Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

.......πλησιαζουν τα Χριστουγεννα!!!!

Kαλο μηνα σε ολη την γειτονια!!!!! Τελευταια περναω βιαστικα απο τα σπιτακια σας και θαυμαζω αυτα που φτιαχνετε!!!!Λιγος ο χρονος μου και ειναι μερες που σκεφτομαι οτι η μερα επρεπε να εχει περισσοτερες ωρες...να προλαβαινω να κανω περισσοτερα πραγματα!!Εχω ξεφυγει εντελως...εχω γινει τοσο υπερβολικα πολυασχολη που νομιζω οτι δεν ειναι φυσιολογικο!Εσεις το παθαινεται αυτο???Η τιμωρια μου ειναι τα ξημερωματα...με τιμωρει η αρθριτιδα μου και εχω φοβερους πονους!Δεν υποκυπτω ομως...συνεχιζω!! Εχω τρελλαθει με τις χριστουγεννιατικες δημιουργιες σας!!Ναστε καλα που με ξεσηκωνετε και προσπαθω να δημιουργω εστω και με το ζορι!Αν καταλαβατε δεν εχω και πολυ καλη διαθεση τελευταια!Προσπαθω ομως μεσα απο τις δημιουργιες να ανεβαζω λιγο την διαθεση μου!Ετσι ξεκινησα χτες να φτιαξω κατι για τον διαγωνισμο της Ανεραιδας!Απο προχτες μου ελεγε η κορη μου οτι θελουν να στολισουν την ταξη τους εν οψη Χριστουγεννων...ετσι αρχισα να σκεφτομαι τι να φτιαξουμε εκτος απο το δεντρο!Ειχα σαν βαση ενα πινακα ανακοινωσεων αλλα ηταν αρκετα μεγαλος...80 επι 60...δυσκολο να βρω κατι να γεμισει!!Και βρηκα ...το θεμα μου μεσα σε μια ξεχασμενη σακουλα!!!!Τσοχες,δεντρακια και μια φωτογραφια με αυτο το υπεροχο σκηνικο (τρελλαινομαι για χιονισμενα τοπια)Το αποτελεσμα με εντυπωσιασε παρολο που η τσοχα δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου υλικα!!(τη συγνωμη μου στους λατρες της τσοχας).Μεχρι που μουρθε η σκεψη να τον κρατησω σπιτι μου!!!Οχι θα παει στο σχολειο!Αυτος εξαλου ηταν ο σκοπος οταν ξεκινησε η δημιουργια του!!
Και κατι αλλο πολυ ομορφο που εκανα αυτες τις μερες!!Αυτο το ΣΚ ηταν στο Ηρακλειο για σεμιναρια η Μαριαννα Κοντε!!!Ειχα δηλωσει απο την αρχη συμμετοχη αλλα οχι με ιδιαιτερο ενθουσιασμο!!!Απλα ηθελα επιτελους να συμμετασχω σε ενα σεμιναριο!!!!!!!!!!!!!ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΚΑ παρολο που πολλες απο τις τεχνικες τις ηξερα ,στο τελος της μερας δεν ενοιωθα ουτε κουραση...παρα μονο ενθουσιασμο!!!Η Μαριαννα ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος ,φοβερη επαγγελματιας....υπομονετικη παρολο που την τρελλαναμε!και εχει ενα μοναδικο τροπο να σου μεταδωσει τις γνωσεις της και τα μυστικα της!!!Τα εργα που φτιαξαμε θα σας τα δειξω μολις συμπληρωσω καποια πραγματα που θελω να βαλω ακομα μιας και τους εφτιαχνα με σκοπο να μπουν στο δωματιο της κορης μου το οποιο προσπαθω να το αλλαξω απο παιδικο σε πιο θηλυκο!!!χαχα..τωρα θα αρχισω να γαζωνω τις κουρτινες της!! Συνεχιζω να φτιαχνω πινακες μου οι οποιοι με εχουν λιγο μπλοκαρει...και δεν μπορω να φτιαξω καποια Χριστουγεννιατικα πραγματα για το σπιτι μου...θα βρω χρονο ομως και γιαυτo! Επισης θα ηθελα να σας πω για το συναισθημα που ενοιωσα οταν ειδα οτι η συμμετοχη μου στο Get Creative για τον μηνα Νοεμβρη...πηγε πολυ καλα...πολυ σημαντικο για μενα και τις προσπαθειες μου...συγκινηθηκα πολυ ..σαν να ειχα κερδισει(δεν ειναι μονο το δωρο που σε κανει να χαιρεσαι σε μια προκριση).Ο λογος που χαιρομαι ειναι αυτην την συνθεση...οταν την εκανα λες και εβγαινε μεσα απο την καρδια μου.....Χτες ηταν τρεις μηνες απο "εκεινη" την μερα!! Αρκετα σας κουρασα με τις συγκινησεις μου..... Να περασετε υπεροχα και να εχετε μια γλυκια αναμονη ...ερχονται Χριστουγεννα!!!!!!!!! φιλια!!!!

