Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

crop στην Αθηνα!!!

Καλησπερα σε ολη την δημιουργικη γειτονια!!!!
Το ΣΚ που περασε ηταν πολυ ιδιαιτερο για μενα...ειχαμε  crop στην Αθηνα(πρωτη φορα πηγα σε crop)...και συναντηση γνωριμιας ...επιτελους με φιλες που εχω γνωρισει διαδυκτιακα...αλλα δεν ειχαμε συναντηθει ποτε!!!!
Ειμασταν 45 κοπελες απο διαφορα μερη της Ελλαδας...κοπελες που εχουμε το ιδιο χομπυ....το ιδιο παθος θα μπορουσα να πω!
Τα συναισθηματα αναμικτα...η συναντηση...συγκλονιστικη!!!!!!!!!δεν ηξερα σε ποια να πρωτομιλησω...προσπαθουσα να μαντεψω ποια ειναι η κοπελα που ειχα στην αγκαλια μου...φοβερο συναισθημα...απιστευτη συναντηση!
Η ιδεα ξεκινησε απο την αγαπημενη σε ολες Κατερινα...και υλοποιηθηκε απο ολη την σχεδιαστικη ομαδα του Scrapbooking in Greece.......μια φοβερη οργανωση....με απιστευτα δωρακια.....η εξισου αγαπημενη σε ολες και πολυ ταλαντουχα Puccarina....μας μυησε στα μυστικα της τσοχας...δειχνοντας μας πως να φτιαχνουμε κουκουβαγιες!!!παιξαμε bingo!!!!!!...πηραμε υπεροχα δωρα απο τον Αη Βασιλη..φτιαξαμε ενα υπεροχο μινι δουλευοντας πανω σε μαι ιδεα της Donna Downey...
...η συναντηση εγινε σε ενα υπεροχο χωρο ο οποιος μας παραχωρηθηκε στο cosmo kids στην Γλυφάδα........με την υπεροχη Αλικη....να εκτελει χρεη οικοδεσποινας...Αλικακι...ευχαριστουμε παρα πολυ για την φιλοξενια ...ετσι οι μαμαδες δημιουργουσαν ανενοχλητες..ενω τα πιτσιρικια επαιζαν στον παιδοτοπο!!!φοβερη ιδεα!!!!
...θα σας δειξω καποιες φωτος απο κεινη την συναντηση!!
παρτε μια...γευση
εχουμε πεσει με τα μουτρα.....
 
τα δωρακια μου.....
Προσθήκη λεζάντας
πω πω!δειτε την χαρα μου την ωρα που παιρνω το δωρακι μου!!!!!!!!
και  το μινι που φτιαξαμε...
                 αγαπη-ζωη.......επελεξα διαφορες φωτος με τον αντρα μου και τα παιδια μου!
η θαμπαδα στις φωτος οφειλετε σε ενα ατυχημα....επεσε η μηχανη!!
                   
           το εξωφυλλο με το οπισθοφυλλο
και οι εσωτερικες σελιδες
τα υλικα που χρησημοποιησαμε στο μινι ηταν ολα μεσα στο κιτ το οποιο μας χαρησε με πολυ αγαπη και απλοχερια η Κατερινα....και το οποιο η καθε μια στολισε οπως της αρεσε...ακολουθωντας βεβαια την αρχικη ιδεα!!!!
Θελω να ευχαριστησω καποιες φιλεναδες οι οποιες εφτιαξαν σε ολες απο ενα δωρακι(επιφυλασομαι στην επομενη συναντηση)
επισης θελω απο δω να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Ερινα.......γιατι χαρις σε αυτην πηγα στο crop!!!!
πολλα φιλια και να περνατε καλα!!!!!!!!!!!!!

10 σχόλια:

puccarina είπε...

Πάνω στο τζάκι έχω στολίσει αυτό που έδωσες φεύγοντας και κάθε φορά που πάω για τσιγάρο στο τζάκι το βλέπω και σε σκέφτομαι!!! Κατερινιώ σίγουρα θα ξαναβρεθούμε ;)Χαίρομαι που τόσο εσύ όσο και όλα τα κορίτσια περάσατε καλά!

υγ: Και εμένα το πρώτο crop μου ήταν χιχι γιαυτό κοιτούσα σαν το βούρλο με ένα μόνιμα ζωγραφισμένο χαμόγελο δεξιά και αριστερά!!!!

Unknown είπε...

πανέμορφο το άλμπουμ και καλά έκανες και το στόλισες στο σπίτι!!περάσαμε υπέροχα και να το επαναλάβουμε σύντομα....φιλιά!!!

Αλέκα είπε...

Κατερίνα ,χάρηκα πολύ που σε γνώρισα ,αν και δεν μιλήσαμε πολύ, τουλάχιστον συστηθήκαμε.Χαίρομαι που βλέπω την καρφιτσούλα μου ανάμεσα στα δωράκια σου.Όσο για το άλμπουμ έγινε φανταστικο να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου !!!!

Unknown είπε...

Κατερινιώ, πόσο χάρηκα που σε ξαναείδα! Μοναδικές στιγμές αυτές οι συναντήσεις... Άντε και στην επόμενη!!! Πολλά φιλιά!!!!

Myrto είπε...

Κατερίνα φανταστικό έγινε το αλμπουμάκι σου! Το πόσο χάρηκα που γνωριστήκαμε επιτέλους, δεν φαντάζεσαι! Περάσαμε ΑΠΙΘΑΝΑ! Άντε και στο επόμενο!

Aliki είπε...

Κατερίνα μου πόσο χαίρομαι που περάσατε όμορφα! χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα και απο κοντά, αν και δεν σε ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα...στην Κρήτη τώρα όπου θα μείνουμε μέρες για να σας ευχαριστηθούμε όλες!
Το άλμπουμ σου έγινε φοβερό, αν και δεν είχα καμια αμφιβολία, σου πάει πολύ αυτό το στυλ!
Καλημέρα και πολλά φιλιά!

Maria Tsil είπε...

Κατερινιώ μου πόσο στεναχωριέμαι που δεν σας ξαναβρεθήκαμε!Αλλά χαίρομαι πολύ που περάσατε τόσο ωραία!
Στην επόμενη τώρα!
Φιλιά πολλά!

ioanna είπε...

Υπέροχο το άλμπουμ σου Κατερίνα μου ,να χαίρεσαι την οικογένεια σου είστε υπέροχοι!!!!!!!!
Χαίρομαι πολύ που περάσετε τέλεια στο crop ....άντε θα σου έρθω στης Κρήτης και θα γίνει χαμός......χαχαχα

alex είπε...

Ομορφες και πολυ δημιουργικες αυτες οι συναντησεις!ευχομαι να γινονται συχνοτερα!να σαι καλα και να εχεις μια ομορφη εβδομαδα

Irene είπε...

Κατερινάκι μου το άλμπουμ σου είναι υπέροχο και χαίρομαι πολύ που περάσατε ΤΕΛΕΙΑ αν και στεναχωρέθηκα που δεν κατάφερα να έρθω, ήθελα πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά, και εσένα και μερικά από τα υπόλοιπα κορίτσια...μελλοντικά σίγουρα θα γίνει...φιλιά!