Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

!!!!!!



Καλησπερα!!!Η μια μετα την αλλη αναρτηση μπας και προλαβω να σας δειξω τι εχω δημιουργησει ολο τον καιρο που ειχα..χαθει!!!
Τους πινακες αυτους τους εφτιαξα για ενα νεοφωτιστο αγορακι,τους οποιους μου ειχε ζητησει μια καλη φιλεναδα να τους κανει δωρακι στη βαπτιση...Καθηστερησα βεβαια να τους φτιαξω μιας και εχω θεμα με τα αγορακια!!!Παντα κολλαω στο τι θα φτιαξω ειδικα οταν πρεπει να βαλω συγκεκριμενα χρωματα!!Το γαλαζιο καθως και το κοκκινο δεν ειναι στις αδυναμιες μου!Παρολα αυτα μου αρεσε πολυ το αποτελεσμα ...και το σημαντικοτερο αρεσαν και στη φιλεναδα μου...ελπιζω οτι αρεσουν και στην μαμα!!!
Η επομενη αναρτηση ...ελπιζω να εναι μια ομορφη καρτα θα κανω την πρωτη μου προσπαθεια μιας και δεν εχω ξανακανει καρτα.....μια καρτα γενεθλιων!!!!!

17 σχόλια:

Sofia (sofia_chry) είπε...

Αχ, τι τέλειοι πίνακες...Ο δεύτερος ειδικά είναι σουπερ...Σίγουρα θα άρεσαν στη μαμά του μικρούλη....

Melenia Agapides είπε...

Απίθανοι!!!! Μου αρέσει πολύ το μοντέρνο ύφος που έβαλες, Κατερίνα, μας έχεις συνηθίσει σε πιο ρομαντικές συνθέσεις! Περιμένω με ανυπομονησία την κάρτα...

Irini είπε...

Good to see you back!
The canvases are gorgeous!....you did a wonderful job on them!
I cant wait for your card.
hugz
irini

Elina είπε...

Είναι και τα δυο καδρακια πάρα πολυ όμορφα και μια χαρά δούλεψε με τα χρώματα παρόλο που δεν σε εμπνεουν! Περιμένω να δω και κάρτες σύντομα!!!Φιλιά!

Aliki είπε...

Απίστευτα και τα δύο!..μια χαρά τα πας και με τα αγοράκια, η αλήθεια είναι βέβαια οτι είναι λιγο πιο δύσκολα απο τα κοριτσάκια, αλλά μόνο όσον αφορά τις συνθέσεις!!!χαχα!!!(είμαι αγορομάνα!)
Ανυπομονώ να δώ και εγώ τις κάρτες σου, καλή αρχή!
Καλημέρα!

Katerina είπε...

Κατερινάκι πολύ όμορφες και οι δυο συνθέσεις! Είμαι σίγουρη ότι η μαμά θα ενθουσιαστεί!

despina είπε...

Κατερίνα πολύ όμορφα και τα δύο πινακάκια!!!!υπέροχα χρώματα,απλά,είμαι σίγουρη ότι θα αρέσουν στη μαμά!!!καλημέρα!!!!

Ελένη είπε...

τα κατάφερες πολύ καλά Κατερίνα. είναι υπέροχα και τα δυο, θα ενθουσιάστηκε η μαμά του μικρού!
Περιμένω τη καρτούλα σου, καλή αρχή!

Kelly K. είπε...

Κατερινάκι είναι τέλειοι!!!! Ειδικά ο πρώτος μου έδωσες τρελή ιδεά γιατί έχω το χαρτί και δεν ήξερα τι να το κάνω.....Χμ πρέπει να αρχίσω τα LO νομίζω....

Αναστασία Νεραϊδόσκονη είπε...

Καλημέρα Κατερίνα!!!!!!!!!!Είναι και οι δύο συνθέσεις πάρα πολύ όμορφες και γω έχω το ίδιο κόλλημα με σένα,κολλάω με τα αγοράκια(κοριτσομάνα βλέπεις)χι!χι!

Μαιρη είπε...

Κατερίνα μου τέλειοι!!! Πολύ όμορφα τα συνδύασες όλα!!!

ΕΛΕΝΗ είπε...

Κατερινάκι μου επιτέλους μπορώ να σε αφήσω σχόλιο.Είναι τέλειοι οι πίνακες δεν έχω λόγια σίγουρα η μαμά θα ενθουσιαστεί.Φιλάκια πολλά!

ioanna είπε...

Κατερίνα είναι φανταστικά και τα δυο πινακάκια τα χρώματα μου αρέσουν πάαααρα και εγώ με τα αγοράκια δεν το έχω για να καταλάβεις για το bebe μου δεν έχω κάνει καμία σύνθεση ακόμα !!!

EFI είπε...

Κατερίνα είναι πανέμορφες οι συνθέσεις σου!!!!! Και τι κουκλί είναι αυτό?! Φτου φτου φτου

Nadia Cannizzo είπε...

Katerina! These are just beautiful. WELL DONE. WOW your style has improved SO much. Great to see you trying many things. Take care and THANKS SOOOOOOOOOOOOO much for your lovely words on my blog. :o)

eudokia είπε...

πανεμορφα Κατερινα μου!!! απιθανα και τα δυο!!περιμενω να δω και την καρτα,ε;

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

Μπραβο Κτερινα! υπεροχα και τα 2, σιγουρα θα ενθουσιαστηκε η μαμα!!