Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Γεννητουρια!!




Καλημερα σε ολη την γειτονια!!!Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!
Εγω αυτες τις μερες τρεχω...και ποτε θα μου πειτε δεν τρεχεις!!Μου εχει γινει πια μια γλυκια συνηθεια το τρεξιμο εφοσον αφορα δημιουργιες!!!Η ξαδελφη μου αποφασισε επιτελους να βαπτισει το γιο της μετα απο δυο αναβολες της βαπτισης!!!Η βαπτιση θα γινει 29 Οκτωμβριου!!! σε δυο βδομαδες.Εγω λοιπον ανελαβα να φτιαξω τις μπομπονιερες των μεγαλων μιας και οι παιδικες εχουν αγοραστει ηδη...Θα τις δειτε οταν ειναι ετοιμες!
Αυτες τις μερες ομως ειχαμε και γεννητουρια!!
Η κουμπαρα μου γεννησε ενα κοριτσακι...ενα κουκλι!!!Ειπα λοιπον να της φτιαξω μια ανθοδεσμη για την πρωτη επισκεψη στην κλινικη μιας και το δωρο που πηραμε για το μωρο δεν γινοταν να παει στην κλινικη..μην παω λοιπον με αδεια χερια και εφτιαξα αυτο το μπουκετο με καλτσακια!!
Η τουρτα ειναι για ενα αγορακι που γεννηθηκε την επομενη μερα ...Το κουτι ειναι και αυτο δωρακι για αγορακι... το οποιο εχει μεσα μπουκετακι με σαλιαρες,καλτσακια, πετσετακια και μια πανα!!
Τα κουτια με τα δωρακια εχουν γινει τελευταια η αδυναμια μου γιατι ειναι τοσο ομορφα και ιδιαιτερα σαν δωρα ..εκτος αυτου ειναι χρησιμα απο μονα τους!!! Εχω φτιαξει τοσα κουτακια αλλα φοβαμαι οτι θα γινω κουραστικη αν καθε φορα σας δειχνω κουτια που εχω φτιαξει!!Κατα διαστηματα ομως θα φροντισω να σας δειχνω καποιο διαφορετικο!!!

11 σχόλια:

Unknown είπε...

Φανταστικά και τα τρια!Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα!!Το κουτί δε μοναδικό!!Πανέμορφα πράγματα φτιάχνεις!!!Μπράβο!!

Μαριάννα είπε...

ΜΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ!ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΡΟΖ ΑΝΘΟΘΕΣΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!
ΦΙΛΙΑ

despina είπε...

Mπράβο Κατερίνα!!!είναι υπέροχα!!!!να σας ζήσει!!!!!καλό βράδυ!!!

Αναστασία είπε...

Φοβερά! Όταν είδα το μπουκέτο, αναρωτήθηκα με τι είναι φτιαγμένο. Κι όταν διάβασα ότι ήταν καλτσάκια, έπαθα πλάκα! ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

Δέσποινα είπε...

Κατερινάκι μου τέλεια όλα,πανέμορφα,τυχερές οι μανούλες!Και να είσαι σίγουρη πως δε μας κουράζεις με τις δημιουργίες σου!Μπράβο,πάντα τέτοια!

Unknown είπε...

Αχ,τι όμορφα δωράκια θα πάρουν τα μωράκια? Μπράβο βρε Κατερινάκι! Να ζήσουν!!!

Sofia (sofia_chry) είπε...

Να ζήσουν τα μωράκια!!!Να είναι πάντα γερα και ευτυχισμένα!!!Μπράβο βρε Κατερίνα!!!Όλα είναι υπέροχα!!!Νομίζω όμως ότι το κουτί είναι άπαιχτο...Τέλειο δώρο!!!Φαντάζομαι χαρά που θα έκαναν οι μαμάδες...

Katerina είπε...

Να ζήσουν τα παιδάκια, Κατερινιώ!
Υπέροχα όλα τα δωράκια, αλλά η διακόσμηση στο κουτί με τρέλλανε!
Υπέροχο!
Γεια στα χέρια σου!
Καλημέρες και φιλιά :-)

ΕΛΕΝΗ είπε...

Κατερίνα είναι πάρα πολύ ωραία όλα!Πιστεύω ότι είναι το πιο ωραίο και χρήσιμο δώρο που μπορεί να πάρει μια μανούλα.Γερά και τυχερά τα παιδάκια!

eudokia είπε...

μα ειναι ολα καταπληκτικα!!ειμαι σιγουρη οτι και οι μπομπονιερες θα ειναι τελειες!!

Violeta είπε...

αχ μου αρέσουν πάρα πολύ! μπράβο... τρελαίνομαι να φτιάχνω κι εγώ diaper cakes και μπουκετάκια και όντως είναι το καλύτερο δώρο!