Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Get Creative.....March 15th layout challenge!!!!

..ναι η δευτερη προκληση layout για το Get Creative...στο οποιο ειχα την χαρα και τιμη να ειμαι GD για αυτο το μηνα... Η εμπνευση γιαυτην τη συνθεση ..ηρθε μεσα απο μια συζητηση με τις σκραποφιλεναδες μου...λεγαμε λοιπον ποσο δυσκολο ειναι αυτους τους δυσκολους καιρους να αγοραζεις τα υλικα που κυκλοφορουν στην αγορα!!!!Και εγω απο την μερια μου δεν εχω πολλα χαρτια ..πολλες φορες εμπνεομαι κοιταζοντας ενα χαρτι...αλλες φορες απο μια φωτο.....αλλα και παρα πολλες φορες για να ολοκληρωσω μια συνθεση..μπορει να μου παρει και μερες μεχρι να κατασταλαξω στα χαρτια που θα χρησημοποιησω....αλλα επειδη εχω ..εθιστει με αυτο το χομπυ..θελω να δημιουργω καθημερινα..ετσι λοιπον σκεφτηκα να φτιαξω αυτη τη συνθεση με υλικα απο το..σπιτι!Ξεκινησα με μια κουτα απο μποτακια που ειχε αγορασει προσφατα ο αντρας μου...ιδανικο μεγεθος για την συνθεση μου...ενα κομματι λινατσα....με το οποιο εφτιαξα το backround μου....μια παλια προσκληση απο γαμο...ενα περιοδικο..τυπωμενα γραμματα τα οποια κολλησα σε κουτι απο δημητριακα....κομματι απο φελλο απο ενα μπουκαλι κρασι που ηπιαμε προ ημερων...τα χειροποιητα λουλουδακια μου φτιαγμενα απο κανσον χαρτονι...τα φυλλα απο καποια παλια λουλουδακια που ειχα.....πολυ καλη διαθεση και η φαντασια μου με βοηθησαν να φτιαξω αυτην την συνθεση η οποια ειναι πολυ ομορφη...ειναι απο τις αγαπημενες μου...ισως γιατι φτιαχτηκε με τοσο απλα υλικα!Δειτε εδω την συνθεση μου......
Εδω καποια κοντινα...
εδω βλεπετε το κολπακι με το journaling....στο οποιο εβαλα κριτς-κρατς(δεν ξερω αν εχει αλλη ονομασια)...για να μπορω να ανοιγω το ..ρολακι με το journaling!!!
Καντε μια βολτα απο το Get Creative να δειτε τις καταπληκτικες συνθεσεις ολων των κοριτσιων....οι οποιες ειναι υπεροχες!!!Εμνευστητε απο το υπεροχο σκετς της Μελενιας...η οποια ειναι μαζι με την Ελινα οι σχεδιαστριες των σκετς που θα βλεπουμε στις επομενες προκλησεις στο Get Creative!!!!!!!Χορηγος αυτο το μηνα ειναι το Enjoy Scrapping....Ελπιζω να εμπνευστητε απο τις δημιουργιες μας... Ενα μεγαλο ευχαριστω για τα ομορφα σχολια σας τα οποια με κανουν να νοιωθω ομορφα και μου δινουν δυναμη να συνεχιζω...πολλα φιλια !!!! Με την συνθεση μου αυτη θα παρω μερος στο BITW..στο οποιο ζητανε να χρησημοποιησουμε την λεξη Discover...

25 σχόλια:

Ελευθερία είπε...

Κατερινάκι δεν έχω λόγια για την δημιουργικότητα και την απίστευτη ικανότητα σου να πιάνεις λινάτσα και να το κάνεις αριστούργημα!!!
τι να τα κανεις τα χαρτιά κορίτσι μου???? τα δε λουλουδια σου υπέροχα..θελω οδηγίες!!!!!!!
φιλάκια!!!

Amy Petrou είπε...

υπέροχη! πολύ δημιουργική και μ' αρέσει πολύ όλο αυτό το κλίμα της ανακύκλωσης... είδες αποτέλεσμα;;; μπράβο σου! και το κόλπο με το Journaling πολύ ωραίο (βέλκρο λέγεται ;-) )

Σοφία είπε...

Ααχ θα χρειαστω τις συμβουλες σου για συνθεσεις χωρίς πολλά διακοσμητικά και γενικά χωρίς νεες αγορες !!

Melenia Agapides είπε...

Ξετρελάθηκα με τη λινάτσα - θελω κι εγώ!!! Μιλάμε για απίστευτη εφευρετικοτητα, Κατερίνα, είσαι φοβερή!!! Εκτός των άλλων, η ερμηνεία σου είναι πανέμορφη και χαίρομαι που εμπνεύστηκες από το σκετς!

EFI είπε...