17 σχόλια:

kiki είπε...

Δικαιολογιμένος ο ενθουσιασμός σου είναι πολύ όμορφο!Από "εκείνη τη μέρα".......Να είναι καλά εκεί που είναι μαζί με όλους τους άλλους αγγέλους που έφυγαν νωρίς και άδικα...Φιλάκια...

Rena είπε...

Πολύ όμορφη η ανάρτηση σου αλλά και ο πίνακας που έφτιαξες!!!!!!

feysjewel είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΑ!!!

Ελευθερία είπε...

τέλειο το χιονισμενο σκηνικό!!!
συγχαρητήρια για την επιτυχία σου, άλλωστε το σύνολο άξιζε το αποτέλεσμα..
να προσέχεις και να ξεκουράζεσαι που και που εντάξει???
πολλά φιλιά και καλή δύναμη για την συνέχεια!!!!

Αναστασία Νεραϊδόσκονη είπε...

Πολύ όμορφος είναι,μήπως να φτιάξεις και έναν για το σπίτι;;χι!!χι!!!!

Eυθυμία Κάρμη είπε...

Πολύ όμορφος πίνακας!!! Να είσαι καλά και να περνάς καλά!!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!!!! ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΟ!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

χρυσάνθη είπε...

Πολύ όμορφο το χιονισμένο πινακάκι σου!!!Νομίζω ότι θα το χαρούν τα παιδάκια στο σχολείο!!!!
Οσο για το εικοσιτετράωρο , ποτέ δεν μου ήταν αρκετό!!Ακόμα και τώρα που βγήκα στη σύνταξη το 'ίδιο μικρό μου φαίνεται!!!Να ξέρεις όμως ότι οι 24 ώρες είναι μια χαρά , εμείς φταίμε που καταπιανόμαστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα!!!Δεν είσαι μόνη , οι περισσότερες από μας το ίδιο αισθανόμαστε!!!Νάσαι καλά Κατερινάκι μου !!!!

Γλυκιά μου αν θέλεις βγάλε τη λεκτική επαλήθευση !Θα μας διευκολύνεις!!!

eudokia είπε...

πολυ ομορφο το τοπιο σου!!
συγχαρητηρια που ξεχωρισες με τη συμμετοχη σου στο gc!!

ιρινι είπε...

Κατερινάκι μου, το εργο σου ειναι τέλειο!!!!Πρόσεχε τον ευατό σου,ολα θέλουν ενα μέτρο (εσένα τα λέω για να τα ακούω και εγώ-που λίγο ελειψε να πάθω υπερκόπωση)
Χαίρομαι πολύ για την διάκριση σου στο get greative, to αξίζης εξ΄άλλου!!!
Οταν κατέβης ,πάρε κανένα τηλέφωνο να πιούμε καφεδάκι!!
φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια ιδέα και καταπληκτική η εκτέλεση!!!! Πως σε καταλαβαίνω αχ πως σε καταλαβαίνω!!!Πολλές φορές λέω γιατί να είναι οι ώρες 24 μόνο!!! Είμαι σίγουρη όμως πως όσες και να ήταν πάλι δεν θα μας έφταναν!!! Πολλά φιλιά!!!

Kelly K. είπε...

Κατερινάκι καταρχάς συγχαρητήρια για την σύνθεση (ξέρω αυτό το συναίσθημα!), ο πίνακας είναι υπέροχος και πάνω απο όλα να προσέχεις τον εαυτό σου... Κοίτα να ξεκλέβεις λίγο χρόνο και να ξεκουράζεσε! Φιλάκια!

Ανεράιδα είπε...

Απίθανος ο πίνακας!!! Μπράβο Κατερίνα!! Γράψε μας τις εντυπώσεις των παιδιών, φαντάζομαι θα ενθουσιάστηκαν!! Όσο για το σπίτι σου, θα φτιάξεις κάτι εξίσου καλό, μην ανησυχείς! Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό, καλή τύχη!

Sofia (sofia_chry) είπε...

Τέλειος έγινε ο πίνακας Κατερίνα μου!!!!Περιμένω να δω τι φτιάξατε στο σεμινάριο...Καλή συνέχεια!!!!

fotolabida maria είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Μαρία είπε...

κοριτσι πολυ ομορφη δουλεια..οντως τα μικρα αλλα σημαντικα για μας πραγματακια μας κανουν να χαιρεται η καρδια..καλο βραδυ..πολλα φιλια

olga είπε...

Μα τι όμορφο χιονισμένο και χριστουγεννιάτικο τοπίο είναι αυτό! πάρα πολύ ωραίο!