Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Μια συνθεση για το Get Creative....

Kαλη χρονια σε ολη την γειτονια...με υγεια, λιγοτερο αγχος ,αισιοδοξια και μια μεγαλη ευχη η οποια ειναι και η επιθυμια μου για αυτον τον χρονο..μια καλυτερη και ποιοτικη ζωη οσο τουλαχιστον ειναι αυτο ειναι εφικτο!! Ευτυχως οι δημιουργιες μας βοηθανε να ξεχνιομαστε!!!Εγω τουλαχιστον δεν σταματησα καθολου να δημιουργω!Εφτιαξα γουρια, βραχιολακια,πινακες....εφτιαξα και μελομακαρονα!!!!Αυτο που μου ελειψε ηταν το scrapbooking!!Αλλα ξεκινησα πολυ δυναμικα!!!Το Get Creative εβαλε σκοπο να μην μας αφησει να "χαλαρωσουμε"...ξεκινησε λοιπον τον μηνα με αρκετες προκλησεις!!Η πρωτη προκληση της Ειρηνης ,αυτη και αν ειναι προκληση...ζηταει να φτιαξουμε μια συνθεση με 12 πραγματα!!!Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν ειμαι μεσα....ισως εβαλα περισσοτερα αλλα θα συμμετεχω με μια συνθεση που εφτιαξα .Η φωτο που χρησημοποιησα μου αρεσε πολυ παρολο που δεν ειναι καλοτραβηγμενη...ηξερα απο την πρωτη στιγμη τι θα εφτιαχνα!Το αποτελεσμα με εντυπωσιασε πολυ..αλλα απογοητευτικα οταν φωτογραφησα την συνθεση δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικη...βλεπετε χαλασε η μηχανη μου και χρησημοποιω μια παλια!
Χρησημοποιησα 1)pattern paper της echo park little girl 2)DCWV the street lace 3)ενα κομματι υφασμα 4)φωτο 5)μια κορδελα 6)μια καρφιτσα απο την γιαγια 7)λουλουδακια απο κανσον 8)στρας 9)bliss-μικρα στρασακια 10)σφραγιδα απο την cars 11)διακοσμητικο καπελακι με φτερο 12)προσθεσα ενα χαρτακι με τον τιτλο .......και γαζωσα!!!!!αυτο δεν κρυβεται...χαχα! Τωρα αν ειναι κατι λαθος δεν πειραζει...εγω θα δηλωσω συμμετοχη!!!!Αν εχω πεσει εξω κοριτσια συγνωμη αλλα δεν γινοταν να αφαιρεσω τιποτα!!!!!!! Θα προπσαθησω να παρω μερος σε οσες προκλησεις μπορεσω...με τις καρτες δεν υποσχομαι...δεν τοχω!!Για το digital επισης δεν εχω ιδεα πως γινεται(αν καποια εχει οδηγιες στα Ελληνικα θα με ενδιεφερε...)να κανω την πρωτη μου προσπαθεια!Και για οσες δεν το ειδατε η καινουρια προκληση ..ηρθε απο την Εφη μας!!Πολυ ταλαντουχο κοριτσι και πολυ ενδιαφερουσα προκληση! Τελευταια στιγμη προσθεσα το ταμπελακι με τη λεξη wonder...θα συμμετεχω και στην προκληση του BITW που ηταει να χρησημοποιησουμε αυτην τη λεξη!! Φιλια και καλη βδομαδα !!

17 σχόλια:

Αλέκα Καλαμάκη είπε...

Καλημερα Κατερινα και Καλη Χρονια!!!
Μου αρεσει παρα πολυ η συνθεση σου!!!
Καλη επιτυχια και πολλα φιλια!!!

Μαρία είπε...

πολυ ομορφος χρωματισμος που ειναι βασικος..η φωτο ειναι τελοια..μπορουσες ομως το καπελακι να το βαζες στο κοριτσι..η λεπτομερια στα lo..ειναι η φωτο..να περνεις στοιχεια απο την φωτο..να παιξεις με τα υλικα σου και βασικο να μην βγαλεις το εργο σου στημενο..πρω του το δουλεψεις παιξε λιγο με τα υλικα σου..βαλε στρβα την φωτο..και τα λ.π...σε φιλω γλυκα..

despina είπε...

Κατερίνα όμορφη η σύνθεσή σου!!!μ'αρέσουν τα χρώματα!!!καλή επιτυχία!!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!

EFI είπε...

Καλησπέρα, καλή κι ευλογημένη χρονιά Κατερίνα μου! Δεν ξέρω, ούτε μέτρησα πόσα διακοσμητικά έχεις βάλει, γιατί αυτό που βλέπω μου αρέσει παααρα πολύ!!! Μπράβο σου, φτιάχνεις πολύ όμορφες συνθέσεις και μου αρέσει πολύ το στυλ σου!!! Άλλωστε έχεις χρυσά χεράκια και όλα όσα φτιάχνεις είναι αριστουργήματα, χωρίς υπερβολή! Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια, αλλά πιστεύω ότι δεν κάνω τίποτα το ιδιαίτερο. Οι περισσότερες κοπέλες κάνετε πράματα και θάματα!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι στις προκλήσεις κι ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative!

Irini είπε...

WOW...what a impressive layout..the colours are bold making it dramatic!
thank you so much for taking part in the challenge!!
hugz
irini

feysjewel είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

χρυσάνθη είπε...

Κατερινάκι πολύ όμορφη η σύνθεση και με ωραία χρώματα!!Καλή επιτυχία!!

Μαιρη είπε...

Κατερίνα μου καλή χρόνια!!! Πολυ όμορφη η συνθεση σου! Όμορφα χρώματα! Πολλα φιλία!!!

Dolly Daydreams είπε...

Hi Katerina, wOEW ! A super stunning and dynamic layout. The colours are outstanding and the photo is gorgeous. Thank you for your continued support at Get Creative and good luck.

Marie

Melenia Agapides είπε...

Κατερίνα μου, οι συνθεσεις είναι εξαιρετικές - κι αυτή εδώ επίσης! Αν της έβαζα ένα τίτλο, αυτός θα ήταν Drama Queen. Τελειο στυλ!! Μπράβο και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου!!

Unknown είπε...

Πολύ ωραία και "δυνατή" η σύνθεσή σου! Και τα διακοσμητικά στοιχεία που χρησιμοποίησες μοναδικά!

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Get Creative!

olga είπε...

H σύνθεση σου είναι πάρα πολύ όμορφη! Tα συνδύασες όλα πολύ όμορφα! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που έπαιξες μαζί μας στο Get creative!

Unknown είπε...

many likes!!!!

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

Πολύ όμορφο το blog σου.καλώς σε βρήκα. καλή επιτυχία!!

eudokia είπε...

απιθανος συνδυασμος χρωματων και ωραιο στησιμο!!
ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη Κατερινα μου!
φιλια!

Channa είπε...

Lovely layout, i love the black with purple. Great job and happy new year!! Thanks for joining us at get creative.