Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

"Εβελινας beaute corner"...



Χτες ηταν τα γενεθλια της κορης μου....εκλεισε τα 13!Πως περνανε τα χρονια!Θυμαμαι εκεινη την μερα πηγαμε στον γιατρο για εξεταση και μου λεει"εχεις διαστολη και ετοιμαζεσαι για γεννα".Ηταν Παρασκευη 9 Οκτ.1998 και την Κυριακη ειχαμε εκλογες!!Δεν γενναω σημερα λεω στο γιατρο...την Κυριακη θελω να ψηφισω εναν φιλο...θα ερθω να γεννησω την Δευτερα του ειπα και εφυγα!!!Το βραδυ πηγα ...ετοιμη ,η Εβελινα δεν μπορουσε να ...περιμενει μεχρι την Δευτερα!!!Γεννησα τοσο γρηγορα που δεν το καταλαβα(ετσι γεννησα και το γιο μου).Λογω εκλογων ειχε αποκλειστει απο προεκλογικες ομιλιες ολο το τετραγωνο και συνεπως δεν μπορουσε να ερθει αμεσα ο αναισθησιολογος...ηρθε μιση ωρα μετα την γεννα.Αυτο σημαινει οτι κρατησα την κορη μου αρκετη ωρα αγκαλια"Δεν ειναι δικο μου μωρο"..ελεγα στο γιατρο ειναι μαυρη και κακασχημη του φωναζα...αλλο μωρο μου φερατε!!!Γλυκιες αναμνησεις......
Παμε τωρα στην τουρτα μας!!Παντα εφτιαχνα μονη τις τουρτες και στα δυο μου παιδια...παντα με αγαπη και πολυ ενθουσιασμο!!!Φετος στον γιο μου δεν ειχα πολυ διαθεση για...παιχνιδια με τουρτες και δεν την στολισα καθολου,εξαλου μπηκε στα 15.."τι στολισματα βρε μαμα θα κανεις μου ειπε".Οταν ρωτησα την μικρη με τι θα στολισω την τουρτα της φετος μου ειπε"Μην την στολισεις αρκει να ειναι τουρτα μερεντα!!(η αγαπημενη μας τουρτα...καποια στιγμη θα κανω αναρτηση την συνταγη...εξαλου την χρωσταω!!!κοριτσια δεν σας ξεχασα!!)Ειχα λοιπον αποφασισει να την κανω απλη με τριμα σοκολατας.Το φλας ηρθε ενα βραδυ 12 ωρα!!!Πιανω τον αγαπημενο αλλα ξεχασμενο τωρα τελευταια πηλο και αρχισα να δημιουργω!!!!το τι εφτιαξα το βλεπετε στην τουρτα..ειναι ολα μινιατουρες απο 2-6 εκ. εκτος ενα μολυβι ματιων,αυτο ειναι σε κανονικο μεγεθος!!Εβαλα ρουζ με το πινελακι του,σκια,μολυβια, κραγιον,λιπ γκλος,το τσαντακι μου εσπασε στην προσπαθεια να το βαλω στην τουρτα!!δεν πτοηθηκα το εβαλα με υποστειλοματα!!!στο πουγκακι εβαλα ενα δακτυλιδι επισης απο πηλο...ακομα και το κερι ηταν στολισμενο αναλογα!!!Η σκεψη για τον στολισμο ηρθε οταν προσπαθουσα να σκεφτω κατι διαφορετικο αλλα ενδιαφερον για μια εφηβη οπως η Εβελινα...Σπασαν ρεκορ φωτογραφιας χτες το βραδυ!!!Εγω την χαρηκα πολυ αυτην την....δημιουργια μου και ειδικα οταν ειδα την εκφραση της κορης μου την ωρα που της την εδειξα!!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...να εισαι παντα υγιης και χαρουμενη!!!!
Με την πρωτη ευκαιρια ολα αυτα τα στολιδακια σκεφτομαι να τα ξαναστολισω φτιαχνοντας μια ομορφη συνθεση για το δωματιο της!
Εννοειτε οτι κατω απο καθε στολιδακι που εβαζα στην τουρτα τοποθετουσα αλουμινοχαρτο!!μην παθουμε και τιποτα με τα χρωματα που ειχαν πανω!!

23 σχόλια:

Eυθυμία Κάρμη είπε...

Άφωνη..... είμαι άφωνη!!!!!!!!!!
Είναι καταπληκτική, φανταστική...τρέλα!!!!!!! Δεν έχω ξανα δει τόσο όμορφη τουρτα!!!
Είσαι φοβερή, μπράβο σου!!! Να χαιρεσαι την κορούλα σου και να την καμαρώνεις!!!

Florendia είπε...

Einai panemorfi kai i tourta kai i kori! Na tin xairesai:)

despina είπε...

Η κορούλα σου μια κούκλα!!!!να τη χαίρεσαι να είναι πάντα χαρούμενη γερή και τυχερή στη ζωή της!!!!η τούρτα καταπληκτική!!!καλημέρα!!!

Ελευθερία είπε...

καλά...τι να πώ...
η κόρη σου μια κούκλα!!!
όσο για την τούρτα... βρε θηρίο...πότε πρόλαβες και τα έφτιαξες όλα αυτά!!!!!!
ειναι υπέροχη και φαντάζομαι γευστικότατη!!!!
να τα χαιρόμαστε τα ζυγάκια μας!!!!!!

Katerina είπε...

