Σάββατο 12 Μαΐου 2012

my passion

...εθισμος,εμμονη,παθος...ολα αυτα ειναι η τεχνη μας!!!Αυτα ειναι τα λογια μιας σκραποφιλεναδας....γκουρου των τιτλων..ετσι την ονομαζουμε στην ομαδα μας...ειναι εξπερ στους τιτλους και οχι μονο!!!!!!!!!!! Τι σημαινουν ολα αυτα θα σκεφτητε.....αλλη μια συνθεση αλλα και μια καρτα θα σας δειξω σημερα!!!!!!!ναι ..δημιουργω συνεχως...αυτο το χομπυ εχει γινει ΠΑΘΟΣ..εθισμος...εμμονη!!! Η συνθεση που θα δειτε ειναι φτιαγμενη για την προκληση της φιλεναδας μας της Λενας.η οποια μας ζηταει να φτιαξουμε μια συνθεση να αφορα το αγαπημενο χομπυ...η πολυ ταλαντουχα Μαρια η οποια ειναι GD,μας δελεασε με τις υπεροχες συνθεσεις της....εφτιαξα και εγω την δικια μου η οποια "βγηκε" απο ενα κουμπαρα ο οποιος φτιαχτηκε για συγκεκριμενο σκοπο...να συναντησω τις φιλεναδες που απεκτησα τον τελευταιο χρονο οι οποιες ειναι απο αρκετες περιοχες της Ελλαδας.....σκοπος ειναι λοιπον ενα crop (η εστω ενας καφες) μετα το καλοκαιρι... εδω ειναι ο κουμπαρας μου τον οποιο εφτιαξα στολιζοντας ενα κουτι παπουτσιων(χαχαχ εβαλα ψηλα τον πηχυ..λετε να γεμισει?) στοχος μου να μπαινει ενα ευρω την μερα!!!!!!!
και εδω η συνθεση που εφτιαξα..
ενα κοντινο...
Εδω θελω να αναφερω οτι ολα τα υλικα που εχω χρησημοποιησει ειναι απο την ανταλλαγη που καναμε με τις σκραποφιλεναδες μου τις προηγουμενες μερες...ευχαριστω κοριτσια!!!!!!!τα χαρτια που εντυσα το κουτι ειναι απο τα "σκουπιδια" οπως τα αποκαλεσε η Κελλυς...ευχαριστω κοριτσι!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπιζω να σας αρεσει η ..ιδεα του κουμπαρα και να ξεκινησετε και εσεις ενα..θα εκπληγητε με το ποσο που θα "βρητε" οταν τον ανοιξετε!!!!!!!!!!!! Και τωρα ηρθε η σειρα της καρτας....αυριο ειναι η γιορτη της μητερας...και μιας και εχω δημιουργικο οιστρο ..εκανα και μια καρτα για την μητερα μου....αρχικα ηθελα να την βγαλω πανομοιοτυπη με την συνθεση αυτη ετσι ωστε να της τα εδινα μαζι αυριο...αλλα ως συνηθως αλλο ξεκιναω και αλλο καταληγει!!!Mε αυτην την καρτα θα παρω μερος στην προκληση του Get Creative.....το οποιο ζηταει να φτιαξουμε μια καρτα με ενα στεφανι απο λουλουδια.....αρχικα ειχα βαλει ενα στεφανακι ..αλλα κατι δεν μου αρεσε...κατεληξα στο κεκακι το οποιο ηρθε στο μυαλο μου βλεποντας την κορη μου να τρωει ενα ...εκοψα λοιπον μια θηκουλα απο αυτες που περισεψαν χτες..εβαλα βαμβακι για ογκο το οποιο εντυσα με τουλι και πανω κολλησα λουλουδακια πλεκτα....η κορδελιτσα (Washi tape)που βλεπετε στην κατω μερια με το thank you ειναι απο χαρτοταινια την οποια εβαψα με ακρυλικο λευκο και μετα την σφραγισα...την ιδεα μας εδειξε σημερα η Ζεφφυ..Ζεφφακι ευχαριστουμε πολυ!!!!!! να και η καρτουλα μου...
.......για το αν αρεσει στην μαμα δεν ειμαι σιγουρη...δεν της αρεσουν τα δωρα...δεν θελει να της αγοραζουμε τιποτα...και μεχρι να της εξηγησω οτι τα εφτιαξα μονη μου θα με εκνευρισει αφανταστα με την μουρμουρα της!!!!!!!!!Εγω ευχαριστηθηκα με τις συνθεσεις και την καρτουλα μου αυτες τις μερες...ακομα αναρωτιεται μια φιλεναδα μου και προσπαθει να εξηγησει...3 εντελως διαφορετικες συνθεσεις(και εννοει το στυλ της καθε μιας) που εκανα τελευταια χαχα!τι σημαινουν??σιγουρα μου λεει κατι δεν παει καλα με σενα..αυτα ειναι σκαμπανεβασματα... λεει τωρα αυτη!Αχ! βρε φιλεναδα ολα καλα πανε..απλα ετσι ειναι η δημιουργια!!!!!!!!!!!! Να εχετε ενα ομορφο ΣΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!

