Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Επιτελους εκανα την κληρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






Καλο μηνα!!!
Ξερω ειμαι απαραδεκτη με την καθυστερηση για το giveaway μου...σημερα αποφασισα λοιπον να κανω την κληρωση...ειχα υποσχεθει φωτο απο τα δωρακια..και αυτο δεν εκανα!Οι νικητριες αν θελουν μπορουν να κανουν αναρτηση οταν θα παραλαβουν τα δωρακια τους!!Αποφασισα ομως να κανω και ενα τεταρτο δωρακι.....ελπιζοντας να συγχωρεσετε το οτι αμελησα την κληρωση....για οσες δεν το ξερουν φτιαχνω το εργαστηριο μου με αποτελεσμα τα περισσοτερα πραγματα ηταν σε κουτες..σιγα-σιγα μπαινουν στην θεση τους!!!Οι συμμετοχες ηταν 63...εκανα την κληρωση με τον παραδοσιακο τροπο...τα χερακια της κορης μου τραβηξαν δυο τυχερα χαρτακια και τα χερια του αντρα μου αλλα δυο...ο γιος ελειπε οποτε αρκεστηκα στα δυο μελη της οικογενειας!παμε......
εδω ολες οι συμμετοχες..

εδω τα χαρτακι διπλωμενα..επελεξα αυτο το κουτι..το οποιο πηγαινε για πεταμα..η πεθερα μου ειχε αγορασει ενα ρολοι...εγω λοιπον το πηρα ελπιζοντας καποια στιγμη να φτιαξω ενα shadow box..μην πετατε λοιπον τετοια πολυτιμα σκουπιδια!!!!!


και εδω οι νικητριες...το πρωτο χαρτακι που επελεξε η Εβελινα ειναι της Αμαλιας η οποια κερδιζει το κιτ για το αλμπουμ!!
το δευτερο χαρτακι το επελεξε παλι η Εβελινα και ειναι η Μαιρη η οποια κερδιζει τα χειροποιητα διακοσμητικα!!!!!!
το τριτο ηταν επιλογη του αντρα μου και νικητρια ειναι η Αναστασια η οποια κερδιζει τις σαγιοναρες και τα απαραιτητα για να τις στολισει!!!!!
το τεταρτο δωρακι παλι τραβηξε ο αντρας μου, κερδιζει η vita και ειναι δωρο εκπληξη!


Κοριτσια επικοινωνηστε μαζι μου για τα δωρακια...τωρα με τις κοπελες που ειμαστε κοντα θα ηθελα να συναντηθουμε να τους δωσω τα δωρακια τους!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστω για αλλη μια φορα για τα ομορφα σας σχολια....δινουν δυναμη και πολυ χαρα..εξαλου το γνωριζετε οσες εχετε μπλογκ!!!!!!!!!!
ευχομαι να περασετε ενα ομορφο 4ημερο!!!!!!!!!

12 σχόλια:

Christina V. είπε...

Μπράβο στα κορίτσια! Κατερινιώ περιμένουμε φωτογραφίες από το εργαστήριο όταν τελειώσει! Να τα χιλιάσει το μπλογκάκι σου! Φιλιά!

elvira είπε...

....ένα 5ο ... χάθηκε και για μένα....χα,χα,χα.
Αντε τυχερούλες να μας δείξετε τις δημιουργίες σας!!
Πολλά φιλάκια

Aliki είπε...

συγχαρητήρια στις τυχερές!πολλά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια!

Amy Petrou είπε...

αχ αν μπορούσα να κάνω κωλοτούμπες χωρίς να ξεγοφιαστώ παιδιά θα έκανα!!! Ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι είσαι πολύ γενναιόδωρη!!! Μάκιαααα!!!!

EFI είπε...

Κατερίνα ευχαριστούμε πολύ για τα δωράκια σου και συγχαρητήρια στις τυχερές νικήτριες!!!!! Άντε με το καλό τα ολοκληρωθεί ο χώρος σου και να τον απολαμβάνεις, είμαι σίγουρη γι αυτό : ) Καλό μήνα!

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια στις νικήτριες!!!!Πάντα τέτοια!!!

Αναστασία είπε...

Γιούπι!!!!!!!! Τέλεια, τέλεια, τέλεια!
Κέρδισα ένα φανταστικό δωράκι!!!!!!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ, Κατερινάκι μου!!!

Μαιρη είπε...

Αχ Κατερίνα μου τελειαααα!!! Ελπίζω να είναι μια αφορμή να πιούμε αυτο το καφεδάκι που τόσο καιρο λέμε...! Πολλα φιλία!!!!!

Maria Tsil είπε...

Συγχαρητήρια στις νικήτριες!Κατερινάκι να είσαι πάντα καλά να σκορπάς χαρές!Φιλάκια πολλά!

Μαρία είπε...

καλημερα κοριτσι..υπεροχα νεα..να τα χαρουν οι τυχερες τα δωρακια..και συ να σε καλα παντα..να σκορπας χαρα και γελιο..ομορφη βδομαδα..σε φιλω

Vita είπε...

Λοιπόν αν θέλεις το πιστεύεις αλλά διάβασα διαγώνια που λένε το post και δεν είδα τον εαυτό μου! Η έκπληξη είναι πολύ ευχάριστη και σ' ευχαριστώ πολύ!