Χρυσοχέρα μαμά Κατερίνα να χαίρεσαι την κούκλα κόρη σου!
Ξέρεις τι λένε..."Άσχημο στην κούνια, όμορφο στη ρούγα"!
Υπέροχα τα πήλινα καλλυντικά!
Φοβερή ιδέα!!!
Καλημέρες!

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

Να την χαιρεσαι και να την καμαρωνεις την κορουλα σου!! Οσο για την τουρτα ειναι ονειρο, περιμενουμε την συνταγη!

Sofia (sofia_chry) είπε...

Καλά εσύ δεν χάνεις ποτέ τη δημιουργικότητα σου!!!Έχω μείνει άφωνη με την τούρτα...Είναι υπέροχη και άκρως πρωτοτυπη...Μπράβο βρε Κατερινάκι!!!Να τη χαίρεσαι την κορούλα σου!!!!Είναι μία κούκλα!!!

Myrto είπε...

Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο απίθανο στόλισμα σε τούρτα. Χίλια μπράβο και πολλές ευχές στην κούκλα σου!

Αlex... είπε...

Φανταστικη τουρτα Κατερινα!!!
Να χαίρεσαι το κοριτσι σου!!!Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη!!!
Πολλα φιλια!

Unknown είπε...

Να χαίρεσαι το πανέμορφο κοριτσάκι σου!!Γερή και ευτυχισμένη να είναι πάντα!!!Η τουρτα μοναδική!!Δεν υπάρχει λέμε!!!Φανταστική και με πολλά επιφωνήματα!!!!!

Cherry Nest είπε...

Φοβερή τούρτα!!! Απίστευτη!

kiki είπε...

Να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου να την καμαρώσεις όπως την ονειρεύεσαι!!! Τέλεια η τούρτα!

Αναστασία Νεραϊδόσκονη είπε...

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου,να είναι τυχερό,ευλογημένο και υγιής!!!!!!

eudokia είπε...

καταρχην η κορη σου ειναι μια κουκλα!!κατα δευτερον,WOW!!! Τι έφτιαξες;;; στην αρχη δεν καταλαβα οτι ηταν τουρτα!!!πραγματικο στολιδι!!να την χαιρεστε!!!

Rena είπε...

Να χαίρεσαι ομορφούλα σου,πολύχρονη,υγιείς και ευτυχισμένη να είναι!!!
Η τούρτα είναι όλα τα λεφτά,τι όμορφες μινιατούρες είναι αυτές,πως το σκέφτηκες,φοβερή ιδέα,μπράβο!!!

el.mar είπε...

Χρόνια της πολλά...να τα εκατοστήσει και να έχει υγεία!!!Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!
Πως την κατάφερες την τούρτα!...τι πρωτότυπος στολισμός είναι αυτός!..μπράβο σου!!!Φιλιά!!!

Ελένη είπε...

Να τη χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!
Η τούρτα σου φαίνεται υπέροχη, φανταστική ιδέα, έργο τέχνης αλλά και πεντανόστιμη! Περιμένουμε τη συνταγή!!!

Panagiota είπε...

Να σου ζήσει η κούκλα σου Κατερινιό!!Είσαι υπέροχη μανούλα να είσαι παντα καλά να φτιάχνεις τόσο υπέροχα πράγματα!Η τούρτα αξεπέραστη!

Eυθυμία Κάρμη είπε...

Κατερίνα μου , έχεις ένα βραβείο από μ'ένα , πέρασε από το σπιτάκι μου!!!

EFI είπε...

Κατερίνα μου να χαίρεσαι την κορούλα σου, να είναι γερή, καλότυχη κι ευλογημένη και πάντα χαρούμενη!!!!! Κάθομαι κα χαζεύω τι έφτιαξες πάλι!!! Γελώ ταυτόχρονα με όσα γράφεις, είσαι απίστευτη, όπως και η μαμά μου!!! Όταν γεννήθηκα ήμουν μελαχρινή με σχιστά μάτια κι έμοιαζα με κινεζάκι. Η μάνα μου ανένδοτη έλεγε ότι το παιδί δεν ήταν δικό της. Μα δεν γέννησε άλλη απόψε, τις έλεγαν. Εκείνη έλεγε ότι είμαι κινεζάκι, μέχρι που τις λέει η νοσοκόμα: και που ξέρω εγώ αν το έκανες με κινέζο. Εκεί η κυρά Βίκυ σταμάτησε το παραλήρημα!!! Χρόνια σας πολλά!!!!

Jolly είπε...

Βρε Κατερίνα !!!!!Τι φτιάξαν τα χεράκια σου? ΜΠΡΑΒΟ ....Μας έχεις αφήσει μ'ανοιχτό το στόμα !!!
Να τα εκατοστήσει η Εβελύνα και να εςίσαι καλά και την καμαρώνεις !!!

Ανώνυμος είπε...

Τι τέλεια τούρτα!!! Μπράβο γιατί πραγματικά είναι μια δύσκολη ηλικία για κάποια πράγματα!!! Η φαντασία σου έγραψε!!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου (η οποία είναι μια κούκλα)!!!!

Unknown είπε...

Στην αρχή είδα μόνο τις φωτογραφίες χωρίς να διαβάσω το κείμενο.... αφού είδα οτι έλεγε ο τίτλος οτι ήταν τούρτα γενεθλίων..... δεν το πίστευααααα. Μακάρι και η δική μου μαμά να μου έκανε και μένα μια τέτοια τούρτα όταν ήμουν μικρή!!!! ΥΠΕΡΟΧΗΗΗΗΗ, ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!!