Κυριακή 20 Μαΐου 2012

..το πρωτο μου μινι!!!!

Καλημερα!!!!!!!!!πανεμορφη μερα για Κυριακατικη βολτουλα!! Σημερα θα σας δειξω το πρωτο μου μινι αλμπουμ....το οποιο ξεκινησα περσι....αλλα δεν καταφερα να το ολοκληρωσω...κατι δεν μου εκανε κλικ!με αφορμη το πανεμορφο αλμπουμ της Βαλιας το οποιο εινα καταπληκτικο ..ειπα να φτιαξω και εγω ενα!Παντα ειχα θεμα με τα μινι...ενω τα λατρεψα απο την πρωτη στιγμη δεν αποφασιζα να κανω ενα για μενα!Πιστευα και το πιστευω ακομα οτι ειναι αρκετα δυσκολο να φτιαξεις ενα μινι ολοκληρωμενο....Βρηκα ενα tutorial εδω το οποιο ειναι πανευκολο για εμας τις αρχαριες! Τα χαρτια που εχω χρησημοποιησει ειναι τα πρωτα μου χαρτια...τα οποια αγορασα στην πρωτη μου γνωριμια με το χομπυ ...εκοψα τους φακελους κολλησα τα χαρτια εφτιαξα τις τσεπες...μετα ομως "κολλησα".....το παρατησα μην ξεροντας τι να κανω ..να σας πω την αληθεια ειδα απειρα βιντεακια με εξυπνες θηκουλες ..φακελους και ολα τα σχετικα που θελει ενα μινι...δεν εκανα ομως τπτ απο οσα ειδα...μονο μια θηκη για tags την οποια χρησημοποιησα!Το εξωφυλλο που ειχα φτιαξει δεν ηταν αυτο που θα ηθελα...ετσι αφησα σε μια κουτα το μινι μου και συνεχισα με αλλες δημιουργιες...ηταν ομως ενας κρυφος ποθος να φτιαξω ενα....ετσι το αποφασισα οταν ειδα το μινι της Βαλιας!!Ξεκινησα λοιπον να φτιαξω ενα οπως το δικος της(μου αρεσε οπως το εδεσε)ειδα ξανα απειρα βιντεο ..ειδα πως φτιαχνεται ...το εφτιαξα αλλα δεν μου αρεσε!Φτιαχνω ενα αλλο...εκοψα τα αγαπημενα μου χαρτια...παλι δεν τρελλαθηκα με το αποτελεσμα!Ετσι σκεφτηκα να ξαναπιασω το "παλιο" μινι....αλλα επρεπε να φτιαξω ενα αλλο εξωφυλλο...ετσι και εγινε..εφτιαξα το εξωφυλλο που θα δειτε το οποιο εμενα προσωπικα αρεσει πολυ......εσωτερικα δεν με τρελλαινει αλλα πιστευω οτι επρεπε να το φτιαξω για να θυμαμαι πως ξεκινησα το χομπυ που λεγεται scrapbooking και με το οποιο εχω αποκτησει "ΠΑΘΟΣ" που ειναι και ο τιτλος του μινι μου...με αυτο θα συμμετεχω στην προκληση του enjoy scrapping που μας ζηταει να φτιαξουμε ενα μινι ... εδω το εξωφυλλο του μινι μου...
εσωτερικες σελιδες..στις οποιες θα βαλω φωτος ..η δεξια σελιδα προοριζοταν για εξωφυλλο!
και εδω το εξωφυλλο με το οπισθοφυλλο τα μονα που μου αρεσουν απο το μινι...
οφειλω να πω οτι η κατασκευη αυτου του μινι δεν ειναι καθολου δυσκολη και χρονοβορα....οσο αρχαρια και να ειστε...το θεμα ειναι τι θελετε να βαλετε μεσα...για μενα αυτο θελει χρονο.....σαν εμπειρια μου αρεσε...ηδη ξεκινησα το επομενο το οποιο ελπιζω να ειναι εσωτερικα καλυτερο απο το πρωτο!!!το σιγουρο ειναι οτι δεν θα σταματησω!!!!!!! να περασετε μια ομορφη μερα!

20 σχόλια:

Unknown είπε...

Υπέροχο!!!Από όλες τις απόψεις!!!Είσαι τόσο ταλαντούχα που με ότι και αν φτιάξεις πραγματικά γίνεται πανέμορφο!!!Μπράβο!!!!!!!!!!