21 σχόλια:

ioanna είπε...

Katerina einai fandastikh h synthesh latreuw to lila to sthsimo ta diakosmhtika h gaza ola einai kataplhktika, moy aresei poy paizeis me diaforetika styl kai oti kai an kaneis einai fantastiko...kala gia ton koubara den exw logia teleios kai gia kalo skopo xaxaxa filia polla

ioanna είπε...

kale....ksexasa na sou pw gia thn karta...fantastikh kai me poly eksypnes texnikes kai pali bravo filenada na xairomaste tis manoyles mas kai na mas xairontai kai emas filakia ksana

Unknown είπε...

όλα είναι φοβερά αλλά η σύνθεση με ξετρέλανε!!!!Είναι φανταστική!!!Και μ'αρέσει το ροζ πολύ!!!!!Χίλια μπράβοοοοοο!!!!!Καλή επιτυχία!!!

Rena είπε...

Εχεις έμπνευση τελευταία,μπράβο όλα υπέροχα!!!!
Χρόνια πολλά!!!!

Ελευθερία είπε...

τι να σου πω!!!!!!!!!!!! εχω μείνει άφωνη...τόσες τεχνικές, τόσα διαφορετικα στυλ...όλα με απίστευτα φανταστική απόδοση!!!! φιλια πολλάκαι ΜΠΡΑΒΟ σου!!!

Myrto είπε...

Πανέμορφη είναι Κατερινιώ! Μπράβο σου!

Aliki είπε...

καλημέρα Κατερίνα και Χρόνια πολλά!
το κουτί φοβερό, η σύνθεση απίστευτη, η κάρτα απερίγραπτη...έχεις πάρει τρελή φόρα!
μπράβο σου! πολύ σε χαίρομαι!
θα φτιάξω και εγώ κουμπαρά και αν και μένω Αθήνα, οπότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να μετακινηθώ το φθινώπορο, θα χρησιμοποιήσω ότι μαζέψω για κάτι άλλο σχετικό με το κρόπ η ότι άλλο οργανώσουμε όταν με το καλό μας έρθετε!

Lena είπε...

Πρωτότυπη ιδέα και καταπληκτικό αποτέλεσμα!!
Χρονια πολλά Κατερίνα!!Σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου!!

Unknown είπε...

Αχ Κατερίνα, σόλαρες πάλι!!!!

Η σύνθεση καταπληκτική και το θέμα τόσο ευχάριστο και έξυπνο (εννοώ τον κουμπαρά και τον στόχο του, χιχιχι) που σίγουρα άξιζε μία σύνθεση! Λατρεύω που την έφτιαξες με τα υλικά της ανταλλαγής!

Όσο για την κάρτα... w-o-w!!!!! Τρομερή η ιδέα του πώς την έκανες τρισδιάστατη με το βαμβάκι και τα λουλουδάκια... είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!! - Ευχαριστούμε για την συμμετοχή στο Get Creative!

Ανυπομονώ να σε γνωρίσω από κοντά!!! (Crop-crop-crop!)

