Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Βιβλιο ευχων

...χτες παντρευτηκαν 2 καλοι φιλοι!!Η Δεσποινα μου ζητησε να τους φτιαξω το βιβλιο ευχων για τον γαμο τους!!Ειπαμε λοιπον να φτιαξω ενα βιδωτο αλμπουμ....με ταλαιπωρησε (ηταν το πρωτο μου)...δεν μπορω να πω οτι ξετρελλαθηκα με το βιδωτο...μου αρεσουν περισσοτερο με κρικους η σπιραλ γιατι μπορεις να "παιξεις" με κορδελιτσες και διακοσμητικα .!!Εσωτερικα σφραγισα και εκανα embossing  με ασημι σκονη...
Γιωργο και Δεσποινα παντα αγαπημενοι και ευτιχισμενοι!!
το εξωφυλλο το οποιο μας αρεσε αρκετα!!!
    




εφτιαξα και μια καρτα την οποια εδωσα στο ζευγαρι με το δωρο μας
  
....η καρτα μου αρεσε πολυ!!εκανα distress, σφραγισα..εβαλα gesso,γαζωσα,ψεκασα με mist τα λευκα λουλουδια για να εχω αυτο το χρωμα..επαιζα ωρες αλλα ευχαριστηθηκα και μου αρεσε το αποτελεσμα!!!

εσωτερικα εκανα  στην αριστερη μερια μια τσεπη για τα χρηματα και δεξια μια θηκη για να βαλω ενα tag με τις ευχες μας..
 
  εδω περασα με gesso την σφραγισμενη σελιδα και εβαλα μικρες λεπτομερειες για να δεσει με την εξωτερικη μερια...δυστηχως η φωτο βγηκε θαμπη και δεν μπορω να σας την δειξω!!
...οφειλω να πω οτι ειχα κατι αλλο στο μυαλο μου να φτιαξω...αλλα ειδα την προκληση της  Εφη και μου αρεσε παρα πολυ...οποτε θελοντας να συμμετεχω αλλαξα τα χρωματα της αρχικης ιδεας..το αποτελεσμα αρκετα καλυτερο αποτι ειχα σκεφτει...
...συμμετεχω λοιπον στην 

October 5th Efi's challenge  για το Get Creative

επισης θα συμμετεχω στον διαγωνισμο του Enjoy Scrapping χρησημοποιωντας τα χαρτια  της Prima "madeline".......τα οποια λατρευω!!!!!!!!!!
Να περασετε μια ομορφη Κυριακη!

23 σχόλια:

Rania K. είπε...

Απίθανη, ονειρεμένη, εκπληκτική !! Καλή επιτυχία!!

Aliki είπε...

Κατερίνα μου καταλαβαίνω οτι σε δυσκόλεψε το άλμπουμ, εγω μια φορά το επιχείρησα και τα παράτησα στην μέση!, αλλά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει! Απίστευτο! Το εξώφυλλο είναι όντως μαγικό! Αλλά και η κάρτα φοβερή! και τι καλή ιδέα να την συνδυάσεις με την πρόκληση της Έφης! καλή επιτυχία λοιπόν σε σένα και πολύ ευτυχία στο ζευγάρι που παντρεύτηκε! Φιλιά!

Christina V. είπε...

Κατερινιώ είναι καταπληκτικά και τα δύο! Και η καρτούλα είναι ονειρεμένη! Σίγουρα θα τους αρέσουν πολύ! Καλή επιτυχία στην πρόκληση! Φιλιά!

Unknown είπε...

Είναι πανέμορφα και το βιβλίο και η κάρτα!!Ρομαντικά και ονειρεμένα!!!!!Μπράβο Κατερινάκι η προσπάθεια σου δικαιώθηκε!!!Καλή επιτυχία!!!

joyscraft είπε...

κατερινα μου το αλμπουμ ειναι θεικο !!!! και η καρτα ονειρεμενη !!! εχει ενα πολυ ρομαντικο υφος!!! καλη επιτυχια!!!

