Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Get Creative challenge!!

......πηρα φορα!!
...σημερα θα σας δειξω δυο συνθεσεις τις οποιες εφτιαξα χτες βραδυ....τις οποιες λατρεψα!!!Η πρωτη φτιαχτηκε σε ασπρο χαρτι coredination ,ενω η δευτερη  σε εκρου χαρτι..πανω στα οποια "επαιξα"με gesso,pasta crakele,perfect pearls,κηρομπογιες και ξυλομπογιες νερου!!!Οπως και στην προηγουμενη αναρτηση προσπαθησα να κανω διπλη συνθεση...ο λογος ειναι οτι εχω ξεκινησει να φτιαχνω αλμπουμ φωτογραφιων...οποτε οταν εχω καποιες φωτος που εχουν τραβηχτει ιδια στιγμη και δεν μπορω να τις βαλω σε μια συνθεση θα φτιαχνω...διπλο!
Ξεκιναω με την πρωτη μου συνθεση την οποια ξεκινησα προσπαθωντας να ακολουθησω το σκετς της Μελενιας γαι την προκληση  september15th layout scetch του Get Creative....


ενα κοντινο
τις φωτος τραβηξα προ ημερων σε ενα απογευματινο μπανιο που πηγαμε με την κορη μου

Εδω ειναι η δευτερη συνθεση την οποια δεν εχω στολισει....νομιζω δεν ηθελε κατι περισσοτερο!!!και ειναι η συνθεση που με επιβραβευσε η κορη μου με ενα υπεροχο χαμογελο...της αρεσε πολυ!!
με αυτην θα συμμετεχω στην september 1th συνθεση του Get Creative
και ενα κοντινο
ευχομαι να εχετε μια υπεροχη βδομαδα!!!!!!!!!!



14 σχόλια:

Maria είπε...

τέλειες τέλειες δεν έχω λογια, μα οτι φτιάχνεις ειναι υπεροχο Κατερινιώ μου!

Melenia Agapides είπε...

Είναι φανταστικές και οι δύο! Ξετρελάθηκα με την υφή των backgrounds σου!!! Πολύ μου άρεσει που δεν τις φόρτωσες... Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου, Κατερίνα!

Rania K. είπε...

Οτι και να δοκιμάσεις βγαίνει πολύ όμορφο και κομψο! Είναιτόσο αρμονικές οι συνθέσεις με τις φωτογραφίες...μου βγάζουν μια ηρεμία... Καλη επιτυχία φιλενάδα!!

Unknown είπε...

Υπέροχες είναι Κατερίνα!!!!Και τόσο μοναδικά τα backrounds!!Και που είναι και τόσο κομψά στολισμένες με ξετρέλανε!!Μπράβο και καλή επιτυχία!!!

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

Δεν εχω λογια!! Υπεροχες και οι 2!!! Οι φωτο σουπερ..

Elina είπε...

Πολύ ωραίες κι οι δυο!!! Χαίρομαι που καταστάλαξες στο στυλ που σου αρεσει το οποίο είναι και αναγνωρίσιμο πλέον! Καλή επιτυχία Κατερινακι και καλή συνέχεια στο αλμπουμ!

Φανή είπε...

Πολύ όμορφες! Και τα χρώματα υπέροχα!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

Elena Stefanidou είπε...

Κατερίνα,πραγματικά ειναι υπέροχες και οι δύο.

Irini είπε...

katerina mou WOW iperohes kai oi dio sinthesis, mou aresoun giati den einai poli fortomens kai fainonte oi fotografies!!!!!!! teleia!!!
hugz
irini

EFI είπε...

Κατερίνα μου είναι υπέροχες και οι δυο συνθέσεις σου!!! Πολύ έξυπνες ιδέες και άψογη δουλειά! Ευχαριστούμε πολύ που τις μοιράστηκες μαζί μας στο Get Creative!

Dolly Daydreams είπε...

Fabulous pages Katerina and you daughter is a beautiful young lady am not surprised she liked them.I love how you havent over embellished these lovely pictures. Thank you so much for joining us at Get Creative and good luck.

http://baileyrosy.com/ Marie

Eleni Gratsia είπε...

Υπέροχες και οι δύο συνθέσεις σου Κατερίνα μου ... να χαιρεσαι την κούκλα σου!

geoleoan είπε...

φοβερες!!!

Athanasia είπε...

Πολύ όμορφη σύνθεση! Μπράβο!