Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

me

Καλησπερα σε ολη την γειτονια!!Ξερω εχω χαθει...ακριβως 2 μηνες εχω να κανω αναρτηση!!!Πολυς καιρος ..αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν δημιουργω!!!!
Σημερα θα σας δειξω μια συνθεση σε καμβα την οποια δημιουργησα για την προκληση Μαρτιου για το Born to Crop Not to Mop  και το θεμα ειναι η Γυναικα...εχω την τιμη να ειμαι καλεσμενη των κοριτσιων της ομαδας για αυτο το μηνα.Επελεξα να φτιαξω μια συνθεση με θεμα ...εμενα....μιας και σπανια δημιουργω συνθεσεις με τον εαυτο μου!!Η επιλογη των χρωματων ...τυχαια..ειδικα το κοκκινο δεν ειναι απο τα χρωματα μου...αλλα το τελικο αποτελεσμα μου αρεσε!!!!
...εδω λοιπον η συνθεση μου!!!!
Περασετε απο την σελιδα των κοριτσιων στο FB να δειτε τις υπεεροχες δημιουργιες τους και γιατι οχι να συμμετεχετε και εσεις...με οτιδηποτε χειροποιητο δημιουργησετε...δεν ειναι απαραιτητο να ειναι καποια συνθεση....αλλα οτιδηποτε χειροποιητη δημιουργια θελετε...παντα βεβαια μεσα στο θεμα της προκλησης!!
Ευχομαι να περασετε ενα υπεροχο τριημερο οπου και να βρεθητε!!!!!!!

4 σχόλια:

Aliki είπε...

Στο έγραψα και στην σελίδα του BTCNTMop στο FB ... είναι απίστευτη η δουλειά σου πάλι και σε αυτόν τον καμβά! και πόσο χαίρομαι που τον αφιέρωσες στον εαυτό σου! το αξίζεις! είσαι μια κούκλα και μέσα και έξω!...και πολύ χαίρομαι που έχω δημιουργήματα σου για την κόρη μου!φιλιά και καλή Σαρακοστή!

Unknown είπε...

ειναι υπέροχη η σύνθεση και πολύ καλά έκανες και την αφιέρωσες στον εαυτό σου!!!!σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας και σίγουρα θα εμπνεύσεις πολλές κοπέλες!!Φιλιά!!

Katerina είπε...

Ζωγράφισες πάλι φιλενάδα! Ευχαριστούμε για την έμπνευση!

Myrto είπε...

Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!!!!!!!!!!!!!