Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

xtreme boy...........

Μαμα θα κανω σχεδιο στο κεφαλι μου....λεει ο γιος μου πριν καμποσο καιρο!Τι σχεδιο παιδι μου..ρωταω??Ε!!θα δεις οταν γυρισω απο το κομωτηριο!!!Γυρισε το παληκαρακι μου ..τον κοιταω...που ειναι το σχεδιο????Γυρναει το ..κεφαλι και ΣΟΚ εγω...ενα πανεμορφο σχεδιο...Ο γιος μου εχει παθος με τις μηχανες...σας το εχω ξαναπει.. Δουλευει τα τελευταια 2 καλοκαιρια!!Το πρωτο καλοκαιρι με τα λεφτα που μαζεψε αγορασε ενα "νανο" μηχανακι!!Την δευτερη χρονια με τα χρηματα που μαζεψε ...εφτιαξε τον "νανο" του!!!Τον τραβηξε λοιπον φωτο με το κινητο και πηγε στο κομμωτη ο οποιος ειναι καλλιτεχνης!!πιτσιρικας αλλα με ταλεντο και πολυ μερακι γιαυτο που κανει.....Ξυρισε λοιπον τα μαλλακια του Κωνσταντινου και εφτιαξε τον "νανο" του με αρκετες λεπτομερειες κοιτωντας τη φωτο. απο το κινητο!!!Αυτην λοιπον τη φωτο χρησημοποιησα για την συνθεση μου με την οποια θα συμμετεχω στην προκληση της Μελενιας...δειτε λεπτομερειες της προκλησης καθως και το υπεροχο σκετσ το οποιο σχεδιασε η ιδια!!Προσπαθησα λοιπον να το ακολουθησω ..λιγο αναποδα!αλλα και να το κανω σε στυλ διαφορετικο απο το δικο μου...μου αρεσει παρα πολυ η δουλεια και το στυλ της Μελενιας..αλλα μου ειναι δυσκολο να την αντιγραψω...ειναι μοναδικη!!Εδω λοιπον η συνθεση μου...η δευτερη!!θα σας πω πιο κατω για την πρωτη!!
Εδω καποια κοντινα....
ο"νανος"
Να σας πω τι εινε η πρωτη...μολις την εχω τελειωσει και ειναι σπιτι μου μια καλη φιλη με την κορουλα της...μια κουκλιτσα!!Εκει λοιπον που πιναμε καφεδακι ..χασαμε την μικρη!!που ηταν λετε???στον παγκο μου και ...δημιουργουσε πανω στο τελειωμενο LO μου!!!!σοκ εγω..τα δακτυλακια της μπουμπους κανε σχεδια πανω στην συνθεση!!!Στην προσπαθεια μου να την διορθωσω..την κατεστρεψα!!!Ετσι εφτιαξα μια καινουρια με τις ιδιες φωτο καπως διαφορετικη!!!!μπορω να πω οτι η δευτερη μου αρεσει περισσοτερο!!Και επειδη θα αναρωτηθητε τι εκανα οταν ειδα τα...δακτυλακια πανω στην συνθεση μου σας λεω ..με πηρανε τα γελια!!!!! Ενα αλλο θεμα....ζητω συγνωμη απο τα κοριτσια που μου εχουν χαρισει βραβεια......σας ευχαριστω πολυ!!!με την σπασμενη οθονη μου ειναι δυσκολο να γραψω θα τα παρω μολις φτιαξουμε την οθονη...

21 σχόλια:

Αlex... είπε...

Καθε εμποδιο για καλο!!!Σουπερ βγηκε η συνθεση!Και το σχεδιο στο μαλλι του γιου σου ειναι καταπληκτικο!!!
Καλη επιτυχια!:)

Unknown είπε...

Είναι καλύτερο αυτό το χαρτί!!!έγινε super τελικά!!!!

Maria είπε...

ΦΟΒΕΡΗ!!!! Και η σύνθεση και η μηχανή!!!

Αναστασία είπε...

Πολύ όμορφη σύνθεση. Πέρασε κι από το σπιτάκι μου. Αν θέλεις, σου έχω 11 ερωτησούλες. Εύχομαι μια όμορφη εβδομάδα.