Μαρία είπε...

πολυ ομορφη δουλεια..εχεις κανει τοσο ομορφα βηματα..που χαιρομαι παρα πολυ..υπεροχα ολα..με πολυ ομορφες τεχνικες..και το ποιο ομορφο..δικες σου..Χρονια Πολλα..καλη επιτυχια..σε φιλω

despina είπε...

Tι δημιουργικός οίστρος είναι αυτός Κατερίνα μου!!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ όλα!!!!!μπράβο σου!!!!!χρόνια πολλά για την ημέρα!!!!φιλιά!!!!

ΕΛΕΝΗ είπε...

Κατερινάκι χρόνια σου πολλά!
Είναι τέλεια όλα!
Ας ξεκινήσω με την σύνθεση είναι υπέροχη , λατρεύω το λιλά και μου άρεσε πολύ γιατί είδα ένα διαφορετικό στυλ από ότι μας συνηθίζεις!
Ο κουμπαράς τι να πώ απλά υπέροχος , έβαλες και εμένα στο τρυπάκι και ξεκίνησα και εγώ τον δικό μου!
Η καρτούλα καταπληκτική είναι φτιαγμένη με τόση αγάπη!
Μπράβο κοριτσάκι μου.Φιλάκια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Ο κουμπαράς πανέμορφος και εύχομαι σύντομα να γεμίσει. Η κάρτα σου επίσης πολύ όμορφη και πρωτότυπη!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Αυτό θα πει έμπνευση. Πολλές υπέροχες δημιουργίες. Να χαιρεσαι και τη μανούλα σου!

Maria Tsil είπε...

Για τον κουμπαρά θα το ξαναπώ είναι άπαιχτο!Η κάρτα επίσης φανταστική!!Για την σύνθεση σου πεθαίνω!!!!!!!
Είναι απίστευτη!!Λατρεύω που δοκιμάζεις καινούρια στυλ και εντυπωσιάζεις σε όλα!!Είσαι φοβερή Κατερίνα!!Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια(κοκκίνησα!!)Καλή επιτυχία!!Φιλιά πολλά!

Eleni Gratsia είπε...

Καλημέρα Κατερίνα, και καλή βδομάδα ... μου αρέσει πάρα πολύ η συνθεσή σου ... γενικά μου αρέσουν οι συνθέσεις που έχουν 'διαφορετικά' θέματα ...
η καρτούλα σου είναι για φάγωμα, πολύ πρωτότυπη το κεκάκι σου ... αλλά αφού δεν έβαλες το στεφανάκι, δεν είναι έγκυρη συμμετοχή στην πρόκληση του Get creative! Απλά στο λέω, αν θές να βάλεις άλλη συμμετοχη ...
Φιλάκια!

Handmade by Mika είπε...

Είναι παρα πολύ όμορφα, ειδικά ο κουμπαράς είναι τόσο χαρούμενος που σε προκαλεί να ρίξεις κάτι μέσα...χαχαχα!
Και το κεκάκι τέλειο!!!

Lefki είπε...

Τι να πρωτοσχολιάσω; Την κατασκευή; Τη σύνθεση; την κάρτα;
Το ένα καλύτερο από το άλλο. Στην κατασκευή (πανέξυπνη ιδέα) και στη σύνθεση λατρεύω τα χρώματα που χρησιμοποίησες. Στην κάρτα...δεν έχω λόγια. Έτοιμο για "δάγκωμα" είναι το κεκάκι σου! Συγχαρητήρια και καλή σου επιτυχία.

Kiki Aposeki είπε...

Κατερινάκι μου, προφανώς σε κυρίευσε το Πάθος!!! Είναι όλα πανέμορφα!!!

Dizzy button είπε...

Υπέροχες οι συνθέσεις σου!!! Ωραία τα χρώματα και τα διακοσμητικά που έχεις επιλέξει! Ο κουμπαράς έγινε τέλειος! Δεν έχει σημασία το μέγεθός του...φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακκούλι!!! Καλημέρα!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΠΟΥ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ!!!!!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!