Stella Bechlivanou είπε...

Κατερινάκι...πολύ ομορφα ειναι και τα δυο...πολυ ρομαντικα!!

Demi είπε...

Κατερίνα καταπληκτικό το άλμπουμ!!!πολύ μαρεσει το εξώφυλλο με τα λουλουδάκια!και η κάρτα σου ειναι πανεμορφη !!!καλη επιτυχια!!!!

Unknown είπε...

Fabulous !

Lena είπε...

Πολύ Ρομαντική η κάρτα Κατερινα!!
Σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!!
Καλή επιτυχία!

EFI είπε...

Καλησπέρα Κατερίνα! Μια πολύ όμορφη ανάρτηση με ρομαντικές και άψογες δημιουργίες!!!!!! Μου αρέσει τόσο το ευχολόγιο, όσο και η φανταστική καρτούλα σου!!! Φαίνεται ότι το διασκέδασες και όλη η αγάπη που έβαλες! Μπράβο σου κι ευχαριστώ πολύ που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative! Πολλές ευχές για τους νεόνυμφους! Να ζήσουν, να είναι ευτυχισμένοι κι ενωμένοι! Φιλάκια

Elina είπε...

Ποπο!!! Καλά το ευχολόγιο ειναι πολύ όμορφο αλλά η κάρτα είναι όλα τα λεφτά!!! Φοβερό design!!!! Μπράβο Κατερινιώ!!! Καλή επιτυχία!!!

Eυθυμία Κάρμη είπε...

Κατερινάκι μου,είναι πραγματικά πανέμορφο το βιβλίο ευχών!!! Elegant!!!
Αλλά και η κάρτα σου είναι φανταστική και τα χρώματα σούπερ!!! Εύχομαι καλή επιτυχία Κατερινιώ!!!!!
Φιλιά πολλά ,καλή εβδομάδα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ευχολόγιο είναι φανταστικό!!!Ταιριάζει τέλεια με την κάρτα!!! Μπράβο ειναι πανέμορφα!!!

Φανή είπε...

Πολύ όμορφο το βιβλίο των ευχών! Εγώ αγάπησα όμως περισσότερο την κάρτα!! Είναι πολύ ρομαντική, τα χρώματα και τα υλικά τέλεια!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

Elena Stefanidou είπε...

Κατερίνα,είσαι χρυσοχέρα.Τι να πω για το αλπμουμ και για την κάρτα!Ωραία ιδέα η εσωτερική τσέπη για τα λεφτα.Καλή επιτχία.

Makrina Zografou είπε...

apla k xoris polla logia teleia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puccarina είπε...

Καλά δεν υπάρχουν και τα δύο!!! Τα λάτρεψα γιαυτό και σχολιάζω και απο εδώ! Το άλμπουμ απλά ονειρεμένο όσο για την κάρτα τι να πω είναι τόσο όμορφη και τόσο εσύ!!! Μπράβο σου!!

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

Φοβερη και η κάρτα και το άλμπουμ σου! τις αποψεις μου για το βιδωτο στις ειπα!! καλη επιτυχία στην προκληση!!

Unknown είπε...

Και τα δύο είναι υπογραφή Κατερίνα! Είναι τόσο ωραίο το στυλ σου, ενώ δεν τρελαίνομαι και πολύ για τα λουλούδια, εσύ με κάνεις να μου αρέσουν τόσο μα τόσο πολύ! Τέλειες δημιουργίες!

olga είπε...

Απίθανη δουλειά! Μπράβο σου Κατερίνα!! Και η κάρτα βέβαια φοβερή! Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στο get creative!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΕΛΕΙΟ!!!Πολύ όμορφη και η κάρτα!!!

Channa είπε...

Lovely work, so pretty! Thank you for joining us at Get creative. Channa

geoleoan είπε...

εκανες φοβερη δουλεια!!!!!!!
καλη επιτυχια!!