Καλημέρες!!! Οδηγίες θέλω κι εγώ για τα λουλουδάκια!!!!! Μου αρέσουν που είναι μικρούλια και για μένα απαραίτητα σε κάθε μου σύνθεση! Ξέρεις πόσο τα λατρεύω! Η σύνθεση σου?! Απλά τεεελεια και θαυμάζω το ταλέντο σου Κατερίνα!!! Μπράβο σου κι ευχαριστούμε πολύ για την έμπνευση!!!! Φιλάκια

Aliki είπε...

Υπέροχη σύνθεση!...έχεις πολύ ταλέντο Κατερίνα, και πολύ μεγάλη εφευρετικότητα! Είσαι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης για όλες μας!
Φιλιά!

despina είπε...

Πως να μην είναι από τις αγαπημένες σου;είναι υπέροχη!!!!είναι αυτό που λένε δημιουργική ανακύκλωση!!!!μπράβο για την εφευρετικότητα!!!!είσαι ταλέντο!!φιλιά!!!

Αlex... είπε...

Κατερινιω ειανι...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!Τρελαίνομαι για λινατσα και εσυ την εχεις χρησιμοποιησει τοσο ομορφα!
Κανεις θαυματα!!!;)

Stone είπε...

Ειναι απίστευτα όμορφη η συνθεση!Την είδα και το GC και απορούσα τι υλικό ηταν αυτό!!Η αλήθεια ειναι πως το Scrapbooking είναι ακριβό χόμπυ αλλα η φαντασία δεν κοστίζει τπτ!

Stone είπε...

Και μιας και θαυμασα και τα λουλουδια στην συνθεση σου με τις μωβ αποχρωσεις, θα ηταν πολύ χρησιμο αν εσεις οι παλιές κάνατε ενα tutorial για τα χαρτινα αυτα λουλουδακια..

Elena είπε...

Μπράβο,μπράβο, μπράβο!!!Πανέμορφο!!!! Moναδικό!!!

ChinaCatSunflower είπε...

Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα και πρωτότυπο! Μπράβο!!!

Unknown είπε...

Εξαιρετική σύνθεση Κατερίνα, και με τρελαίνει το πόσο δημιουργική είσαι και εφευρετική είσαι με όλα τα αντικείμενα που ανακυκλώνεις!

Maria Tsil είπε...

Απίστευτη σύνθεση Κατερίνα!!Μου αρέσει απίστευτα πολύ!!!Μπράβο,μπράβο!Και 1000 μπράβο για την ευρυματικότητα σου!!

Myrto είπε...

Τι να τα κάνεις τα υλικά? Εσύ παιδί μου μεγαλούργησες! Άσε τα ψώνια - δεν σου χρειάζονται!

Irene είπε...

Φιλενάδα 'εσκισες πάλι!!!!!!!!!!!!!! Είσαι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ! Η εφευριτικότητα σου είναι απίστευτη, μπράβο, μου άρεσε τρελά! Φιλιά!!!

Maria είπε...

Κατερίνα είναι φανταστική σύνθεση! Όλα αυτά τα υλικά τα χρησιμοποίησες με τον ποιο δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο, με τόση καλαισθησία και γούστο που το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!! Συγχαρητήρια!!!

SPYRIDOULA είπε...

Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα!Η λινάτσα είναι απο τα πιο αγαπημένα μου υλικά και την έχεις χρησιμοποιήσει τέλεια!!!

Handmade by Mika είπε...

Καλώς σε βρήκα!
Μου άρεσε πολύ και περισσότερο γιατι χρησιμοποιησες τόσο απλά υλικά. Οντως είναι δύσκολο να αγοράζεις συνέχεια υλικά και ειδικά για μένα που είμαι στην αρχή και όλα αυτά που πρέπει να πάρω μου φαίνονται βουνό!!!
Θα σε επισκέπτομαι συχνά για να εμπνέομαι!
Να είσαι καλά!

ioanna είπε...

Λοιπόοον το αποφασίσαμε!
Ομιλώ εκ μέρους των σκαραποφιλενάδων να πάρεις την μοναδική σου σύνθεση και να έρθεις κατά εδώ για σεμινάριο θέλουμε να μάθουμε όλες τις τεχνικές είσαι θεά!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Φανταστικό υλικό η λινάτσα και η σύνθεσή σου μοναδική.

mandysea είπε...

This is gorgeous! Love the burlap use with paint - a wonderful mixed media combination! lovely colour too!

Elina είπε...

Κατερίνα η σύνθεση αυτή είναι τελεια!!! Η λινατσα φοβερή σαν φόντο και η ιδεα του journaling και του τίτλου πολύ πολυ έξυπνη!!! Μπράβο κοπελιά!!!

Rachael Funnell είπε...

I'm Really Lovin all the Burlap!!!
This Layout is just GORGEOUS.....
THANKS So very much for Sharing this with US over @ BITW!!!! ♥

Lolô Artesanato είπε...

Great job!
xx and tks for playint along with us at BITW
Leila