Dolly Daydreams είπε...

Wow amazing and I love both the layouts and your sons hair that must be some hairdresser he went to ! Thanks for sharing these beauties us !

Marie

Aliki είπε...

φοβερή η σύνθεση!...και το μαλλι του μικρού!χαχα!
μια χαρά τα κατάφερες και με αυτό το στύλ, μπράβο σου Κατερίνα!καλή επιτυχία!

Melenia Agapides είπε...

Καλά, σύνθεση που να αφορά κούρεμα πρώτη φορά βλέπω!! Απίστευτη!
Πολύ μου αρέσει που δοκίμασες κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο σου - και μονο γι' αυτό σου αξίζουν συγχαρητήρια... πολύ ωραίο το banner, μου αρεσει και το ράψιμο!!! Επίσης πολύ ωραία ιδέα να φέρεις τα πάνω-κάτω στο σκετς! Ευχαριστώ παρα παρα πολύ για τη συμμετοχή, Κατερίνα!!

Ανώνυμος είπε...

τελικά καθε εμποδιο σε καλο!!!!! είναι υπέροχη!!!!

SPYRIDOULA είπε...

Πολύ ωραία δουλειά!!!Καλή επιτυχία!!!

Elena είπε...

Αν ήμουν η Μελένια θα σου έδινα βραβείο μόνο και μόνο για την ψυχική οδύνη.:-D Φιλιά πολλά Κατερινάκι μου!

Unknown είπε...

Δεν παίζεσαι... απίστευτα πρωτότυπο θέμα και φανταστική σύνθεση! Όντως κάθε εμπόδιο για καλό... μπράβο και καλή επιτυχία!

Unknown είπε...

Awesome page!

Lefki είπε...

Πολύ σούπερ το μαλλί του γιου σου! Ευτυχώς που έχω κόρες δηλαδή. Λες να μου έρθουν με τέτοιο μαλλί; Η σύνθεση σου αυτόματα απογειώθηκε από τις φωτογραφίες. Πολύ ωραίο στήσιμο και μ'άρεσε που γύρισες το sketch. Έγινε κάτι τελείως διαφορετικό και ξεχωριστό. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Irini είπε...

Apla teleio!!!!!!

Pia είπε...

wow so wonderful
hugs Pia

Maria Tsil είπε...

Πέρα το ότι μου αρέσει πολύ η σύνθεση σου έχω πάθει πλάκα με το μαλλί το γιου σου!Ο κομμωτής είναι καλλιτέχνης!!Super και τα δύο!
Φιλιά πολλά!

Kiki Aposeki είπε...

Καλά ο γιός σου είναι άπαιχτος... Το μαλλί του δε είναι όλα τα λεφτά!!! Πώς να μη βγει τέλεια η σύνθεση;;;; Φιλιά και καλό βράδυ!!!!
Αααα!!! Πέρνα κι από μένα να δείς τη σημερινή ανάρτηση...!!! Καλό βράδυ!!!

Kiki Aposeki είπε...

Κατερινάκι μου, τι κι αν είσαι μακριά; Μπορείς και πάλι να συμμετάσχεις!!!Αν θέλεις βέβαια!!!Φιλιά!!!

despina είπε...

Πολύ όμορφη σύνθεση!!!!ο γιος σου πρέπει να είναι φοβερό παιδί!!!!το κούρεμα τέλειο!!!!!φιλάκια!!!

ChinaCatSunflower είπε...

Η σύνθεση είναι καταπληκτική! Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Όσο για το κούρεμα του γιού άπαικτο!!!

EFI είπε...

Πλάκα κάνεις! Είναι εξαιρετική η σύνθεση σου Κατερίνα και ομολογούμενος δεν θα πίστευα ότι θα έφτιαχνες μια clean and simple σύνθεση! Όχι γιατί δεν έχεις ταλέντο, αλλά επειδή σε φαντάζομαι να δημιουργείς με πολλά υλικά και διακοσμητικά. Μπρααααβο σου!!!!! Να το ξαναπώ? Μπρααααβο σου!!!! Όσο για το κούρεμα είναι φανταστικό!!! Καλό βραδάκι και φιλάκια