Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

"Ολα λευκα"





Καλησπερα!!Τι μου κανετε???Εγω ειμαι καλα αφου περασα μια ομορφη μερα και τελειωσα επιτελους τις μπομπονιερες και το βιβλιο της βαπτισης η οποια ειναι σημερα!!!Προσεχως φωτο!!!
Σημερα η αναρτηση αφορα την δημιουργια της πρωτης μου καρτουλας η οποια με εθισε και εφτιαξα και δευτερη!!!!
Την αφορμη για την γαλαζια καρτα την πηρα οταν εφτιαξα ενα δωρο για ενα νεογεννητο αγορακι το οποιο θα εστελνα και σκεφτηκα οτι μια καρτα ειναι απαραιτητη!!
Την ασπρη καρτα την εφτιαξα για να συνοδευσει το diaper cake που βλεπετε!Η επιθυμια ηταν μια τουρτα "ολα λευκα"...βλεπετε το μωρακι ειναι ακομα στην κοιλια της μαμας η οποια μαζι με τον μπαμπα δεν θελουν να ξερουν το φυλο του μωρου τους!Η θεια λοιπον που θα τους παει το δωρο λογω επετιου γαμου που εχουν σημερα ηθελε μια λευκη τουρτα για το μωρακι που θα ερθει σε λιγους μηνες!!Μια λεπτομερεια μου αρεσει ιδιαιτερα σε αυτην την τουρτα...ειναι το στρογγυλο κουτακι το οποιο ειναι θηκη για πιπιλα...και το οποιο στολισα οπως επισης και την πιπιλα που εβαλα μεσα...δεν εχω φωτο με την πιπιλα...εγινε super!!Το μπουκετακι στα χερια του αρκουδου ειναι με καλτσακια!
Θα συμμετεχω στις προκλησεις του Get Greative με την γαλαζια στην προκληση της Μελενιας που ζηταει να χρησημοποιησουμε αποχρωσεις του γκρι-γαλαζιου και εκρου...
Με την λευκη καρτα θα συμμετεχω στην προκληση της Marie που ζηταει αναγλυφη θερμη αποτυπωση....
Ελπιζω να προλαβω να φτιαξω καρτες και να συμμετεχω και στις υπολοιπες προκλησεις οι οποιες ειναι οντως προκλησεις για μενα!!
Ευχομαι να περασετε ενα ομορφο ΣΚ...οπως το θελετε!!!!

19 σχόλια:

χρυσάνθη είπε...

Κατερινάκι , νυχτοπούλι , η τούρτίστα είναι από τις ωραιότερες του είδους που είδα μέχρι σήμερα !!!Και οι καρτούλες σου πού όμορφες!!!Καλή επιτυχία !!!Καλό ξημέρωμα!!!
Αν 'εβγαζες και τη λεκτική επαλήθευση θα σου ήμουν ευγνώμων!!!

EFI είπε...

Καλημέρα Κατερίνα! Αυτά ολόλευκα μου αρέσουν πααααρα πολύ!!!! Δεν έχω λόγια, κάθομαι και τα χαζεύω, είναι όλα τεεελεια!!!! Μπράβο σου και καλή επιτυχία στις προκλήσεις!!!

Ελευθερία είπε...

τι τέλεια η λευκή τούρτα!! και ασυνήθιστη!!!
μπράβο σου και πάλι.... οι καρτούλες πολύ όμορφες και οι δύο!!!!!καλή επιτυχία...
αν και η επιτυχία της τούρτας ειναι δεδομένη!!!

Dolly Daydreams είπε...

Good morning Katerina, Wow what can I say I am lost for words ! Your all white embossed card is so beautiful it is stunning.Love the blue card with the cute image and you diaper cake is fabulous. thank you so much for your continued support at Get Creative and good luck.

Marie

Μαρία είπε...

ειναι ολα πανεμορφα..καλη σου μερα...

Irini είπε...

Κατερίνα!
wow wow wow
τέλεια diaper cake!
και οι καρτουλες πολυ ομορφες!
φιλια
irini

Ρούλα είπε...

Τι τέλειο το diaper cake ολόλευκο..! Φοβερό Κατερινάκι μου!
Με το καλό η βάπτιση σήμερα! Περιμένουμε φωτό!!!

Aliki είπε...

Κατερίνα μπράβο σου!και η άσπρη κάρτα αλλά και η επόμενη είναι φοβερές!το δε diaper cake εντυπωσιακό!

Δέσποινα είπε...

Πολύ ομορφη η πανότουρτά σου,μου άρεσε το άσπρο,νομίζω ότι δείχνει υπέροχο!

Elena είπε...

Πανέμορφα είναι όλα!Ο μπέμπης με τις μπουρμπουλήθρες γλύκας.Με το καλό το μωράκι!

manousina είπε...

Όλα όμορφα αλλά η τούρτα είναι υπέροχη πολύ κομψή. Μπράβο Κατερίνα

Sofia (sofia_chry) είπε...

Τέλειο το άσπρο diaper cake...Δείχνει πολύ κομψό πραγματικά!!!Όσο για τις καρτούλες,είναι πολύ όμορφες!!!Με το καλό να έρθει το μωράκι!!!

Ανώνυμος είπε...

ομορφα κομφα και παραμυθενια!!εξαιρετικη δουλεια εκανες Κατερινιω!!!
Να σαι καλα και να εχεις μια πανεμορφη εβδομαδα ...
φιλια κ αγκαλιες απο misirlou k maria

eudokia είπε...

τελεια και η καρτα και η τουρτα!!!

Channa είπε...

Wow!! all creations are beautiful. Thanks for playing along. Channa

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΑΝΤΩΣ.ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΦΙΝΕΤΣΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΑΡΚΟΥΔΟΣ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΛΥΚΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΦΙΛΙΑ!!

Christina V. είπε...

Καλά οι καρτούλες είναι καταπληκτικές αλλά και η τυορτίτσα έχει γίνει ειδικότητά σου νομίζω! Πολύ όμορφα είναι όλα Κατερίνα μου! Καλή επιτυχία! Με το καλό να γεννηθεί το μωράκι! Καλή βδομάδα!

Melenia Agapides είπε...

Το diaper cake ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ!! Και οι κάρτες όμως δεν πάνε πίσω.. elegant & stylish! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συμμετοχή, Κατερίνα!!

Scrap-crafts είπε...

Κατερινάκι είναι τόσο υπέροχα αυτά που έφτιαξες πάλι! Με το καλό να γεννηθεί και το μωράκι που θα έχει αυτό το υπέροχο δωράκι από τα χεράκια σου! Σ'ευχαριστούμε που βρίσκεις χρόνο να παίξεις και μαζί μας φτιάχνοντας καρτούλες!