Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Best Buds!!!!

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!
...σημερα θα σας δειξω μια συνθεση που εφτιαξα για τον γιο μου.....με την οποια παιρνω μερος στο  Get Creative για την November 1st layout challenge προκληση η οποια ζηταει να δημιουργησουμε μια συνθεση με 3 η και περισσοτερες  διαφορετικες φωτος!
.....προχτες λοιπον το καμαρι μου ,,ζητησε ξεσκονοπανα και αρχισε να καθαριζει το δωματιο του...ναι καλα διαβασατε!Δεν εδωσα πολυ σημασια γιατι το εχει ξανακανει.....νοικοκυρης!!!Καποια στιγμη ενω εχω πεσει με τα μουτρα να δημιουργω μου φερνει ενα πιατο με..."καλουδια"...με αυτα  θα μου φτιαξεις μια συνθεση και θα τα βαλεις για στολισμα μου λεει...εγω δεν θελω λουλουδια και τετοια που βαζεις στην Εβελινα!!!Μπορουσα να του χαλασω χατηρι??συνηθως συνθεσεις φτιαχνω με φωτος την κορης και ο λογος ειναι οτι εχει τοσες φωτος που θα μπορουσα να δημιουργω καθε μερα συνθεσεις της!Ειχε καποιες φωτος με τον Δια(το σκυλακι μας) και επεσα με τα μουτρα στην δημιουργια!
Αρχικα περασα ολο το χαρτι με γκεσσο....και μετα αρχισα να "παιζω"  με τα καινουρια μου χρωματα!Οι βιδες τα καπακια και οτι αλλο εχει πανω η συνθεση ηταν  τα "καλουδια" του γιου μου..τα οποια δωσαν ενα υπεροχο αποτελεσμα στην συνθεση του!Η συνθεση βγηκε υπεροχη...κριμα γιατι στην φωτο δεν φαινεται οπως πρεπει το αποτελεσμα!Πολλες φορες βλεπω συνθεσεις αλλων κοριτσιων και  εντυπωσιαζομαι τοσο μα τοσο απο την εικονα που βλεπω...ξερω οτι ειναι σημαντικος ο τροπος που τραβας την φωτογραφια(αν υπαρχει καποιο "κολπακι"θα ηθελα να μου το πειτε)..ειναι κριμα να χανεται μια ομορφη εικονα απο λαθος φωτογραφηση.....
πολλα ειπα ....παμε στην συνθεση!
..εδω το αποτελεσμα!
ενα κοντινο...
...αυτα για σημερα!
ευχομαι σε ολους ενα υπεροχο ΣΚ!!!!

15 σχόλια:

Aliki είπε...

Κατερίνα μου πολύ θα ήθελα να την δω απο κοντά αυτήν την σύνθεση! είναι τόσο εντυπωσιακή, δυνατή, αγορίστικη, παιχνιδιάρικη, γεμάτη προσωπικότητα!! ...μόνο εσύ θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις βίδες, παξιμάδια και λαμπάκια με αυτόν τον τρόπο! υποκλίνομαι στο ταλέντο σου! πραγματικά!

Rena είπε...

Κατερινιώ έχω καιρό να σου γράψω αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν σε παρακολουθώ απεναντίας χαζεύω με τις συνθέσεις σου που γίνονται ολοένα και πιο ασυναγώνιστες!!!!!
Οσο για τα νοικοκυρέματα του γιου σου εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο γιατί και ο δικός μου τα ίδια κάνει!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!

Dolly Daydreams είπε...

Katerina this is just stunning, am totally in awe of your talent. I adore the background just amazing and those photo's of your son and his cute dog just fabulous ! Thank you for joining us at Get Creative and good luck.

Marie ( baileyrosy.com)

justice είπε...

Katerina mou apo xtes pou eida ti sinthesi exw pathei plaka!!! latrevw auto to stil latrevw tous thisavrous tou giou sou -an k koritsi- ! :D oti k na pw tha nai ligo .exeis ftiaksei tin teleia sinthesi !

Unknown είπε...

ακόμη μια σπουδαία σύνθεση!!!!!όπως πάντα ξέρεις να μας αφήνεις άφωνες!!!μπράβο και καλή επιτυχία!!!!!

χρυσάνθη είπε...

Πολύ όμορφη και πρωτότυπη σύνθεση !!Οπως πανέμορφη είναι και η σύνθεση της κόρης σου !!Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου που είναι και πολύ όμορφα!!!!Καλή εβδομάδα!!

ioanna είπε...

Τι λες τωρα...ειναι φανταστικη!!!!!!!
Να πεις στο γιο σου να σε "προκαλει" πιο συχνα !!!
Εχεις απιστευτο ταλεντο!!!
Καλη επιτυχια!!!

Elina είπε...

Κατερινα, ότι και να πω για τη σύνθεσή σου είναι λίγο...! Μόνο εσύ μπορείς να κανεις ενα ματσο άχρηστα αντικειμενα, τα πιο ιδιαίτερα και όμορφα στολίδια!!!! καλή επιτυχία!

Athanasia είπε...

Κατερίνα τι φανταστική σύνθεση είναι αυτή???!!! Μπράβο σε σένα, μπράβο και στον γιο σου που διάλεξε τόσο ωραία 'καλούδια' όπως λες και εσύ :) Καλή επιτυχία!

Melenia Agapides είπε...

Πες μου ότι το background είναι panpastels να τρελαθώ!!!! Πολύ ωραία σύνθεση, μου φαίνεται ότι τα γήινα είναι τα χρώματα σου, μεγαλουργείς με τέτοιους συνδυασμούς!! ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ ωραία τα διακοσμητικά γύρω από τις φωτογραφίες! Εξαιρετική δουλειά!

eudokia είπε...

Αυτο που μου αρεσει στις σελιδες σου ειναι οτι χωρις ιδιατερα χαρτια φτιαχνεις απιστευτα πραγματα!!!!ειναι τελεια!!!ευχαριστουμε για τη συμμετοχη!!

Rania K. είπε...

Αφωνη....

Elena Stefanidou είπε...

Να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί με το πως έχεις ενσωματωσει υλικά που μαζεύονται στο μπωλάκι για πέταμα και τα εφτιαξες υλικά για scrapbooking!
Την είδα και στο facebook αυτή τη σελίδα και κόλλησα!
Μπράβο,Κατερίνα,είναι μοναδική.
Να χαίρεσαι το αγόρι σου.

Unknown είπε...

Φοβερή Κατερίνα!!! Σίγουρα θα άρεσε και στον γιο σου πολύ. Μοναδικός τρόπος να χρησιμοποιήσεις τα υλικά που σου έδωσε!

geoleoan είπε...

ειναι φανταστικη!!!!!!!
καλη επιτυχια!