Aliki είπε...

εμένα πάντως μου αρεσει εξίσου και το μέσα του! απίθανο και μοναδικό το μίνι σου Κατερίνα, ακριβώς όπως και το ταλέντο σου! σταμάτα να υποτιμάς τον εαυτό σου, έχεις πολλά μέσα σου τα οποία βγαίνουν στην δουλειά σου πάνω τα οποία είναι πανέμορφα!
εγώ πάντως δηλώνω φαν! καλή κυριακή σου εύχομαι!
φιλιά!

Elena είπε...

Κατερινάκι μου είναι πανέμορφο!!!Νεραιδένιο θα έλεγα!!

Ανώνυμος είπε...

ειλικρινά πιστεύω ότι δεν εχεις επίγνωση του μεγέθος του ταλέντου σου!!!!

Ελένη είπε...

Κατερίνα είναι πολύ όμορφο ολόκληρο! Δεν έχω καταπιαστεί ποτέ να κάνω κάτι ανάλογοα και ομολογώ ότι μου φαίνεται αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο. Μπράβο σου!

joyscraft είπε...

ειναι υπεροχο κατερινα !!!!! το εξωφυλλο σου ειδικα με μαγεψε!!!!!!

Αναστασία είπε...

Μα είναι πάρα πολύ όμορφο!!! Μοναδικό το έκανες, Κατερίνα μου!

despina είπε...

Κατερίνα είναι υπέροχο!!!!ότι φτιάχνεις είναι μοναδικό!!!καλή επιτυχία!!!!!!

Valia Katzaki είπε...

Κατερινα είναι πολυ όμορφο!!! Έχουν δίκιο τα κορίτσια που σου λένε να μην υποτιμάς τον εαυτό σου.
Για το εξώφυλλο, ένα θα ´πω: απλά δεν έχω λόγια!!!!! :)

Unknown είπε...

Καλέ τί λες;;;; Το εξώφυλλο είναι μοναδικό, αλλά και το εσωτερικό είναι τόσο αρμονικό και όμορφο!!! Περιμένω να δω και το επόμενο!

Maria είπε...

Αχ ξύλο θέλεις :) Είναι πανέμορφο ΟΛΟ!!! τρελαίνομαι για τις θηκούλες και τα εξωτερικά ανοίγματα των σελίδων - που είναι διπλωμένα :) Καλή επιτυχία!!

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες. Το εξώφυλλο είναι φανταστικό αλλά και εσωτερικά είναι πολύ πολύ ωραίο και δεν καταλαβαίνω τί δεν σου αρέσει. Και βέβαια να συνεχίσεις γιατί είναι υπέροχο!!! Πολλά φιλιά!!!

Lefki είπε...

Το εξώφυλλο είναι υπέροχο!!! Αλλά και το εσωτερικό μου αρέσει πολύ. Πολύ καλή δουλειά. Καλή επιτυχία!
Υ.Γ. Ευχαριστούμε και για τις οδηγίες.

χρυσάνθη είπε...

Πανέμορφο !!Υπέροχα χρώματα!!Αν αυτό είναι το πρώτο ,αναρωτιέμαι τι έχουν να δουν τα μάτια μας στη συνέχεια!!Καλή εβδομάδα!

Scrap-crafts είπε...

Κατερινάκι τα κατάφερες!!! Μπράβο σου και χαίρομαι που έχεις ξεκινήσεις και το επόμενο όπως λες!!! Εύχομαι σύντομα να μας το δείξεις κι αυτό!

Stella Bechlivanou είπε...

φανταστικά χρωματα.....μπραβο Κατερινακι εκανες πολυ καλη δουλεια... :*

elvira είπε...

Κατερινάκι, ειναι πολύ όμορφο το αλμπουμ σου!!!! Αντε περιμένουμε να δουμε και τα επόμενα..... Φιλάκια

Maria Tsil είπε...

Είσαι αστέρι πάει και τελείωσε!!Είναι πανέμορφο!!Πραγματικά φοβερό!!Μπράβο Κατερίνα μου!!

Dolly Daydreams είπε...

Amazing !!! Each page is a pure delight and explosion of colour and you can tell this is your passion. Love the cover , beautiful !!!

Marie
( baileyrosy.com )

LittleSunday είπε...

Καλά, ειδικά με αυτό το εξώφυλλο έχω μείνει άναυδη! Έργο τέχνης πραγματικό!