κατερίνα, καλώς σε βρήκα!Πολύ όμορφες οι συνθέσεις σου.

geoleoan είπε...

πνέμορφες και οι δυο , καλη επιτυχία!

Pia είπε...

wonderful
hugs Pia

Eleni Gratsia είπε...

Και οι δύο συνθέσεις τελειες!!!

elvira είπε...

Εδω δεν κάνω σχόλια..... έκανα τόσα "like" στο fb ...χααμενα να πάνε...?!